Konu: Jonathan_Marchiano & Leon_Harvey || Düşük IQ  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.12.2023 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jonathan_Marchiano @ali_umutlr3212 & Leon_Harvey @Ege55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darwin_Riviera @Scaney &  Benjamin_Archambault @lexjsero55  &    Bwuan_Bans @anilarda1523

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2023 14:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

1) GENEL İLLEGAL KURALLAR
Bir birlik kurabilmek için minimum 15 seviye olmalısınız.
Yeni açılan birliklere ilk 10 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.
Gerçek hayatta bulunan mafya veya çetelerin direkt olarak rolleri yapılamaz.
Askeri Tim veya terör örgütü gibi gerçek dışı birliklerin kurulması yasaktır.
Birliğinizdeki herhangi bir üyenin yaptığı ihlalden, birlik lideri de sorumlu tutulabilir. Bu yüzden birlik liderlerinin birlik üyelerini bilgilendirmesi ve üye seçimlerinde dikkatli olması gerekir.
Her birlik lideri, kendi birliğinin adminidir.
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.
Hiçbir oyuncuya karşı utandırıcı, gerçek dışı ve tamamen OOC kimliğinizi katarak absürt roller yapılamaz.
Legal/sivil karakter canlandıran oyuncular şehirdeki Hood Onaylı ve Onaylı birliklere karşı gereken yerlerde Fear RP yapmalıdır.
Güvenli bölgeler ve etkinlik bölgelerinde silah ile ilgili hiçbir illegal rol yapamazsınız. İki taraf arasında illegal rol için OOC anlaşma sağlayıp maksimum brawl rolü gerçekleştirebilir.
İsim değişimi kullanan karakterler 48 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.
Forumda gönderdiğiniz iletiler içerik türü fark etmeksizin herhangi bir birliği veya oyuncuyu hedef alıyorsa "Flaming" kapsamında cezalandırılabilirsiniz. Atılacak rol görüntülerinde karşı tarafın üzerine yaptığınız rollerde sansür uygulamanız gerekmektedir. Bu tarz post içeriklerini "Moderatöre rapor et." yöneticilere rapor edebilirsiniz. Örneğin: Karşı tarafa alay edici videolar itham etmek, video isminde karşı tarafı kışkırtıcı kelimelere yer vermek, savaş döneminde; aslında yapılmamış veya gerçek dışı rol SS'leri paylaşmak vb. şeyler yaparak "Flaming" yaptırımına maruz kalabilir, ek olarak oyun içi ceza da alabilirsiniz.
Arşive atılan bir birlik yalnızca bir kez geri açılabilir. İkinci kapanışta aynı birliği tekrar açamazsınız. Bu yüzden birliğinizi kapatırken iyice düşünmelisiniz.
Birlik tanıtımı onaylanmayan oyuncu grupları tanıtımları onaylanana kadar sistemsel birlik açmamalı ve illegal rol yapmamalıdır. Bu sebep yüzünden ceza alabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Leon_Harvey karakteri bizim caddemize geliyor ve birliğimize girmek istediğini söylüyor, fakat saçma bir rol sergiliyor ve bu rolün devamında IC olarak birlik üyelerimiz ile arasında bir kavga yaşanıyor kendisi hoodumuzdan kaçarak market bölgesinin tam ortasında silahına davranıp ateş açıyor ve Benjamin isimli birlik üyemizi düşürüyor(Kanıtları ektedir). Ardından şahısı bayıltıyoruz, silahına el koyuyoruz ve şahısı ofisimizde tartaklıyoruz. Ardından şahısı şehir içerisinde kuytu bir köşeye bırakmak için IC olarak bir birlik üyemizi görevlendiriyoruz son olarak şahıs RK lı olmasına rağmen bir arkadaşı ile onaylı bir birliğin bölgesini basıyorlar(Kişiler Sivil). Şahısların gerekli cezayı alması ve silahlarına el konulmasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Herkese saygılar, sevgiler.

#1 - 15.12.2023 15:17
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşların silahlarının silinmesi onlara iyi bir ders olacaktır.

#2 - 15.12.2023 15:18
şahitligimi onayliyorum

#3 - 15.12.2023 15:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 15.12.2023 15:20
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 15.12.2023 15:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 15.12.2023 15:58
Şahitliğimi onaylıyorum

#7 - 15.12.2023 19:29
Selamlar öncelikle, kimseye Düşük IQ sebebi ile şikayet açamazsınız. Bunun kararını siz vermiyorsunuz  O:-) Tamam mı? Kendi adıma sadece 1 ss görüyorum, onlar adına hızlıca savunma yapayım. Diğer arkadaş kendi savunmasını yapar.
Sıkmak için 1. sebep.

Arkadaş bana sıkıp kick ban yiyor, ayrı mesele zaten.

Benim adıma bu şikayette ne açılmış anlamadım, b konusuna gelirsek. Beni iki kere düşürüp rk ihlali yapıyor. O yüzden b den uyardım sadece.  :) Düşük IQ yazmak yerine ne sebeple şikayet açtın onu yazaydın. Dm ve /B konusuna savunma yaptım, kendi açımdan başka hata yok.

#8 - 15.12.2023 19:31
+ olarak arkadaşın attığı ss lerde görünebilir, pm den beni tekrar tekrar toxiclemeye çalışıyor. Toxic oyuncu profili, hiç sevmem  :(

#9 - 15.12.2023 19:45
Selamlar öncelikle, kimseye Düşük IQ sebebi ile şikayet açamazsınız. Bunun kararını siz vermiyorsunuz  O:-) Tamam mı? Kendi adıma sadece 1 ss görüyorum, onlar adına hızlıca savunma yapayım. Diğer arkadaş kendi savunmasını yapar.
Sıkmak için 1. sebep.

Arkadaş bana sıkıp kick ban yiyor, ayrı mesele zaten.

Benim adıma bu şikayette ne açılmış anlamadım, b konusuna gelirsek. Beni iki kere düşürüp rk ihlali yapıyor. O yüzden b den uyardım sadece.  :) Düşük IQ yazmak yerine ne sebeple şikayet açtın onu yazaydın. Dm ve /B konusuna savunma yaptım, kendi açımdan başka hata yok.
Bizim hoodumuzda bize küfür ediyorsun 4 kişiye karşı saldırıyorsun ve kaçıyorsun mekandan kaçtığın gibi ateş edip ölüyorsun ardından sana Orospu çocuğu diyorum sana küfür ettiğim için bu bir sıkma sebebi olmuyor dostum ve sen tekrarlıyorum "SİVİLSİN" Onaylı bir birliği basamazsınız yukarıda tüm ihlallerinizi alıntıladık zaten.