Konu: [30.11.2023] Samuel parker  (Okunma sayısı 350 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2023 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel Parker @tr_ouz

Olaya dahil olan şahit karakter adı:    Kevin Blake, Jackson Kirbi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.11.2023 / 01:47 - 01:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ve arkadaşları ile kendi mekanımızda biraz gerilim yaşadık, ardından ispanyolca bilmiyorlardır diyerek rolde bizim tarafımızdan ispanyolca kişiler hakkında konuşurken arada kişilere küfürler ettik. Samuelde ispanyolca biliyormuş, arkadaşlarına söyledi ve brawl attık. Buraya kadar sorun yok. Ardından biz yerde yatıp, kişiler başımızda beklerken daha önce bizim clubumuzda role girdiğimiz 2 kişi mekana girdi, bizi yerde gördüklerinde kişilere sopalarla  saldırdılar. Samuel önce silah çekti, bir kaç el ateş ederken arkadaşım Kevin'ı vurdu. Bu durum yanlışlıkla olmuştur, kör kurşun vs der geçerdik. Ardından Samuel koşarak gitti, geri geldiğinde içeriye girdiği gibi ben ve 2 arkadaşımı vurdu (Ne sopa çektik, ne de bir şey yaptık ortada sadece küfürleşmeden başlayan kavga var.) pm üzerinden bunu neden yaptığını sorduğumda savunması ektede gözüktüğü gibi "Yanlışlıkla vurdum, adamları vuracaktım, nişan alamdım" gibi bahaneler oldu. Öncelikle bir insan yanlışlıkla 1 kişiyi vurur, 2 kişiyi vurur. 3ümüzü birden yanlışlıkla vurma gibi bir ihtimalin yok, bunu yapman için nişan almadan gözlerin kapalı falan sıkman lazım ki bu durumda bile üç kişiyi vuramazsın. Kanıttada gözüktüğü gibi, kişi nişan alıyor, önce adamlardan ayrılmış olan beni vuruyor (Leonardo Delgado) ardından diğer iki arkadaşımı daha vuruyor. Kevin karakteri tam tamına 14 dakika içerisinde 3 kere rklanıyor, bu benim gözümde oyun hevesini sömürmekten başka bir şey değildir. Brawl atıyoruz rk yiyor, silah çekiyorlar yanlışlıkla(?) vuruyorlar. Mekana giriyorlar yanlışlıkla(?) vuruyorlar. on dört dakika olan rolün 7 dakika 50 saniyesini bu adam rklı geçirmiş. Anlam veremedim, kullanmayı bilmiyorsanız legal roller tam sizlik, en azından silah kullanma ve ya kullanırken heyecan ile alakasız insanları defalarca vurma şansınız yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1 - https://streamable.com/82e0ku (Brawl rolümüz.)

2- https://streamable.com/7f4fc8 (Kevin'ı sözde yanlışlıkla vuruyor.)

3-  https://streamable.com/mn5geo (Mekana girip hepimizi sözde yanlışlıkla vuruyor.)

4- /hasarlar
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezayı almasını istiyoruz, sunucuda silah kullanıyorsanız sorumluluğu almanız gerekir. Yanlışlıkla birilerini vuracak kadar nefes almadan ateş ediyorsanız silah kullanmayın.

« Son Düzenleme: 07.12.2023 20:34 keremzzrss »

#1 - 30.11.2023 21:08
Güzel bir brawl rolü döndürdük, hoşuma gitti açıkçası eğlendiğimi belirtmek isterim bundan dolayı role dahil olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Öncelikli olarak @PashaTV bir moderatör olarak üst rütbe verdiğin kişilere dikkat etmeni tavsiye ediyorum, ekstra olarak tanıtıma bir başka karakteri rencide edecek şeyler paylaşacaksanız gerekli sansürleri uygulamanız gerekiyor. Üyeniz bunu pek uygulamamış, haberleri dahi olduğunu sanmıyorum ve senin sorumluluğunda birliğindeki kişiler.

R18 adamın sokak serserileriyle bar kavgasına katılıyor, Napolyon'un lideriyim diye geziniyor etrafta ve bir bar kavgasının sonu silahlı bitiyor ilginç bir şekilde. Rollerinizi beğendiğim için naçizane eleştirilerimi yapmak istedim. Karakterlerimizi rencide eden Rol SS'leri gerekli sansürler uygulandıktan sonra tekrar paylaşılabilir.

Şimdi, 14 dakikalık bir rol var ve ben bu rolün neredeyse 8 dakikasını yerde geçiriyorum. Tam kalktım diyorum yine silahla vuruluyorum, inanılmaz değil mi? Arkadaş yanlışlıkla vurduğunu belirtiyor, o aksiyon ortamında göremediğini söylüyor ama kuralları olan bir oyun oynuyoruz, bu mantık ile hepimiz yaptığımız ihlaller için aynı şeyi söyleyelim. Ekte verilen videolarda gözüktüğü gibi çapraz yöne doğru koşmama rağmen göstere göstere beni vuruyor ikinci kez, bunda bir yanlışlık olduğunu hiç sanmıyorum. @lencarst bu eylemleri gerçekleştiren kişi birliğinin R18 üyesi. Vurması gereken kişiler hariç herkese ateş açıyor, eylemlerini daha kontrollü gerçekleştirmesi birliğiniz açısından daha sağlıklı olacaktır.
(Tekrar belirtiyorum, şikayetten bağımsız kişileri etiketlememin sebebi ekstra 2 3 tane daha şikayet açmak yerine problemi buradan belirtmemdi. Hem yetkililer çok uğraşmaz, hemde şikayete uzayacak kadar bir sorun göremiyorum aramızda ama bizleri rencide edecek eylemleri olduğu için konuşulması gerekiyordu)

Eğlendiğim bir rolü burnumdan getirdiler ne yazık ki, yerden kalkamadığım bir rol oldu ihlaller sebebi ile. Yıllardır oynuyorum bu oyunu, ilk defa Revenge Kill kuralının bu denli ihlal edildiğini görüyorum.

Tarafımca ekstra bir yanıt gelmeyecektir. (Karakterlerimizi rencide eden SS'leri şikayet etmemizin üzerinden günler geçmiş neredeyse ve hala düzeltilmemiş, sonra biz neden etiket yiyoruz diyorsunuz. Ciddiye alınmazsak ve umursanmazsak ekstra kanallardan diyaloğa girmek zorunda kalırız, arkadaşın kendisi moderatör üstüne üstlük belirtmeme rağmen hala kaldırılmamış ekran görüntüleri)
« Son Düzenleme: 02.12.2023 15:35 Asil »

#2 - 30.11.2023 21:46
Boş tatava yapıp birlik R20leri etiketlemene haykırdım.  Savunmayı yapılacak yanlarını yapalım. Ben baştan bunu belirterek hatalı yanlarım olduğunu söyleyerek başlayayım.  Mekana girip hepimiizi vuruyor dediğin videoda Leonardo karakteri bir anda üstüme koşuyor ve o anda refleks olarak Leonardo karakteri kendini garantiye alıyor. Diğerleriniz ise etrafta koşuşturarak hiç dayak yememiş kurşun yememişcesine hareket ediyorsunuz. Ve bu yüzden düşüyorsunuz..
ikinci video da bulunan karakterin açıklaması için ise savunmamı şu şekilde belirtebilirim. Karakter vurulurken brawl rollerinden sonra herkes /uyu veya /hurt komutlarını kulanırken o arkadaşın orada hiç bir şey yaşamamış gibi durması ise onun düşmesinin sebebidir.
Brawl rollerinde hiç bir şekilde sıkıntı olduğunu düşünmüyor ve ilk başta yazdığım sözleri geri alıyorum. Gayet savunma yapılabilir RK kural ihlalinin sizin kendi hareketleriniz sonucu ortaya çıkmasından dolayı kaynaklıymış. Hani PM den söylediğim gibi yalnışlıkla değilmiş izleyince fark ettim bizzat çok istekli vurmuşum. Gerekli ceza ne ise verilebilir. Boş tatavaya gerek yok. Şikayetinizi açtınız savunmam bu kadar, baş ağrıtmayın.  ;)
« Son Düzenleme: 30.11.2023 21:49 tr_ouz »

#3 - 30.11.2023 21:46
Güzel bir brawl rolü döndürdük, hoşuma gitti açıkçası eğlendiğimi belirtmek isterim bundan dolayı role dahil olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Öncelikli olarak @PashaTV bir moderatör olarak üst rütbe verdiğin kişilere dikkat etmeni tavsiye ediyorum, ekstra olarak tanıtıma bir başka karakteri rencide edecek şeyler paylaşacaksanız gerekli sansürleri uygulamanız gerekiyor. Üyeniz bunu pek uygulamamış, haberleri dahi olduğunu sanmıyorum ve senin sorumluluğunda birliğindeki kişiler.

R18 adamın sokak serserileriyle bar kavgasına katılıyor, Napolyon'un lideriyim diye geziniyor etrafta ve bir bar kavgasının sonu silahlı bitiyor ilginç bir şekilde. Rollerinizi beğendiğim için naçizane eleştirilerimi yapmak istedim. Karakterlerimizi rencide eden Rol SS'leri gerekli sansürler uygulandıktan sonra tekrar paylaşılabilir.

Şimdi, 14 dakikalık bir rol var ve ben bu rolün neredeyse 8 dakikasını yerde geçiriyorum. Tam kalktım diyorum yine silahla vuruluyorum, inanılmaz değil mi? Arkadaş yanlışlıkla vurduğunu belirtiyor, o aksiyon ortamında göremediğini söylüyor ama kuralları olan bir oyun oynuyoruz, bu mantık ile hepimiz yaptığımız ihlaller için aynı şeyi söyleyelim. Ekte verilen videolarda gözüktüğü gibi çapraz yöne doğru koşmama rağmen göstere göstere beni vuruyor ikinci kez, bunda bir yanlışlık olduğunu hiç sanmıyorum. @lencarst bu eylemleri gerçekleştiren kişi birliğinin R18 üyesi. Vurması gereken kişiler hariç herkese ateş açıyor, eylemlerini daha kontrollü gerçekleştirmesi birliğiniz açısından daha sağlıklı olacaktır.

Eğlendiğim bir rolü burnumdan getirdiler ne yazık ki, yerden kalkamadığım bir rol oldu ihlaller sebebi ile. Yıllardır oynuyorum bu oyunu, ilk defa Revenge Kill kuralının bu denli ihlal edildiğini görüyorum.

Tarafımca ekstra bir yanıt gelmeyecektir.

Şikayet edilen karakterler veya oyuncular arasında beni ilgilendiren bir nokta bulunmuyorsa yani bir kural ihlali yapmamışsam boşuna beni etiketlemenize gerçekten gerek yok, iki farklı oyuncu bir sorun yaşadıysa bu konuyu aranızda çözmeye çalışmanız doğru olan yol olacaktır. Herhangi bir oluşum şikayeti açılırsa beni etiketleyebilirsiniz ancak en ufak sorunlarda direkt konuyla alakası olmayan bir kişiyi etiketlemeniz doğru bir çözüm yolu değil, burada sadece kim haklı yarışına giriş yaparız. Son zamanlarda şikayetten bağımsız isimleri etiketlemek ve şikayete dahil etmek moda oldu sanırım, sizlere iyi roller dilerim tekrarının olmamasını dilerim.

#4 - 30.11.2023 21:50

Tarafımca ekstra bir yanıt gelmeyecektir.

Şikayet edilen karakterler veya oyuncular arasında beni ilgilendiren bir nokta bulunmuyorsa yani bir kural ihlali yapmamışsam boşuna beni etiketlemenize gerçekten gerek yok, iki farklı oyuncu bir sorun yaşadıysa bu konuyu aranızda çözmeye çalışmanız doğru olan yol olacaktır. Herhangi bir oluşum şikayeti açılırsa beni etiketleyebilirsiniz ancak en ufak sorunlarda direkt konuyla alakası olmayan bir kişiyi etiketlemeniz doğru bir çözüm yolu değil, burada sadece kim haklı yarışına giriş yaparız. Son zamanlarda şikayetten bağımsız isimleri etiketlemek ve şikayete dahil etmek moda oldu sanırım, sizlere iyi roller dilerim tekrarının olmamasını dilerim.

Moda olan bir şey yok, direkt birliğinize şikayet açmak yerine sizinle olan rollerimizde çok bir problem görmediğimiz için buradan gerekenleri yazmak istedim birlik lideri olduğun için. Birlik üyelerini ilgilendiren şeyler birliğini, birliğini ilgilendiren şeylerde seni ilgilendiriyordur bu yüzden etiket yiyorsun. Tanıtıma bilinçsizce atılan Ekran Görüntülerin'den dolayı etiketledim seni, moderatör olduğun içinde kaldırabileceğini düşündüm çünkü çoktan report etmiştik zaten. (Diğer birlik lideride aynı sebepten dolayı etiketlendi, SS'leri şikayet etmesine rağmen arkadaşım umursandığımızı düşünmüyoruz ve farklı farklı şikayetler yerine ortak bir yerden çözüme kavuşturmak istedik)
« Son Düzenleme: 30.11.2023 22:05 Asil »

#5 - 30.11.2023 21:51
Boş tatava yapıp birlik R20leri etiketlemene haykırdım.  Savunmayı yapılacak yanlarını yapalım. Ben baştan bunu belirterek hatalı yanlarım olduğunu söyleyerek başlayayım.  Mekana girip hepimiizi vuruyor dediğin videoda Leonardo karakteri bir anda üstüme koşuyor ve o anda refleks olarak Leonardo karakteri kendini garantiye alıyor. Diğerleriniz ise etrafta koşuşturarak hiç dayak yememiş kurşun yememişcesine hareket ediyorsunuz. Ve bu yüzden düşüyorsunuz..
ikinci video da bulunan karakterin açıklaması için ise savunmamı şu şekilde belirtebilirim. Karakter vurulurken brawl rollerinden sonra herkes /uyu veya /hurt komutlarını kulanırken o arkadaşın orada hiç bir şey yaşamamış gibi durması ise onun düşmesinin sebebidir.
Brawl rollerinde hiç bir şekilde sıkıntı olduğunu düşünmüyor ve ilk başta yazdığım sözleri geri alıyorum. Gayet savunma yapılabilir RK kural ihlalinin sizin kendi hareketleriniz sonucu ortaya çıkmasından dolayı kaynaklıymış. Hani PM den söylediğim gibi yalnışlıkla değilmiş izleyince fark ettim bizzat çok istekli vurmuşum. Gerekli ceza ne ise verilebilir. Boş tatavaya gerek yok. Şikayetinizi açtınız savunmam bu kadar, baş ağrıtmayın.  ;)

Yanıt vermeyeceğim, yanıt vermeyeceğim diyorum ama şu üsluba yanıt vermemek pek etik olmaz benim açımdan. Dün bize PM'den özür dileyerek yalvaran bir adamsın, iki kere düşürüyorsun bizi silahsız olmamızı bilmene rağmen. Bir kere düşürdün hadi neyse, ikinci kez ne diye düşürüyorsun? Üstüne hangi yüzle bu üslubu kullanarak savunma yapabiliyorsun? Bu özgüvenin kaynağını merak ediyorum, hem suçlu hem güçlü olmayın bu kadar.
« Son Düzenleme: 30.11.2023 21:57 Asil »

#6 - 30.11.2023 21:59

Selamlar, öncelikle dayak yiyen bir kişi koşabilir. Sonuç olarak mermi değil dayak yedim. Dayak yiyelide on dakika olmuş. İlk başta hurt atma sebebim sersemlememdi. Kevin'ın ilk vuruluşunda koşmasından bahsetmişsin, bu olayın öncesi var. Öncesinde zaten bir el ateş ediyorsun, Kevinda silah sesinin etkisi ile koşarak uzaklaşmaya çalışıyor, çünkü silahın nereden ateşlendiğine anlam veremiyoruz. Ardından zaten direkt dönüp kevin'ı vuruyorsun. İkinci vuruşta koşma sebebim ise senin bize bakıp cıkacağını düşünüyorum, kapıya yürüyüp sen çıktığında kapıyı kilitleyecektim. İçeriye normal biri girip mekanımın sıkıntıya girmesini engellemek için, ardından vuruldum zaten. Üslubun pek hoş değil, düzgün bir dil ile konuşmanı öneririm insanlar konuşarak anlaşır, fakat amacın anlaşıldığı üzere hala dalga geçmek, tilt etmek üzerine.  Kararı adminlere bırakıyorum. + kişinin aimlock kullandığındanda şüphe duyuyorum şahsen. İyi bir nişancı desem yanlış kişileri vurmaz, kötü bir nişancı desem attığı her mermi birine denk gelmez. Garip bir durum. Elimde bir delil olmadığı için direkt şikayet olarak sunmuyorum fakat adminlerin incelemesini talep ediyorum.

#7 - 30.11.2023 22:23

Yanıt vermeyeceğim, yanıt vermeyeceğim diyorum ama şu üsluba yanıt vermemek pek etik olmaz benim açımdan. Dün bize PM'den özür dileyerek yalvaran bir adamsın, iki kere düşürüyorsun bizi silahsız olmamızı bilmene rağmen. Bir kere düşürdün hadi neyse, ikinci kez ne diye düşürüyorsun? Üstüne hangi yüzle bu üslubu kullanarak savunma yapabiliyorsun? Bu özgüvenin kaynağını merak ediyorum, hem suçlu hem güçlü olmayın bu kadar.

Yalvarmak İASŞDLSAİSASADİLŞ haykırdım. Daha da bir şey demiyorum.

Selamlar, öncelikle dayak yiyen bir kişi koşabilir. Sonuç olarak mermi değil dayak yedim. Dayak yiyelide on dakika olmuş. İlk başta hurt atma sebebim sersemlememdi. Kevin'ın ilk vuruluşunda koşmasından bahsetmişsin, bu olayın öncesi var. Öncesinde zaten bir el ateş ediyorsun, Kevinda silah sesinin etkisi ile koşarak uzaklaşmaya çalışıyor, çünkü silahın nereden ateşlendiğine anlam veremiyoruz. Ardından zaten direkt dönüp kevin'ı vuruyorsun. İkinci vuruşta koşma sebebim ise senin bize bakıp cıkacağını düşünüyorum, kapıya yürüyüp sen çıktığında kapıyı kilitleyecektim. İçeriye normal biri girip mekanımın sıkıntıya girmesini engellemek için, ardından vuruldum zaten. Üslubun pek hoş değil, düzgün bir dil ile konuşmanı öneririm insanlar konuşarak anlaşır, fakat amacın anlaşıldığı üzere hala dalga geçmek, tilt etmek üzerine.  Kararı adminlere bırakıyorum. + kişinin aimlock kullandığındanda şüphe duyuyorum şahsen. İyi bir nişancı desem yanlış kişileri vurmaz, kötü bir nişancı desem attığı her mermi birine denk gelmez. Garip bir durum. Elimde bir delil olmadığı için direkt şikayet olarak sunmuyorum fakat adminlerin incelemesini talep ediyorum.
aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun. Aim Lock olduğumu düşünüyorsan yeterli kanıt alır şikayet açardın zaten. Burada isim karalama kampanyası başlatmana gerek yok. VARMI DAHA TATAVA YAPICAK. Gerekli karar yönetim ekibine verilebilir. Cezam ne ise zaaten yatarım, kafa ağrıtmayın.

Alıntı
İyi bir nişancı desem yanlış kişileri vurmaz, kötü bir nişancı desem attığı her mermi birine denk gelmez. Garip bir durum. Elimde bir delil olmadığı için direkt şikayet olarak sunmuyorum fakat adminlerin incelemesini talep ediyorum.
Herkesi ne sebeple vurduğumu belirttim. Bir hata yok.

#8 - 30.11.2023 22:25
Tatava yaptığımız için özür dileriz, korktuğumuz için daha fazla ileti atmayacağız.   :D
« Son Düzenleme: 30.11.2023 22:27 keremzzrss »

#9 - 07.12.2023 04:28
@keremzzrss şikayetteki videoları en kısa sürede yenileyin lütfen.