Konu: Cames Juses @CamesJuses - CJ  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2023 21:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cames Juses @CamesJuses

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video içerisinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
  Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: aracıma carjack attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/pcj67s

Ek açıklamalar(varsa): ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

#1 - 21.12.2023 21:35
DM yapıp ondan sonra aracımı çaldılar diyorsun. İlerde bıraktık zaten dostum motorunla napıcam alıp gittin şikayet spamlıyorsun bide

#2 - 21.12.2023 21:40
DM yaptılar falan demedim. Motoru da geri getirmediniz. Spam falan da yapmadım sistemsel bir hata dolayısıyla konu iki kere gönderildi.

#3 - 21.12.2023 23:34

Sunucuya adapte olamadığımız için Genel Yetkili behzat tarafından uyarıldık ve gerçekten çaplı bir ders aldık.

#4 - 22.12.2023 15:51
Yetkili Manifesto bizi gece 00:37 civarında cezalandırdı fakat sanırım rol dersi aldıktan sonra bu olayları yaptık sanıyorsunuz ama biz rol dersini saat 23:02'de aldık ve rol dersi aldıktan sonra hiçbir şekilde kural ihlaline girişmedik hatalarımızı tekrarlamadık. Sağolsun bize rol dersi veren yetkilililer yaptığımız ihlaller ile alakalı her şeyi noktasından virgülüne kadar anlattı. Rahatsızlık verdiğim insanlardan özür dilerim eski oyuncularınızdanım seneler önce başladım ve hiç ciddi bir kural ihlali yapmamıştım ve bu karakter levelimide genelde meslek ve taksicilik yaparak arttırdım illegal roller ile ilgili pek bir deneyimim yoktu. Affınıza sığınıyorum bu benim için manevi değeri olan bir karakter anlayış gösterin lütfen. İyi forumlar.

Manifesto @Manifesto

#5 - 29.12.2023 04:22
Yasaklı üye.

K/A