Ortada hiçbir sebep yokken yazılmış fakat bir nevi gerile gerile yürüdüğünüz için laf atıldı, durduk yere falan değil yani baktığın zaman. Gerçek hayatta tabii ki böyle hareketler sergilemiyoruz fakat bunun o laf atma olayının reelde yaşanılması imkansız falan değil. Gayet de yolda yürürken hiçbir sebep yokken gasp da edilirsin, küfür de yiyebilirsin. Bir anda sorguya falan da çekilebilirsin, ben bunda bir problem görmüyorum. Önümüzden gerile gerile (animasyon olarak düşün) yürüyordunuz bende arkanızdan tiplere gel yazdım. Mekandan çıkarken sizde bize karşılık verdiniz, bizde tekrar size. Eğer benim illegal bir oluşumda olduğumu biliyorsanız gelip beni vurmazsınız, yapacağınız şey beni üstüme şikayet etmek olur. Konseptiniz mafya, rütbe arttıkça gizlenmek yerine gelip daha çok afişe ediyorsunuz. Bir nevi vurmaya sebep aramışsınız, düzgün şekilde savunma yapsanız kimse birbirine böyle ithamlarda bulunmayacak. Sadece emote odaklı yorum yapıyorsunuz, yaptığın rol r17 (soldier) ise bir adamın küfür etmesi ile adam vurmazsın, en kötü ihtimalle ne diyorsun falan dersin yada sallamazsın. Dediğim gibi, amacımız toxiclik falan değildi. Rol dahilinde tatlı bir atışma olsun, ic olarak kavga yada tartışma dönsün. Rol paslansın karşılıklı dedik, neden rolün böyle karşılandığını anlamış değilim. Eğer onaylı birlikseniz "Tipini s*keyim" gibi bir laf için adam vuracak anlayışta olacağınızı sanmıyorum.