Konu: Rasheed_Shaqwell - @Emocann  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2023 20:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rasheed_Shaqwell @Emocann
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.12.2023, 19:50 - 19:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 17.12.2023 tarihi, saat 19:50 - 19:53 civarında çete mesleği rotası üzerinde Rasheed_Shaqwell karakteri, otomatik şöför cleosu kullanmıştır tüm kanıtlar eklediğim video linkinde mevcuttur.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 17.12.2023 20:36 allahinaslani »

#1 - 17.12.2023 20:41
Öncelikle merhaba, yan tarafta video izliyorum ve sunucunun mod paylaşma kısmından aldığım hız sabitleme cleousu ile meslek yapıyorum, sunucuda serbest olduğunu düşünüyorum. Serbest olmasa neden paylaşılsın? Arkadaşın Chat'ine iyice bakarsanız benim önüme kırıyor ve meslek yapmama izin vermiyor. Cleo'yu aktif hale getirim 6-7 kere +'ya bastım, aracın hızı ondan yavaş ve meslek botu olsa bir yerle çarpıp dururum. Hile kullanmıyorum.

#2 - 17.12.2023 20:56
Benimle ilgili bir rapor attıysan zaten Vice adminleri işlem uygulardı, Vice adminlere güvenimiz sonsuz.

#3 - 17.12.2023 21:02
Dostum hız sabitleme kullanırken fren yaparsan o sabitleme bozulur, ayrıca o tarz dönüşler garip gözüküyor. Zaten bu yüzden şikayet açtım, kimse dönüş yaparken anlamsızca arka arkaya fren yapmaz, yapsa bile o kadar hızlı yapamaz. Stop lambaları anında yanıp sönüyor ikimizde biliyoruz onun sabitleme olmadığını. Diyeceklerim bu kadar, sonuçlanabilir.  :manifdog
« Son Düzenleme: 17.12.2023 21:03 allahinaslani »

#4 - 17.12.2023 21:21
S'ye bastığımda hız sabitleme cleosu bozulmuyor, belli ki sen biliyorsun bu cleoyu, ezberinde her şey. Gta dosyamda hiçbir hile veya üstünlük sağlayacak bir dosya bulunmuyor, forumda paylaşılan hız sabitleme cleo'sunu kullanıyorum. Sonuçlanabilir.

#5 - 17.12.2023 21:24
Forum geçmişin hiç öyle demiyor, şüpheli bir duruma benziyor. Neyse, yetkililer incelesin sonuçlansın bakalım.

#6 - 29.01.2024 03:16
Yasaklanacak.

K&A