Konu: Zhang_Lin  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.12.2023 01:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @koch

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 0/12/2023 - 00:27+

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'da araç çalıyordum, yanıma geldi çalıntı araca bindiğimde bana çarpmaya başladı. San Fierro gişelerine kadar geldim, benim açtığım gişeden geçti ve bana çarpmaya devam ederek Non-RP yapmaya devam etti. Daha sonra Türkçe terim kullanarak "Milletin" arabasını mı çalıyorsun? diyerek çarpmaya devam etti. Bu kadar korkusuzca bir Sivil karakterin ölüm korkusu olmadan hareket etmesi gerçekten hayret verici.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar korkusuzca ve Non-RP yaparak bu tarz rolleri baltalaması hoş bir durum değil.

#1 - 09.12.2023 01:46
Merhabalar, iyi geceler. Çarpmak istememiştim, durdurmak istemiştim, gişeden geçerken de /gise yazdım fakat seninki açık olduğu için gözükmedi ya da işlemedi, onun için ayrıca özür dilerim.   Ufakta olsa bir rol döndürebilmek için, işin sonucunda yakalayabilseydim rolü farklı yere çevirecektim. Sadece eğlenmek için rol yapmak istemiştim, yanlış anlaşılmışım. Kişinin kendisinden özür diliyorum, tekrarı olmayacağını belirtiyorum.
« Son Düzenleme: 09.12.2023 01:49 koch »

#2 - 09.12.2023 01:51
Arkadaşımız yaptığı hatanın farkına vardığı ve özür dilediği için şikayetimi geri çekiyorum, tekrar yapmayacağına inanıyorum. İyi roller.

#3 - 10.12.2023 20:13
K&A