Konu: Pavel Leonov — Türkçe Terim  (Okunma sayısı 314 defa)

#0 - 13.12.2023 23:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pavel Leonov @C4YLAK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel Manganelli ve Pavel Leonov'un birlik arkadaşları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kumarhanede kavga çıktı, bize "ne diyorsun lan amına kodumun" dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşa bence rol dersi verilmeli diye düşünüyorum. Daha öncesinde Rus rolü yapanların "lan" kelimesi kullandığını görmemiştim, yeni bir kültür ve yeni bir farklılık olabilme ihtimali aşırı yüksek diye düşünüyorum.

#1 - 13.12.2023 23:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 14.12.2023 02:00
@C4YLAK aslan kardeşim, hasımlara hak ettiğini vermişsin. Eline ayağına sağlık, hileyle one man army'im diye gezilmez.  :-\ :-\

#3 - 14.12.2023 09:31
türk-rus karakter oldugu için "lan" kelimesini kullanabilir, yeni konseptleri keşfetmenizi öneririm. @sefa247

#4 - 14.12.2023 22:20
@C4YLAK aslan kardeşim, hasımlara hak ettiğini vermişsin. Eline ayağına sağlık, hileyle one man army'im diye gezilmez.  :-\ :-\
Gece gece eve gelmişim yorgun argın, gördüğüm şu yoruma bak. Hileysem aç şikayetini /aslan kardeşim/ benim, beş kişi iki adamı düşüremediniz. Niye böyle oldu? Vallahi hakkını veren benim, elime sağlıksa gelir öpersin elimi  ;) :D

#5 - 14.12.2023 22:24
Sizle polemiğe girmek istemiyorum, amacınız bana ortak nezaketten jail attırtmak. Sonuçlansın, boş mevzu döndürmeyelim.

#6 - 15.12.2023 00:40
Gece gece eve gelmişim yorgun argın, gördüğüm şu yoruma bak. Hileysem aç şikayetini /aslan kardeşim/ benim, beş kişi iki adamı düşüremediniz. Niye böyle oldu? Vallahi hakkını veren benim, elime sağlıksa gelir öpersin elimi  ;) :D

Açıyorum /şikayetimi /kardeşim /benim. Onaylı /birlik /CORDİZELLİ(ÇOKBÜYÜK) /hooda /dağdan /atlayarak /baskın /atıyor /ama /onaylı /birlik. sefa247(bilocankonuşmasahnelericokizlion)

#7 - 15.12.2023 00:41
Sizle polemiğe girmek istemiyorum, amacınız bana ortak nezaketten jail attırtmak. Sonuçlansın, boş mevzu döndürmeyelim.

Özür dileriz, saygılar. İyi forumlar. sefa247(bilocan)

#8 - 15.12.2023 16:56
Ne anlatıyorsun canım? Sizin yaptığınız rollerin iki katını seneler önce ayıptır söylemesi gözüm kapalı yapıyordum.
Al bu videoyu da odanda akşam yemeği yiyip sampta afk atarken arka planda başa sarıp sarıp izlersin.

#9 - 15.12.2023 17:57
Video da dağdan atladığınız yeri göremedim de 2 sene önce gözün kapalı onu da yapmışssındır..