Konu: Boris_Malinov Düşük ıq  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2023 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Malinov @BUTCHERSD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lojistik mesleğini yapmaktaydım ve arkadaş ile IdleGas çevresinde çarpıştık hızlı bir şekilde geldiği için görmemiştim ve kendisine yumuşak biçimde yaklaşmaya çalıştım ancak sert bir sözler ile cevap verdi ve gereksiz agresif role giriş sağladı ve benden 350 dolar istedi bunu vermeyeceğimi söyleyince beni takip edip önümü kesti ve emotesiz bir şekilde sopa çıkardı  ardından beni araçtan F tuşuna basarak emotesiz şekilde attı ve sopa ile saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Trolling yapmakta gerekli ağır yaptırım uygulanabilirse iyi olur.

#1 - 27.12.2023 17:49
Öncelikle dümdüz yolda ben ilerlerken öyle bir gelip vurdun ki ve koskoca tırla aracın motoru tek hamlede bozuldu. Sonrasında 350 dolar istedim evet, rica etmişim. 350 Dolar ver aracımı yaptırayım demişim. Sadece şikayette bulanacağın kanıtları sunmuş olmalısın, ben rol yaparak konuşurken bir anda basıp kaçman -hiçbir emote vermeden- ben takip ettim yine aynı şekilde hiç rol yapmadan 911 i araman. Dört dörtlük role uyuyorum diyorsan, sen bilirsin tabii yine. Benim yaptığım 1 tane rol hatası var burda bunun adına özür dilerim.

#2 - 27.12.2023 21:09
Birincisi ters köşeden geldin diye çarpıştık ben çarpmadım.
İkincisi, Motorun bozulduysa nasıl hızlıca beni takip ettin?
Üçüncüsü, Car Jack atıp sopayı birden ezotesiz çıkarıp, saldırı yapan sen hatasızsın öyle mi? :D

911 aramam içinde orda detaylı komut vermeme gerek yok. /ara diyince kendisinden emoji veriyor dostum.

Arkadaş hem 24 saatten sonra savunma yaptı artı olarak yönetimi kandırmaya çalışmaktanda ekstra işlem görmesini talep ediyorum. Sonuçlanabilir.

#3 - 28.12.2023 16:08
Boris Malinov (yeni karakter adıyla Jewel Jones) Carjacking ve Silah Kuralları İhlali kapsamında cezalandırılacak.