Konu: parkur.cs  (Okunma sayısı 946 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.12.2023 09:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Amaro
@gospel  @
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
@Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video da var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş parkur.cs kullanarak daha hızlı ilerliyor. Başka faydalarıda var.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/l1j2b8

Ek açıklamalar(varsa): gereken cezayi alsın

#1 - 05.12.2023 11:00
Sunucudan yasaklanması arz ediyoruz.

#2 - 05.12.2023 17:41
  ::) ::) ::)

#3 - 05.12.2023 22:23
Sunucuda herhangi bir üstünlük sağlayan bir cleo değil, moovie gibi sunucular da arkadaşlarla eğelenmek için kullanıyordum. Silmeyi unutmuşum ve seni vurmaya geldiğim sırada yanlışlıkla takla atıyorum ve geri gidiyorum, daha sonrasında fotoraflarıma bakınca seni vurduğumu görüp seninle uğraşmayı kesiyorum. Dediğim gibi savaşlarda veya herhangi bir kaçışta kullanmadım, üstünlük sağladığını düşünmüyorum aksine birinden kaçarken bunu kullansanız daha çok eksi tarafa düşersiniz, admin kararına bırakıyorum iyi forumlar.

#4 - 06.12.2023 00:12
Sunucuda herhangi bir üstünlük sağlayan bir cleo değil, moovie gibi sunucular da arkadaşlarla eğelenmek için kullanıyordum. Silmeyi unutmuşum ve seni vurmaya geldiğim sırada yanlışlıkla takla atıyorum ve geri gidiyorum, daha sonrasında fotoraflarıma bakınca seni vurduğumu görüp seninle uğraşmayı kesiyorum. Dediğim gibi savaşlarda veya herhangi bir kaçışta kullanmadım, üstünlük sağladığını düşünmüyorum aksine birinden kaçarken bunu kullansanız daha çok eksi tarafa düşersiniz, admin kararına bırakıyorum iyi forumlar.

Kullanılması yasak dostum, bizde indirelim wolfteam olsun o zaman oyun :D??

#5 - 06.12.2023 00:19
eleman şöyle bir şey

#6 - 06.12.2023 00:42

Kullanılması yasak dostum, bizde indirelim wolfteam olsun o zaman oyun :D??
Okumanda kıtlık var diye düşünüyorum çünki orada zaten Moovie gibi sunucularda kullandığımı silmeyi unuttuğumu söylüyorum zaten kullanmak isteseydim sizi vurmaya öyle girerdim.
Bizi ve yetkilileri moovie de kullanman bizi alakadar etmez, oyuna bu cs ile girmişsin ve çatışma sırasında hem çift zıplıyorsun hem de ters takla atıyorsun 8) Bizde indirek unutak başka sunucudan çıkarken oyun wolfteame dönsün kanka O:-) Ek olarak bu cleo sayesinde seni vurmamız daha da zorlaşıyor.

#7 - 06.12.2023 00:47
büyük başarı, bir de j basmayı unutmamışın seni tebrik ediyorum dost

#8 - 06.12.2023 00:48
Ayıca ortada bir emote falan yok ve seni görmğyorum bile birlik mesleği yaptıktan sonra q atıyorum

#9 - 06.12.2023 00:56
Ayıca ortada bir emote falan yok ve seni görmğyorum bile birlik mesleği yaptıktan sonra q atıyorum