Konu: Güvenli bölge ihlali  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.12.2023 21:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lowell1910 Darnell_Murphy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'ler de var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PM'den kafasına göre savaş başlatıp güvenli bölgede sıkıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.12.2023 22:30
Selamlar arkadaşın birliği ile savaş halindeyiz hoodumuzun orada önümüzden geçiyor sıkıyorum ve ardından motorlu arkadaşım peşliyor ViceMall'a kaçıyor sms atıyor bana ondan sonra ise ViceMall'a gidiyorum güvenli bölgeye sığınıyor, PM'den kendisini uyarıyorum yaptığı yanlış olduğu için, dinlemiyor. Soru atıyorum ve sıkma iznimin olduğu söyleniyor.

Güvenli bölge dışında sıktığımın videosu: https://streamable.com/n3jaze

Attığım soruya gelen cevabın görüntüsü:

Savunmam budur. Umarım arkadaş yaptığı hatanın farkına varır. Güvenli bölge ihlali yaptığı için arkadaştan şikayetçiyim her şey gözüküyor zaten kanıtlı bir şekilde.
« Son Düzenleme: 09.12.2023 22:34 Lowell1910 »

#2 - 09.12.2023 22:39
Selamlar arkadaşın birliği ile savaş halindeyiz hoodumuzun orada önümüzden geçiyor sıkıyorum ve ardından motorlu arkadaşım peşliyor ViceMall'a kaçıyor sms atıyor bana ondan sonra ise ViceMall'a gidiyorum güvenli bölgeye sığınıyor, PM'den kendisini uyarıyorum yaptığı yanlış olduğu için, dinlemiyor. Soru atıyorum ve sıkma iznimin olduğu söyleniyor.

Savunmam budur. Umarım arkadaş yaptığı hatanın farkına varır. Güvenli bölge ihlali yaptığı için arkadaştan şikayetçiyim her şey gözüküyor zaten kanıtlı bir şekilde.
Kırpılmamış halini at dostum, kırpılmış ssler kanıt değil.

#3 - 09.12.2023 22:46
Herhangi bir karşılık vermemişim, yoldan geçerken kafana göre sıkıyorsun. PM'den "Savaş başladı kanka" diyip savaşmaya başlayan adamlarsınız. Kırpılmış ss atma.

#4 - 09.12.2023 22:55

Kırpılmamış halini at dostum, kırpılmış ssler kanıt değil.
Oradan bakıldığında bir yetkiliye benzemiyorsun birde sana açılan bir şikayet yok ortada ileti atmazsan sevinirim.

#5 - 09.12.2023 22:57
Herhangi bir karşılık vermemişim, yoldan geçerken kafana göre sıkıyorsun. PM'den "Savaş başladı kanka" diyip savaşmaya başlayan adamlarsınız. Kırpılmış ss atma.

Yoldan geçerken bir kere seni görüyorum araban ile Gleen park'a takılan bir zencisin ikinciside daha önce sizle savaştaydık bir hafta önce, savaşı tekrar başlattık ve rakip çete üysei görüyorum neden sıkmayım. Savunmalarım bu kadardır daha fazla ileti atmıyacağım. Sonuçlanabilir.

#6 - 09.12.2023 23:06

Kanıt yetersizliği olmasın diye ek kanıt.

#7 - 09.12.2023 23:09
Savaşı tekrar başlatmanın bir nedeni yokken ortada kafana göre PM'den savaş başlatıyorsun, üstüne attığın ss diğer ss ile bir değil. Kafanıza göre savaş açıp kapatma yetkiniz var herhalde. Sen sıkıyorsun karşılık vermiyorum kaçıyorum haliyle.

#8 - 10.12.2023 01:07
Savaşı tekrar başlatmanın bir nedeni yokken ortada kafana göre PM'den savaş başlatıyorsun, üstüne attığın ss diğer ss ile bir değil. Kafanıza göre savaş açıp kapatma yetkiniz var herhalde. Sen sıkıyorsun karşılık vermiyorum kaçıyorum haliyle.

PM'den savaş başlatmıyoruz r19 r18 in vuruldu tarafımızdan zaten, pm den savaş başlatmak nedir? size 100k para verdik bilerek savaşıyoruz şimdi paramızın dört beş katını alıcağız.

#9 - 10.12.2023 01:12

PM'den savaş başlatmıyoruz r19 r18 in vuruldu tarafımızdan zaten, pm den savaş başlatmak nedir? size 100k para verdik bilerek savaşıyoruz şimdi paramızın dört beş katını alıcağız.
Elinde hiçbir neden olmadan savaş başlatıyorsun, yenildiğini kabul edip tekrar savaşa başlamak nedir? TDM mi oynuyoruz?