Konu: Esp  (Okunma sayısı 502 defa)

#0 - 30.11.2023 12:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arpheem_Shaddie @enesavage 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Crystal4life
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşın esp ile ss attığını fark ettim, şikayet açma gereği duydum
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa):  :vays: :minigun:
« Son Düzenleme: 30.11.2023 17:02 Buryy »

#1 - 30.11.2023 16:23
benim ssim olduğuma bir kanıtı varmı? varsa atsın atarsa eğer gereken açıklamayı yaparım iyi forumlar

#2 - 30.11.2023 16:35
benim ssim olduğuma bir kanıtı varmı? varsa atsın atarsa eğer gereken açıklamayı yaparım iyi forumlar
iletiyi crysyal alıntılamış, ssini almışım

fark edildiğinde hemen değiştirilmiş

Rashed Hopkins karakterinin Nametag'ı karşında, ve sadece seninle konuşmuş buda ss açısını senin aldığını doğruluyor

#3 - 30.11.2023 16:36
açıklamanı yapabilirsin

#4 - 30.11.2023 16:49
evet benim alıntıladığım ss, itiraz etmeni gerektiren bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sizin tarafınızdan atılan bir ss, arkadaşın ssi senin yaptığını söylüyor. Eğer sen yapmadıysan o yapmıştır o zaman, kimsenin hesabına girip böyle bir şey yapmasını beklemiyorsundur herhalde. Hatta bildiğim kadarıyla SSler atılmadan önce ss onaya atılıp onay bekler, oradan da gözden kaçmış olmalı. Bence hatanı kabullenmelisin, yapmadım gibi sözcükler kullanmayı bırakabiliriz. Her şey ortada,. İyi günler.

#5 - 30.11.2023 16:58
sanırım siz beni anlamadınız, Wolkey adlı arkadaşın senin editlediğin rolleri tanıtıma atıyor. Bunu anladık, biz de malum ssi fark ediyoruz ve şikayet açıyoruz. Esp editleme videosunu atman, seni kurtarmaz kanki şunu anlaman gerekiyor. Ssler Crystal dostumun dedigi gibi, ss onay a gider ve onay gelmediği sürece atılmaz. Ss bizden değil, sizden çıktı, çok istiyorsanız videoya alınmış bir şekilde kanıtını atayım?? Buraya esp editleme atmanız bir şeyi degistirmeyecek O:-)

#6 - 30.11.2023 17:12
ne bu ya :D arkadaşlar bırakın şu saçma sapan kininizi ikiniz bir olup biri şikayet açıyo diğeri yorum yapıyo xd  kimin ne nasıl biri olduğunu zaten biliyoruz adminlerde biliyo, özellikle siz ikinizi kaç kez banlanıp açtırdınız xd burada masum ayağı yapıp cennetten çıkmayız muammelesi etmenize gerek yok kimin ne kullandığını herkes biliyor :) ooc kin yok felanda demenize gerek yok zaten böyle birşeye kalkışmanızdan nasıl bir tavır sergilediğiniz belli birliğiniz kapanmadan öncede sürekli bi kin söz konusuydu, açıklamaya gelecek olursak üstünlük veya bir amaç olarak kullandığımın bir kanıtını sunun rolss yapıp birliğe katkımı sağlıyorum, herhangi bir savaşta veya karşı oyuncuya üstünlük sağlayacak bir kanıtınız varsa atabilirsiniz şu birliğe girdiğimden beri ne savaşa katılıyorum nede toxiclik yapıp birisine sataşıyorum kendi halimde rolume odaklanıp vakit öldürmeye bakıyorum sizde bunu yapın dm arayaşında veya insanları banlatma hevesiyle oyuna girmeyin zaten birliğiniz bu yüzden kapandı neyse diyecek fazla birşeyim yok beni bilen adminlerde biliyor savaş dm gibi olaylardan uzak durup daha chil bir rp sergiliyorum herşey ortada açık, verilecek karara diyecek birşeyim yok şikayet sonuçlanabliir, ikinizin daha fazla iletilerine yanıt verip şu ortamın arasında kalmak istemiyorum istediğiniz yanıtı verebilirsiniz  :sampanya:

#7 - 30.11.2023 17:15
ne bu ya :D arkadaşlar bırakın şu saçma sapan kininizi ikiniz bir olup biri şikayet açıyo diğeri yorum yapıyo xd  kimin ne nasıl biri olduğunu zaten biliyoruz adminlerde biliyo, özellikle siz ikinizi kaç kez banlanıp açtırdınız xd burada masum ayağı yapıp cennetten çıkmayız muammelesi etmenize gerek yok kimin ne kullandığını herkes biliyor :) ooc kin yok felanda demenize gerek yok zaten böyle birşeye kalkışmanızdan nasıl bir tavır sergilediğiniz belli birliğiniz kapanmadan öncede sürekli bi kin söz konusuydu, açıklamaya gelecek olursak üstünlük veya bir amaç olarak kullandığımın bir kanıtını sunun rolss yapıp birliğe katkımı sağlıyorum, herhangi bir savaşta veya karşı oyuncuya üstünlük sağlayacak bir kanıtınız varsa atabilirsiniz şu birliğe girdiğimden beri ne savaşa katılıyorum nede toxiclik yapıp birisine sataşıyorum kendi halimde rolume odaklanıp vakit öldürmeye bakıyorum sizde bunu yapın dm arayaşında veya insanları banlatma hevesiyle oyuna girmeyin zaten birliğiniz bu yüzden kapandı neyse diyecek fazla birşeyim yok beni bilen adminlerde biliyor savaş dm gibi olaylardan uzak durup daha chil bir rp sergiliyorum herşey ortada açık, verilecek karara diyecek birşeyim yok şikayet sonuçlanabliir, ikinizin daha fazla iletilerine yanıt verip şu ortamın arasında kalmak istemiyorum istediğiniz yanıtı verebilirsiniz  :sampanya:
yazdıklarının şikayetle alakası yok, kin falan diyorsan hala :D espyi kullandığını kabullenmene sevindim, admin kararını bekleyebiliriz. :vice:

#8 - 30.11.2023 17:27

Öncelikle sana kit gütmem için bir sebebim yok, yanlış anlaşılma olmasın ama varlığından haberim yok kanka. OOC olarak söylüyorum, ic olarak karakterini görüyordum, Beni tanıyan biliyor zaten kimseye kin tutmadığımı beni tanıyan çoğu insan doğrulayabilir. Gelelim birlik konusuna seninle veya sizinle alakalı bir durumdan dolayı kapanmadı, OOC olarak bir kaç hata yaptık bunun karşılığını aldık ve karara hepimiz saygı duyduk. Banlanma konusunda maalesef yine haklı değilsin, hile kullanımından hiçbir zaman yasaklanmadım, neden yasaklandığımı bilip-bilmemen açıkcası umrumda değil. Her neyse, konumuzdan sapmadan devam edeyim.. Şöyle ki istiyorsan asla savaşlara girme Legal+Legal ol yine ESP kullanman senin için bir artı, sonuçta map'te tüm dönen olaylara hakimsin. Pd'den bile kaçabilme üstünlüğün var rol ile bunun üstünü kapatmak bence yanlış. Geçmiş zamanda Lethal isimli bir kullanıcı vardı, illegal rolün İ harfinin yanından geçmeyen kullanıcı esp'li ss attığı için işlem görmüştü bu da aynı hesap. İstediğin kadar rol yap, ESP kullandığının gerçeğini değiştirmez. Tekrar-tekrar söylemek istiyorum Enes galiba ismin, sana kit tuttuğumuz yok veya birlik kapandığı için sinirden köpürdüğümüz yok. Hiçbir üye hatta hiçbir arkadaşına bir gram kin bile tutmuyorum, bilgisayarı kapattığım da emin ol aynı birliğimde ki insanlar olmak üzere herşeyi unutuyorum.  :)  ;)

#9 - 30.11.2023 17:30
son bi yorum yapayım size şikayeti daha fazla kirletmeyelim crystal inan attığın yanıtı sadece ( Öncelikle sana kit gütmem için bir sebebim yok, yanlış anlaşılma olmasın ama varlığından haberim yok kanka.) şurasına kadar okudum gerisini okumaya gerek duymadım discord grubunda bana 2000tane mesaj attığında umursamamıştım hatırlarsın sen :D neyse inan çocuk muhabbetine dönecek şu şikayet daha fazla yorum yapmıyıcam yeter.  :garip: