Konu: GTA 6 Trailer  (Okunma sayısı 428 defa)

#0 - 05.12.2023 02:26

bekletiyi zerre karşılamadı, diğer trailerları beklicez mecbur
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.12.2023 03:02
incelemenin detaylarını söyler misin hoşuna gitmeyen noktalar vesaire neye göre inceledin hangi yapım ya da hangi oyun motoru ile kıyasladın ya da bir trailer senin için nasıl olmalı diğer trailer çıkana kadar senden bu yorumları almak isterim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 05.12.2023 03:52
incelemenin detaylarını söyler misin hoşuna gitmeyen noktalar vesaire neye göre inceledin hangi yapım ya da hangi oyun motoru ile kıyasladın ya da bir trailer senin için nasıl olmalı diğer trailer çıkana kadar senden bu yorumları almak isterim
10 yıldır beklenen bir oyunun ilk trailine göre oldukça zayıf, gta 5 trailerinin aynısı arada hiçbir fark yok aynı hayal kırıklığını gta trilogy duyurulup trailini izlediğimde yaşamıştım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 05.12.2023 12:54
hiç değişme, hep böyle kal olur mu

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 05.12.2023 13:19
Bence güzel bir fragmandı da GTA 5'i andırıyor. Umarım hikayesi güzel sade bir oyun olur. GTA 4 tarzında daha kendine kenetleyen özgün ve realistik bir hikayesi olursa daha güzel olabilir. Oyun motoru bozuk olmasa GTA 4 her görevi keyifli bir oyundu. GTA 5 i de oynadım fakat 4 kadar keyif almamıştım. Yeni nesil oyunlarda artık her şeyin olması insanları oyundan uzaklaştırıyor diye düşünüyorum. Gerçekçilik etkisi oynanışta verilmesi lazım. Müzikler, gösterilen yerler ve temalar gerçekçi gerçekten atıf kültürü ve hayatı besleyen oynanış anlamında da bir film sahnesi izlemekten çok filmde başrolmüşüz etkisi vererek oynanmalı. Kadın karakter olması da çok hoşuma gitti, umarım kıyafet ve bakım setleri de bir o kadar detaylı ve gerçekçi olarak tasarlanmıştır.

Dikkatimi çeken şey çok fazla kalabalık ve aktif bir şehir olacağı göstergesiydi. Zengin hayatlarının bol olduğu çok fazla insanın bir arada gezdiği bir görüntü gösterilmiş. NPClerin daha gerçekçi tavırlar sergilemesi, Miami yaşamının daha şatafatlı gösterilmesi gibi unsurlar olabilir. En azından zenginliği yaşamak isteyen insanlar için o havanın güzel verilmesini bekliyorum. Gece kulüpleri, giyimler, bakımlar, görevler, yürüyüş, koşma animasyon pek çok şey. Soygun teması ağırlıklı olacak görevler görünüyor. Silahlar daha az abartılı olabilir.

Belli ki karakterler arasında bir aşk hikayesi de olabilir en çok merak ettiğim o :D
« Son Düzenleme: 05.12.2023 13:27 Elif »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#5 - 05.12.2023 13:28
Bomba geliyor. Hikayesi nasıl olur bilmem ama online çağ atlatacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 05.12.2023 15:04
Görsel anlamda beklentilerimi karşılamadı, 2023 çıkışlı AAA oyunların grafiklerine benzemiş. Hatta karakter ve ortam tasarımlarının doku kalitesini Dead Island 2'ye benzetmiştim ki sosyal medyada da benimle aynı düşünen birçok kişi olmuş. 10 yıl aradan sonra GTA 6 adıyla bir oyun çıkacaksa grafiklerinin herkesin ağzını açık bırakmasını beklerdim. GTA 5 çıkış fragmanında yaşadığım heyecanı biraz olsun bile bu tanıtımda alamadım. Umarım çıkış sürecine kadar görsel anlamda birkaç değişiklik yaparlar fakat sanmıyorum. Muhtemelen çıkış sürecine dek görsel tasarımı bir kenara koyup optimizasyon ve bug testleri üzerine yoğunlaşırlar. Rockstar Games genelde eşeğini sağlam kazığa bağlayan bir şirket ama GTA 6 ile fiyasko yaşanacak gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 05.12.2023 16:30
RDR kadar bağlanır mıyım bilmiyorum ama kendini çok oynatacağı kesin, cyberpunk'a bile ps4 sürümüne 100+ ps5 sürümüne 100+ saat ayırmışken gta 6ya ömrü gömeceğiz gibi duruyor map büyüklüğüne bakınca

daha ilk trailer olduğu için çok bir şey göstermek istememişler. bence yorumlamak için de çok erken, patentini aldıkları ve sızdırılan yenilikleri göstermeleri (araç kazaları vb.) hariç çok bir şey göstermediler
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 05.12.2023 22:58
RDR2 gibi köklü karakterler olurlar mı bilmem ama benim beklentilerim baya bir hype aldı.

İlk olarak GTA evrenin de ilk defa bir kadın karakter yönetiyoruz, güzel olacak hissiyatındayım
Bu kadar yoğun NPC, canlı şehir ağzına kadar dolu mekânlar ve grafikler, sistemleri, NPC ve karakter animasyonları fazlası ile sistem zorlayacak
RDR2 kadar ağır karakterler beklemiyorum ama GTA5'ten kat ve kat daha oturaklı olacağına eminim. Efsane bir seri ve 11-12 yıl bekledikten sonra bize verecekleri şeyler sağlam ötesi olacağına eminim. Çünkü Rockstar hiç bir zaman oyuncularını mağdur etmedi, RDR2'yi yapan stüdyo ve GTA serisini yapan stüdyolar farklı tamamen ayrı kafalar olmasalar da ortaya bir bomba atacaklar 2025'e kadar yaşarsak belki de 12 yıllık bekleyiş sona erer.

Bizi bazı üzecek şeyler ise şunlar olur:
1. olacak şey oyunun fiyatı olacaktır, Rockstar büyük ihtimalle oyunu 70 dolar üzerinden (2.000 Türk lirası) çıkartacaktır bu da bizi fazla üzecektir.
2. Sistemler; bugün baktığımızda bile 3050Ti gibi bir ekran kartı rahatça oyunları açıyor olsa bile bazı oyunlarda ayarlarımızı düşürmek zorunda kalıyoruz, DLSS özelliği ile de bir nebze oynayabileceğimize inanıyorum fakat yine de sağlam PC isteyeceği malum oldu, bir çok kesim yine maddiyattan ya da sağlam bir PC olmadığı için oynayamayacak(Fakat daha PC'ye çıkacağı bilinmediği için oyun 2025'te çıkacak olsa bile PC için 2026 yılı içerisinde çıkacağı söz konusu)
3. Yeni nesil oyuncu konsollarına çıkacak olması da bir etken PS4 için çıkar mı bilmiyorum ama 30 FPS destekli çıkacaktır büyük bir ihtimalle çünkü PS5'e 60 FPS çıkaracakları malum olay, o konuda fazla bir bilgim yok.

Kısacası oyundan beklentim çok fazla RDR2 gibi bir eser çıkartsalar bile ona kabulüz ama üstüne koyacakları çook fazla şey olduğuna eminim.
Ve beklentisini karşılamadığını söyleyen arkadaşlar bir sakin olun, ki özellikle de oyunu görmeden paçaları sıvamayın, daha bu geliştirme aşamasında bir oyun ve maalesef bazı insanlar tarafından map, grafik dizaynı VS şeylerin sızdırılması sonrası artık yapımcı şirketin buna bir dur demesi lazımdı. Dediler de  ;)
Yapım aşamasında olan oyunlarında ki buna Bully, GTA5 en büyük örnekleridir, fragman da verdikleri kesinlikle kendi oyun motorları ama siz tamamen grafiklere odaklanmayın, detaylara da yer verin bu eleştiri de; beklentinizi karşılayacak, karşılamakta zorunda kısacası çünkü bu rockstar aga, bu adamlar hiç bir zaman kötü oyun yapmadı, hatta öyle ki biz hâlâ daha Gta Sa oynuyoruz.
« Son Düzenleme: 05.12.2023 23:03 BrooklynZ »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 06.12.2023 19:02
Abartılacak şeyler yok şu aşama da, 2024deki fragmanda göreceğiz muhtelemen oyun çıkış öncesi son fragmanda da asıl detaylar paylaşılır. Kadın karakterin olması hikayeyi Bonnie Parker ve Clyde Barrow çifti hikayesine mi benzeyecek diye düşünmedim değil. Kadın karaktere yer verilmesi hoşuma gitti. Hikayeden çok umutluyum, çok büyük bütçe ayrıldı. Görüntü kalitesi beklentimi karşılamadı muhtelemen 2. ya da 3. trailer de karşımıza daha güçlü grafiklerle çıkacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok