Konu: Tyrese Reddish  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 16.12.2023 10:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Fabilicus Tyrese Reddish

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gişe İhlali ve Non RP driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gişeyi açacak birini bekliyor ve ben açınca bedavadan geçiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ben onun aracına çarpıyormuş gibi gözüküyorum, aslında öyle bir şey yok o benim araca baskı yaptığı için araç kayıyor. Yanlış anlaşılmasın.

« Son Düzenleme: 16.12.2023 10:34 sledgehammer »

#1 - 17.12.2023 15:42
Merhaba, iyi günler. Bu sebepten dolayı ilk defa şikayet yiyorum elimden geldiğince zaten millete yardımcı oluyorum fakat ilk defa param olmadığı için birisinin geçmesini bekledim. Tüm içtenlikle soruyorum cidden gişeden geçtiğim için şikayet ediyor musun ya?
Non rp driving'e gelirsek sen beni gişeden sırf para vermediğim için sıkıştırdın burada yalan konuşuyorsun şunun rolünü yapman gerekirken burada şikayet oluşturuyorsan sen rol için girmiyorsun sunucuya dostum. Bunun rolünü hakkını IC yollarla araman gerekli benim düşüncem bu şekilde.

#2 - 17.12.2023 16:01
Merhaba, iyi günler. Bu sebepten dolayı ilk defa şikayet yiyorum elimden geldiğince zaten millete yardımcı oluyorum fakat ilk defa param olmadığı için birisinin geçmesini bekledim. Tüm içtenlikle soruyorum cidden gişeden geçtiğim için şikayet ediyor musun ya?
Non rp driving'e gelirsek sen beni gişeden sırf para vermediğim için sıkıştırdın burada yalan konuşuyorsun şunun rolünü yapman gerekirken burada şikayet oluşturuyorsan sen rol için girmiyorsun sunucuya dostum. Bunun rolünü hakkını IC yollarla araman gerekli benim düşüncem bu şekilde.

dilersen "ilk defa yapıyorum" dediğin lafı çürüteyim, yukarıdaki ile birlikte toplam 2 kere geçiyorsun. Bir tanesinde yan koltuktasın, şöför koltuğundakine "geç" diyorsun. O da geçiyor, ona da ayrı şikayet açtım. Toplam 2 kere geçiyorsun, paran yoksa söylersin veririm. Suistimal ediyorsunuz. "sen rol için girmiyorsun"  bunu bana demen kötü, sunucuda çeşitli rollere her türlü desteği vermeye çalışıyorum elimden geldiğince kendim de çeşitli roller yapıyorum. Benimle hiç rol yapmadan böyle bir ithamda bulman da yeterince saçma... konuyu buraya çekmeni de anlamış değilim.
« Son Düzenleme: 17.12.2023 18:00 sledgehammer »

#3 - 17.12.2023 16:08

(Gir diyor arkadaşı burada giriyor.)

#4 - 18.12.2023 11:49

dilersen "ilk defa yapıyorum" dediğin lafı çürüteyim, yukarıdaki ile birlikte toplam 2 kere geçiyorsun. Bir tanesinde yan koltuktasın, şöför koltuğundakine "geç" diyorsun. O da geçiyor, ona da ayrı şikayet açtım. Toplam 2 kere geçiyorsun, paran yoksa söylersin veririm. Suistimal ediyorsunuz. "sen rol için girmiyorsun"  bunu bana demen kötü, sunucuda çeşitli rollere her türlü desteği vermeye çalışıyorum elimden geldiğince kendim de çeşitli roller yapıyorum. Benimle hiç rol yapmadan böyle bir ithamda bulman da yeterince saçma... konuyu buraya çekmeni de anlamış değilim.

Dostum aracı kullanan ben değilim orada gişeden geçmesi için "Gir" demiştim. Ters gişeden gir diye bir şey söylemiş miyim? Hayır.
Şikayet sayfasında sürekli senin ismini görüyorum. İnsanlara saçma bir şekilde şikayet oluşturuyorsun. Amacı rol olan bir insanın böyle en ufak şeylere şikayet oluşturmasını kendim saçma buluyorum. Gişeden geçtiğim için şikayet ediyorsun. Madem amacın rol gidip IC olarak hakkını arayacaksın.

#5 - 18.12.2023 12:37

(Gir diyor arkadaşı burada giriyor.)

Burada aracı kullanan benim. Benim için de ayrı şikayet konusu oluşturulmuş. Bu videoya tekrar cevap vermek isterim.

Gerçek hayatta "Gişe'den kaçmak" diye bir şeyin olduğunu bilmediğini sanmıyorum. Ek olarak yapılan olay TAMAMEN IC halledilecek, 911 arayıp beklenilecek bir olayken, videoya alıp 3-4 kişiye toplu şekilde şikayet konusu açman çok garip. Senin mantığınla gidersek, hız sınırını aşan herkesi videoya alıp şikayet konusu açalım.

Bana gir diyen arkadaşla beraber de zaten orada bekleyip konuşup rol yapıyoruz. 911 ile IC çözülebilecek durum olduğunu hala savunuyorum.

#6 - 18.12.2023 16:12
Tyrese Reddish karakteri Gişe Kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak.