Konu: Gereksiz agresif rol, NON RP  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2023 22:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yajeel_Arron / @Benjamin_Alex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gereksiz agresif rol, NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar. Şahıs bisiklet ile yol ortasında bunny yapıyor ve sonrasında kasıtlı bir şekilde motorumun üzerine çullanıyor bana karşı ooc kinli bir şahıs argo kelime kullanmayı marifet sanan bir arkadaş. Bisikletten düşmesine rağmen hiç bir türlü rol yapmıyor, küfür etmeye odaklı oynuyor. Çete rolünü agresif sanan bir arkadaş malum ki. Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/1178039913787183214/1178040177717936361/image.png?format=webp&width=842&height=473

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması yeterli olacaktır.

« Son Düzenleme: 25.11.2023 22:46 CanBey »

#1 - 26.11.2023 10:56
İyi günler, öncelikle discord üzerinden ooc olarak yaşanılan olaylara kinlenip açık arayarak aslı olmayan şikayetler açmak doğru bir davranış değil. Savunmaya gelirsek, şeridimde bisiklet sürüyorum bunny yaptığım da yok kanıtınız varsa paylaşabilirsiniz, şeridinizden çıkıp üzerime sürüp çarpıyorsunuz ve karakteriniz ile geçmişte de yaşanan ic atışmalar, iki karakterin birbirini sevmemesi için yeterli sebeptir.   Hem ic hem ooc aramızın bozuk olduğunu bilip ic yaşanan olayı, en ufak hakareti bu şekil şikayet oluşturmaktansa ic rolünüze devam ederek çözmeye çalışmanız gerekirdi. Savunmam bu kadar değerli adminlerime teşekkür ederim iyi günler dilerim 💫

#2 - 26.11.2023 12:35
İyi günler, öncelikle discord üzerinden ooc olarak yaşanılan olaylara kinlenip açık arayarak aslı olmayan şikayetler açmak doğru bir davranış değil. Savunmaya gelirsek, şeridimde bisiklet sürüyorum bunny yaptığım da yok kanıtınız varsa paylaşabilirsiniz, şeridinizden çıkıp üzerime sürüp çarpıyorsunuz ve karakteriniz ile geçmişte de yaşanan ic atışmalar, iki karakterin birbirini sevmemesi için yeterli sebeptir.   Hem ic hem ooc aramızın bozuk olduğunu bilip ic yaşanan olayı, en ufak hakareti bu şekil şikayet oluşturmaktansa ic rolünüze devam ederek çözmeye çalışmanız gerekirdi. Savunmam bu kadar değerli adminlerime teşekkür ederim iyi günler dilerim 💫
Sana da. OOC kin'e gelir isek kendin ilk başta bir kaç durumdan dolayı boş bir durum, argo kelime kullanıyorsun. Şikayette belirttiğim konulara gelir isek, bisikletin ile yol ortasında bunny yapıyorsun ve sonrasında bisikletin ile motorumun üzerine çullanıyorsun, hiç bir rol yapmadan argo kelime kullanıyorsun. Senin ile hiç bir türlü role girişmedim, girişmemde. Yönetimi kandırmakta süpermiş. Sanuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 26.11.2023 14:12 CanBey »

#3 - 26.11.2023 12:44
Siyahi/çete rolünü agresif rol sanıyorsun ve bu konuda yanılıyorsun. Biraz öğrenmen dileğiyle, savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 26.11.2023 13:38 CanBey »

#4 - 26.11.2023 14:47
Sorun bulunmuyor.