Konu: Connal Doherty - İmpovred DG / God Mode  (Okunma sayısı 826 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2023 15:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Connal_Doherty @TitaN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @n0thingV @Empty
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aramızda belirli olaylar yaşanıyor ve olay gun rp olarak çevriliyor arkadaşın hile açtığı çok belli, hile olduğu kısımları yavaşlattım ve yakınlaştırdım zaten rahatça görebilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
i=UpGF1r_7YZMBZmnQ
 -

Spoiler: GösterGizle
Arkadaşa deagle ile bir hit atıyorum ve canı bu duruma düşüyor.

Hemen sonrasında arkadaşım bir hit atıyor ve düşmesi gerektiği yerde hasar bile almıyor yani son hitte god açıyor arkadaş.

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen arkadaş dışında başka kimse yorum atmasın şikayette toxiclik dönmesini istemiyorum. Ekstra olarak mal varlığı aktarımı kontrol edilirse sevinirim.

#1 - 01.12.2023 15:59
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 01.12.2023 17:40
Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 01.12.2023 18:42 Empty »

#3 - 01.12.2023 19:57
Godmode kullanacak olsaydım eğer, açtığımda canım gitmezdi. AÇ-KAPA yaptığımda ise canım fullenirdi. Improved deagle kullanan kişiler genelde onun x3 katı hızda dönüş sağlayıp gidiyor. Ek olarakta kullandığın hitmarker buglu, değiştirmeni öneririm.

Görseldede gördüğümüz gibi HP değerim "1", animasyona girdiğim ise ekran görüntüsündede belli.
« Son Düzenleme: 01.12.2023 20:07 TitaN »

#4 - 01.12.2023 20:12
Godmode kullanacak olsaydım eğer, açtığımda canım gitmezdi. AÇ-KAPA yaptığımda ise canım fullenirdi. Improved deagle kullanan kişiler genelde onun x3 katı hızda dönüş sağlayıp gidiyor. Ek olarakta kullandığın hitmarker buglu, değiştirmeni öneririm.

Görseldede gördüğümüz gibi HP değerim "1", animasyona girdiğim ise ekran görüntüsündede belli.

Sana sıktığımda canın gidiyor hitmarker buglu değil ve üstelik olarak animasyona duvarın yanına giriyorsun. Videolu bir savunman varsa daha iyi olur.
İmpovred dg kullananlar genelde senin gibi spin atarak hareket ediyor. Kapatılmış şikayetlere bakıp inceleyebilirsin. İyi forumlar.

#5 - 01.12.2023 20:21
Bu arada ekstra olarak şunu eklemek istedim.
Hit markerin bugku olmadığının kanıtı tam sıktığım an ve hitmarkerimin çalıştığı an arkadaşın canı azalıyor.

#6 - 01.12.2023 20:24

Sana sıktığımda canın gidiyor hitmarker buglu değil ve üstelik olarak animasyona duvarın yanına giriyorsun. Videolu bir savunman varsa daha iyi olur.
İmpovred dg kullananlar genelde senin gibi spin atarak hareket ediyor. Kapatılmış şikayetlere bakıp inceleyebilirsin. İyi forumlar.
Bana sıktığında canım gidiyorsa zaten godmode içeren bir durum olmadığı ortada, aç-kapa yapmış olsam canım fullenirdi. Normalde videolu bir şekilde takılırdım ama savaş durumunda veya farklı bir durumda olmadığımız için o an videoda değildim. Olaylar zaten ani gelişti, ortada herhangi bir sebep olmadan DM yedik. Bu süreç içerisinde videoda olmamı bekleme. Kullandığın hitmarker buglu. Savunma için başka bir şey yazacak belirtecek gereksinim görmüyorum. Savunmam bu kadar.

#7 - 01.12.2023 20:34

Bana sıktığında canım gidiyorsa zaten godmode içeren bir durum olmadığı ortada, aç-kapa yapmış olsam canım fullenirdi. Normalde videolu bir şekilde takılırdım ama savaş durumunda veya farklı bir durumda olmadığımız için o an videoda değildim. Olaylar zaten ani gelişti, ortada herhangi bir sebep olmadan DM yedik. Bu süreç içerisinde videoda olmamı bekleme. Kullandığın hitmarker buglu. Savunma için başka bir şey yazacak belirtecek gereksinim görmüyorum. Savunmam bu kadar.
DM olduğunu düşünüyorsan şikayet açabilirsin gerekli savunma yapılır tabi ki, hitmarkerin buglu olmadığını gösterdim tam ben sıkıyorum hitmarker çalışıyor ve canın gidiyor ama arkadaşım sana hit tutturduğunda canın gitmiyor senden kan çıkıyor ama canın gitmiyor videoda yaklaştırdım zaten. Şey diyebilirsin modun bugludur genelde ağaca yada farklı nesnelere sıktığında kan çıkıyor ama yakınlaştırdığımda merminin sana geldiği ve çıkan kanın yakınlaştığını görebilirsin. Etrafında farklı bir nesne yok o sırada.

#8 - 01.12.2023 20:39
Tekrardan selamlar şikayete İmpovred DG hakkında ekstra bir şey katmak istiyorum geçenlerde ban yiyen bir arkadaşın videosu dikkatli incelersen hareketlerinin aynısı olduğunu görebilirsin daha iyi görülebilmesi adına videoları birleştirdik

#9 - 02.12.2023 14:22
https://streamable.com/lmdfkh
Deletelenen aktif çatışma ortamından bir kesit, Todd_Roth karakteri hit yemesine rağmen hasar almamış gibi görünüyor. Burada Todd_Roth karakterinin god vb. bir şey kullandığını söyleyemem, tamamen bugdan kaynaklı bir durum. Benimle aynı durumu yaşamış.
« Son Düzenleme: 08.12.2023 15:49 TitaN »