Konu: Bill Khaskheli, türkçe terim  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2023 18:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bill Khaskheli @zakarosa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla rollüyorduk, şahıs benden söz ederek "dürzü" kelimesini kullanmış :D bu şekilde ssde görüldüğü üzere Türkçe Terim kurallarını ihlal etmiştir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların doğru düzgün rol yapmayı bildiğini zannetmiyorum, beni roldeki karakterimle karıştırdılar sanırım, roleplay oynuyoruz burada.

#1 - 05.12.2023 15:34
"Dürzü" anlamı, alçak, hain, puşt, ve rezil anlamlarına da gelen "Scoundrel, Traitor" anlamlarına denk gelir. Bunu bilemeyecek ve göremeyecek hatta kalkıpta araştıramayacak kadar aciz değilsindir diye düşünmüştüm arkadaşım, istersen bunu en kolay Google'ın Translate'inden de Türkçe terim olmadığını kolaylıkla görebiliyorsun, hani diğer kaynakları sunmama bile gerek yok en kolayı.  :D

Arkadaşlar rol yapmayı bilmiyorlar demişsin. Sen sen ol kimseye ön yargı ile bakma canım kardeşim ya, sana bir büyük tavsiyesi olsun.  :sampanya:

#2 - 07.12.2023 03:57
Translate'den birebir çeviri yaptığınızda neredeyse her kelimenin bir karşılığını bulabilirsiniz ancak hepsini rol içerisinde kullanmanız gerekmiyor. Aynı kelimeyi tekrar kullanırsanız ceza alacaksınız, uyarıyla kapatıyorum. @zakarosa