Konu: Alvaro Galvez  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2023 02:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Fam43 Alvaro Galvez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.-- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi polise sıktıktan sonra camdan sarkmış heyecanlı şekilde alakasız Henry isimli bir karaktere ateş açıyor, artı olarak kanalizasyonda geçen çatışmada emote vermiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/bu55vo

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 26.11.2023 03:03 Aras2065 »

#1 - 26.11.2023 20:43
Selam dostum, dışardaydım şikayeti yeni gördüm, savunmamı ileteyim, için rahatlasın, şikayeti ne sebepten açtığın belirli dostum.

Henry'e sıkma olayıyla başlayacağım, orada senin yaptığın saldırı sonrasında ve SWAT ve Dedektif Büro biriminin siyah sultan kullanması dolayısıyla üstüme doğru gelen bir siyah sultan gördüm ve sadece ateş açtım, bir sivil olduğunu fark edene kadar, zaten kasıtlı sıkıyor olsaydım dönerdim ve aracına sıkmaya devam ederdim, ama araçtan inip kaçıyorum orada. DM konusu için savunmam bu kadar olacak.

Emote ihlaline gelecek olursak, zaten camdan sarktığım sırada vermiş olduğum bir emote mevcut, yaşanan olaylar arasında ki zaman dilimi on onbeş saniyeden fazla değil,böylesine bir durum için emote verilmesi gerektiğini sanmıyorum, savunmam bu kadar olucak.

Sana sormak istediğim birşey olucak bro, madem her kurala bu kadar uyumlu oynamaya çalışıyorsun, neden peşimden bunny hoop yaparak koşuyorsun?

#2 - 30.11.2023 18:46
Savunma yeterli görüldü.