Konu: Paul Willberg, emote'da hakaret kullanımı/hatalı me  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2023 18:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Willberg - @Rustaze

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ssde görünen saatlerde ufak bir rol yapmak ve aracımı boyatıp tamir ettirmek adına garaja gittim, rolde /do'dan belirttiğim üzere benim karakterim güç ve para ile kendini kaybetmiş barzo herifin teki, canım böyle bir karakteri oynamak istiyor ve bunu role yansıtarak yapıyorum, saçma sapan bir agresif role girmiyorum sslerde de görüldüğü üzere. Fakat arkadaş benim bu emotelarıma kendince alınmış olacak ki attığı emote'da benden "fırça sapı" olarak söz etmiş :D ve emote'sini bu şekilde vermekten çekinmemişti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sslerde görüldüğü üzere ben saygıdan söz ediyorum, herhangi bir aşşağılama veya agresif rol yok. Arkadaş /me komutunda benden söz ederken hakaret kullanarak sunucu kurallarını çiğnedi.

#1 - 07.12.2023 04:00
@Rustaze 24 saat içerisinde savunma yapın.

#2 - 07.12.2023 17:51
Öncelikle merhaba, terimler hakkında konuşmuşsun. Garaja ilk geldiğin zaman, dış görüşünüşü tanıtıyorusun ve "Barzo" ibaresini kullanıyorsun. Barzo kelimesini görünce ben de biraz komiklik olsun diye role hareketlilik katmak istedim. Üstüne şikayet açıp, emote bildirimi yanlış diye açıklama yapman çok gülünç geldi bana. Ayriyetten fırça sapı deyimine deyinicek olursak, komiklik olsun diyerek söylenmiş bir şey bu. Amacım tamamen komedi zaten benim yaptığım rollerde komiklik yapıyorum insanlara karşı. Böyle saçma sapan kelimeler kullanıyorum, bunu üstüne alınacağını düşünmedim. Oradaki benim tek hatam, kendimi komik/esprili bir oyuncu olarak tanıtmamam. Boş bir sebepten dolayı şikayet açman cidden çok saçmaydı. Savunmam bu şekilde, böyle basit bir şikayete daha uzun bir şekilde cevap vermek istemiyorum. İyi günler dilerim...

#3 - 07.12.2023 18:10
Ayrıca bana "Türkçe Terim" kullanıyorsun diyen arkadaşın, ceza geçmişinde Türkçe Terimden 200 dakika ceza yediği de var. Önüne gelene şikayet açmayı seven bir arkadaşsın sanırsam. Biraz oyunu öğrenip, daha iyi rollerle camia'da yerini almanı isterim dostum. Ona buna bilip bilmeden şikayet açmayla bu işler yürümüyor.

discover: [23.10.2022] Sonny Gnutti adlı karakter Heavenly isimli yetkili tarafından Türkçe Terim #138134.0 sebebi ile 200 dakika cezalandırıldı.

CEZA SS:

#4 - 08.12.2023 14:53
Emotelarınızda kullandığınız ifadelere dikkat edin, tekrarında ağır bir ceza alacaksınız. @Rustaze