0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[10/11/2023, 02:39] Sam_Benedetto adlı karakter Chris_Valdivia isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.Anti-Drug
Alıntı yapılan: Sigric - 12.12.2023 18:20 [10/11/2023, 02:39] Sam_Benedetto adlı karakter Chris_Valdivia isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.Anti-DrugBen yeterli bir kanıt göremiyorum. Tek k*kainden sonra bağımlı oluyorken tertemiz olman. 2/4 olman komik bir durum.Kanka hile olmadığımı kanıtladığım halde neden yalan atmaya çalışıyorsun düz hikeden banlandım, anti drug ekliyorsun. Ve banlanma sebebimde farklı, videolarla kaç kere itiraz ettim fakat sonuçlanmadı.
Alıntı yapılan: aynenoyleaynen - 12.12.2023 18:59Alıntı yapılan: Sigric - 12.12.2023 18:20 [10/11/2023, 02:39] Sam_Benedetto adlı karakter Chris_Valdivia isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.Anti-DrugBen yeterli bir kanıt göremiyorum. Tek k*kainden sonra bağımlı oluyorken tertemiz olman. 2/4 olman komik bir durum.Kanka hile olmadığımı kanıtladığım halde neden yalan atmaya çalışıyorsun düz hikeden banlandım, anti drug ekliyorsun. Ve banlanma sebebimde farklı, videolarla kaç kere itiraz ettim fakat sonuçlanmadı.Bariz suçunu kendin itiraf ettin dostum. K*kain içtiğini söyledin. Olay sonrası çocuklar incele attığında tertemiz ipek gibi bir bağımlılık yazısı apaçık ortada.