Konu: Tariq Monteiro - Godmode  (Okunma sayısı 403 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.12.2023 01:35
improved var gibi
r20 tüm birliğe dağıtmış herhalde dayı ::) O:-)

#11 - 30.12.2023 03:18
6 tane hit atmışım videoda gözüküyor 46x6=276, yani ikinciye ölmen gerekiyor boşuna can değerini atmana gerek yok. İkinci seferde direkt olarak iki videoda gözüküyor, 4 tane deagle hiti yiyor 4x46=184 yani net olarak god olduğun belli oluyor.
benim canımın fazla olduğunu belirttim sadece. artı olarak deagle 46 vuruyor diye de hesaplama yapman saçma kanka, nereden yediysem ona hasar değişiyor. dediğim gibi godum yok, arkadaşın hitmarkerı buglu veya hit bugu var, inceleyen admin anlayacaktır. herhangi bir ss veya videom olmadığından buraya atamıyorum, şikayete bakan admin hasar loglarını incelerse çok daha iyi olur. bu kadar saatimin olduğu bir karakterde neden hile açayım ki zaten, özellikle de god gibi belli olan bir hileyi neden açayım?
deagle bölge fark etmeksizin 46 vuruyor, bahsettiğin sistem mevcut değil. Hitmarker bugu falan yok, anime dahi giriyorsun ve yere düşen kanlar videoda gözüküyor.
o zaman ben yanlış demişim, düzelteyim dayanıklığım 19 olduğu için benim aldığım hasar ile dayanıklığı düşük seviye olan bir karakterin aldığı hasar eş değil diyecektim düzeltmiş olayım. artı olarak hitmarker veya hit bugu var yazmışım, sen sadece hitmarker bugu dediğimi anlamışsın. neyse yanlış anlamış olabilirsin bir şey demem. daha da ileti atmayalım ve şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim. ileti kirliliğine gerek yok, hem de adminlerin işini zorlaştırmayalım.  :palmiye:

#12 - 30.12.2023 11:47
improved var gibi
cleonu boşalt gel, 2 kere quit atan loserın laflara bak sen

#13 - 30.12.2023 16:19
improved var gibi
cleom boş benim, 2 kere quit atan loser? beni kendi adamlarınla karıştırmışsın. q atıp üni bugu atmayı en iyi onlar bilir O:-)

#14 - 30.12.2023 16:24
improved var gibi
cleom boş benim, 2 kere quit atan loser? beni kendi adamlarınla karıştırmışsın. q atıp üni bugu atmayı en iyi onlar bilir O:-)
3 gün boyunca her gün DM atmaya çalışıp her gün vurulup en son hileye başvurduktan sonra bunları buraya yazman, şikayeti konusundan saptırmaya çalışman kadar komik bir durum yok. Bizi güldürdüğün için sana  teşekkür ediyorum dostum.

#15 - 30.12.2023 16:26
improved var gibi
3 gün boyunca her gün DM atmaya çalışıp her gün vurulup en son hileye başvurduktan sonra bunları buraya yazman, şikayeti konusundan saptırmaya çalışman kadar komik bir durum yok. Bizi güldürdüğün için sana  teşekkür ediyorum dostum.
3 gün boyunca vurulmak? 1 kere vurdunuz diye 3 gün vurulduk sayıldık, ne komik adamlarsınız vallahi

#16 - 30.12.2023 17:30
improved var gibi
3 gün boyunca vurulmak? 1 kere vurdunuz diye 3 gün vurulduk sayıldık, ne komik adamlarsınız vallahi
3 kere sıktınız, 3 kere de düştünüz. SS istiyorsan discord üzerinden yollarım sana. Hadi gülüm başka kapıya ağla  ::) ::)

#17 - 04.02.2024 00:58
Hile kullanımı bulunmuyor. 20 dayanıklılığı olan bir karaktere 4 hit atarsanız 32x4'ten 128 yapar. 154 canı hesaba katarsak sorun bulunmuyor.