Konu: Robert Stafanelli DM VE GBI  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2023 01:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lucent  Robert Stafanelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkamdan takip ettiler, korkarak hastaneye girdim. Sonra ateş etmeye başladılar..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/mx2fxu 

Ek açıklamalar(varsa): Böyle magandalar yüzünden oyun zevkimiz kalmadı, patrona ricam olur... Şöyle adamları sunucuda bulundurma, adamsın kralsın NOCAP, ŞAPKA YOK.. YALANSIZ. GERÇEK İCARDININ OĞLUSUN..  :-[  :palmiye:  :vice: BURASI GAZZE Mİ REİS

#1 - 23.12.2023 13:46
GBİ VE DM demişsin hastanenin dışında küfür etmeye başladın, seni uyardık ama hala aynı şekil küfür etmeye devam ettin Jackie Bernardi "Vursana şunu" dedikten sonra bir anda aracına atladın ve hastaneye kaçtın. Arkandan hastaneye girdik ve orada da ilk yumruğu "emote" olmadan attın. İlk bir kaç saniye video da göründüğü gibi bir şey yapmadım ama yumruk atmaya devam ettin. Ardından silahımı çıkartmak zorunda bıraktın beni ve çıkartıp sana sıkmaya başladım, silah çekmeme rağmen koşarak yumruk atmaya devam ettin. 
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak senin attığın video da arkadaşınla birlikte seste haberleşiyorsunuz ikinizi de vuruyorum, arkadaşın bağlantı koparıp oyundan kaçıyor. @Ahmedo99
Bu arada video'nun sesini kapatmayı da unutmuşsun  :D, küfür ettiğin de açıkca ortada ortak nezaket uyguluyorsun.
Şöyle alta video linkini bırakayım.

#2 - 23.12.2023 21:52
bilerek kapatmadım kanki can dostumun sesinden rahatsız olmam  ???

#3 - 26.12.2023 01:51
Üstteki videonun kullanım süresi dolmuş yeni video
Spoiler: GösterGizle

#4 - 28.12.2023 16:12
@ozmeninho sonuçlanabilir

#5 - 28.12.2023 16:25
@i lived i got old 24 saat içerisinde şikayette sunulan kanıtları yenilemelisiniz, link kırılmış.

#6 - 28.12.2023 16:30
@i lived i got old 24 saat içerisinde şikayette sunulan kanıtları yenilemelisiniz, link kırılmış.
onun attığı videoyu üstteki iletide bıraktım

#7 - 29.12.2023 17:17
@ozmeninho link yenilenmeyecek galiba, 24 saat geçmiş.

#8 - 30.12.2023 14:04
Şikayet sahibinin paylaştığı kanıt geçerliliğini yitirmiş. Arşiv.