0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Godmode kullanacak olsaydım eğer, açtığımda canım gitmezdi. AÇ-KAPA yaptığımda ise canım fullenirdi. Improved deagle kullanan kişiler genelde onun x3 katı hızda dönüş sağlayıp gidiyor. Ek olarakta kullandığın hitmarker buglu, değiştirmeni öneririm.Görseldede gördüğümüz gibi HP değerim "1", animasyona girdiğim ise ekran görüntüsündede belli.
Alıntı yapılan: TitaN - 01.12.2023 19:57Godmode kullanacak olsaydım eğer, açtığımda canım gitmezdi. AÇ-KAPA yaptığımda ise canım fullenirdi. Improved deagle kullanan kişiler genelde onun x3 katı hızda dönüş sağlayıp gidiyor. Ek olarakta kullandığın hitmarker buglu, değiştirmeni öneririm.Görseldede gördüğümüz gibi HP değerim "1", animasyona girdiğim ise ekran görüntüsündede belli.Sana sıktığımda canın gidiyor hitmarker buglu değil ve üstelik olarak animasyona duvarın yanına giriyorsun. Videolu bir savunman varsa daha iyi olur.İmpovred dg kullananlar genelde senin gibi spin atarak hareket ediyor. Kapatılmış şikayetlere bakıp inceleyebilirsin. İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Jarvis - 01.12.2023 20:12Alıntı yapılan: TitaN - 01.12.2023 19:57Godmode kullanacak olsaydım eğer, açtığımda canım gitmezdi. AÇ-KAPA yaptığımda ise canım fullenirdi. Improved deagle kullanan kişiler genelde onun x3 katı hızda dönüş sağlayıp gidiyor. Ek olarakta kullandığın hitmarker buglu, değiştirmeni öneririm.Görseldede gördüğümüz gibi HP değerim "1", animasyona girdiğim ise ekran görüntüsündede belli.Sana sıktığımda canın gidiyor hitmarker buglu değil ve üstelik olarak animasyona duvarın yanına giriyorsun. Videolu bir savunman varsa daha iyi olur.İmpovred dg kullananlar genelde senin gibi spin atarak hareket ediyor. Kapatılmış şikayetlere bakıp inceleyebilirsin. İyi forumlar.Bana sıktığında canım gidiyorsa zaten godmode içeren bir durum olmadığı ortada, aç-kapa yapmış olsam canım fullenirdi. Normalde videolu bir şekilde takılırdım ama savaş durumunda veya farklı bir durumda olmadığımız için o an videoda değildim. Olaylar zaten ani gelişti, ortada herhangi bir sebep olmadan DM yedik. Bu süreç içerisinde videoda olmamı bekleme. Kullandığın hitmarker buglu. Savunma için başka bir şey yazacak belirtecek gereksinim görmüyorum. Savunmam bu kadar.