Konu: [03.12.2023] Pathe Cise - İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 420 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 05.12.2023 00:58
Şikayet ile alakam yok ama eklemek istedim.

Arkadaş geçen günlerde bana da aynı şeyleri yaptı, 1 saat role uymadı ve jail yiyeceği sırada q attı. Oyuna girmedi. Sonrasında ise ic jailini yemeden rolsüz bir şekilde departmandan kaçmış olmalı. Bir değil, iki değil.
Spoiler: GösterGizle

Merhaba benimde şikayet ile alakam yok ancak bu sırada bende fotoğrafta gözüktüğü gibi arka tarafta gözaltındaydım arkadaş bağlantı kopardı ve yanlış hatırlamıyorsam 1 saat sonra oyuna girdi ve koşarak kaçtı kendisini gördüm ancak ss alsam bile gözaltında karşıdaki kişinin ismini göremiyoruz bu sebepten almadım ihlaller sürdürmeye devam etmekte anlaşılan, İyi geceler dilerim.

#21 - 05.12.2023 16:45
bu güne kadar hanginizin kalbini kırdısam özür dilerim arkadaşlar ben gidiyorum Hakkınızı helal edin iyi günler

Not:bıraktı
sebep:kanser hastalığından doyayı oyun oynamıyacak.

#22 - 05.12.2023 20:08
bu güne kadar hanginizin kalbini kırdısam özür dilerim arkadaşlar ben gidiyorum Hakkınızı helal edin iyi günler

Not:bıraktı
sebep:kanser hastalığından doyayı oyun oynamıyacak.

Güzel bahaneler fakat kural ihlalleri yapıp hakaretler savurmaya devam ediyorsun dostum.

Daha fazla uğraşmaya gerek olduğunu sanmıyorum, arkadaş açık şekilde yetersiz bir oyuncu profiline sahip. Admin kararına kadar ihlal harici ileti ulaştırmayacağım, iyi günler.

#23 - 05.12.2023 20:48
o artık yok dostum iyi günler pahte yok artık.

#24 - 07.12.2023 03:49
Yasaklı karakter.