Konu: ESP şikayeti  (Okunma sayısı 804 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.12.2023 02:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @varna turko @chechenn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: BANDITS birliği üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Altta mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ESP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: David_Mohan için bıraktığım video'da Elegy sürücüsü kendini kaybettirmesine rağmen David karakteri eliyle koymuş gibi Elegy'nin önüne çıkıyor. Logan_Callaghan bazında gecenin bir körü Dillimore'da olan tekil kişiyi ESP ile görüp geliyor ve RK'ya düşürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

David_Mohan

Logan_Callaghan

Jakov karakterinin bulunduğu konum:

Ek açıklamalar(varsa):Toxiclik olmadan tekte savunma yaparsanız sevinirim, iyi forumlar  :sampanya:

#1 - 04.12.2023 04:02

#2 - 04.12.2023 10:59
sudem nabiyon

#3 - 04.12.2023 16:53
Savunmam kısa ve net, öncelikle arkadaşım videoyu en baştan koysan daha iyi olurdu. Ben sizi market caddesinin yanındaki caddede, arabadan inmiş bir halde buldum. İndim ve ateş ettim, daha sonra siz market caddesine kaçtınız ve David Mohan - Jack Nolan karakteri arandığı için market caddesine girmeyerek yoldan dönüyorum. Kişiler o sırada kendi hataları yüzünden bir daha üstümüze sıkmaya geliyorlar ve Gerard düşüyor.

#4 - 04.12.2023 17:22

Burada tam olarak boş duvarı mı takip ediyorsun Elegy arka tarafa kaçınca duvardan izliyorsun bariz bir şekilde

#5 - 04.12.2023 18:03

Burada tam olarak boş duvarı mı takip ediyorsun Elegy arka tarafa kaçınca duvardan izliyorsun bariz bir şekilde
Döneceğim yöne doğru bakıyorum. Kendi arkadaşınıza şikayet açtığım için boş ssten palavralar uydurmaya çalışmayın, kanıtları atıyorum duvardan takip ediyorsun diyorsun :D

#7 - 04.12.2023 18:44
https://streamable.com/zg1vnr
RP+ başarımınız nerede kaldı acaba çok üstün bir rol sergilemişsiniz tebrikler.  :D (Rolsel olarak nereden tanıdığını bilsem daha gerçekci olabilirdi.)

#8 - 04.12.2023 18:45
Attığın kanıt savunmadan çok şikayetin doğruluğunu ispatlıyor.

Daha sağ tarafa dönmeden çatıda biri var diyorsun, helal olsun yarın PD de ASU olarak göreve başlamalısın

#9 - 04.12.2023 19:01

Ek açıklamalar(varsa):Toxiclik olmadan tekte savunma yaparsanız sevinirim, iyi forumlar  :sampanya:
Kahvede misiniz alakanız olmayan yerlere zıplıyorsunuz?
Savunmamı videolu olarak paylaştım ek bir şey yazmama gerek yok. Çatıda gördükten sonra yanına gelip burada birisi var diyorum videoyu dikkatli izle.
« Son Düzenleme: 04.12.2023 19:05 chechenn »