Konu: Lance_Hebert - Meta  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2023 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lance_Hebert @kelizy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece arkadaşlara maskeli bir şekilde DM'e çıktık, ardından polislerin olaya dahil olmasıyla birlikte içeriye alındık, arkadaş sanki IC'de bir şey biliyormuş gibi bir role girip saçma saçma itamlarda bulunuyor, PM'den sorduğumda da "Üstünce çok fakir gördüm" gibi komik bir cümle kuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaş AK+DG kaybettirdiğimi de biliyor, bak sen işe, fakir görmüş üstünce  ::)

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 29.11.2023 00:16
 Karşı taraftan bir küfür gelince benim karakterim karşılıksız kalmayıp giyim kültüründen vuruyor. Giydiğin giysiler benim kültürümce aşağılanması kaçınılmaz bir giyim tarzı. Bunun haricinde  **Tüm mal varlığımı kaybetsem, bende bu kadar sinirli olurdum** yazısı  Farid Laraoui karakterine söylenmiyor, sağ tarafımda bulunan Lili karakteri yakın bir zamanda 600.000$ kaybettiğini söylüyor ve memurlara küfür etmeye başlıyor. Benim karakterim bunun üzerine Lili karakterine bu şekilde tepki gösteriyor. Durumun Farid Laraoui karakteriyle bir ilgisi yok.

Ek olarak nereden ne koparırsam kârdır düşüncesinde olman beni güldürdü, sonuçlanabilir.

#2 - 29.11.2023 00:34
Söylediklerinin hepsi benim karakterime karşılık, sana PM yoluyla yazdım, toxic cevaplar alınca şikayete yöneldim, seni tanımıyorum bile ne koparmak isteyebilirim senden? Komiksin, söylediklerinin hepsini de gayet Farid karakterine yönelik yaptın, Lili ile alakan yoktu, bir kanıtın varsa atmanı isteyeceğim, yok olduğunu biliyorum. Neden acaba?  :manifdog

#3 - 29.11.2023 17:35
Yapılan rollerin chatlog kısmını alarak kendine yansıtman komik, toplu bir alanda birisi bir şey dediğinde üstüne alınman ne kadar takıntılı birisi olduğunu gösteriyor. Beni tanımıyorsun fakat gördüğün yerde küfür etmeye başlıyorsun. Yapma ya  O:-)

#4 - 29.11.2023 17:45
Savunmalarını R20'ne yaptırman daha komik  :D, @ByRevenge (Raphael_Russell) adlı karakter sahibi arkadaş rol içerisindeydi, yanıt atarsa çok güzel olur, bırak artık şu yalanları.

#5 - 29.11.2023 17:55
Açtığın komik bir şikayet için neden başkalarından yardım almaya ihtiyaç duyayım ki?  ???

Sonuçlanabilir.

#6 - 29.11.2023 18:02
Savunmalarını R20'ne yaptırman daha komik  :D, @ByRevenge (Raphael_Russell) adlı karakter sahibi arkadaş rol içerisindeydi, yanıt atarsa çok güzel olur, bırak artık şu yalanları.
Selamlar, şikayete beni dahil etmeden sorununuzu ve savunmanızı belirtin lütfen iyi roller.

#7 - 30.11.2023 13:54
Şikayete üçüncü kişi olarak dahil oluyorum, şikayeti incelediğimde şunu fark ettim. Arkadaş savunmasında Farid karakteri ile konunun alakası olmadığını söylemiş.
1. ss'te "Bende her şeyimi kaybetsem bu kadar sinirli olurdum" deniyor, Lili karakteri ise "Ne alaka?" diyor. Ardından Lance_Hebert karakteri ise "Sana demiyorum kızım" cümlesini kuruyor, nasıl Farid karakterine söylemediğini idda ediyorsun?

#8 - 30.11.2023 16:18
Şikayet edilen durumda bir sorun görünmüyor ancak Farid ile konuşuyorken ve Lili karakterine "Sana demiyorum kızım," dedikten sonra şikayet konusu altında "Lili karakteri 600.000$ kaybetmiş, ona söyledim" demeniz gülünç. Lance Hebert karakteri Yönetimi Kandırmaya Teşebbüs gerekçesiyle cezalandırılacak.