Konu: dm  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2023 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Spectra1  Nathan_Cantarella

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eski Poschevo hood üzerinde İnfernus'a bakarken, drive by yiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): iyi forumlar

#1 - 25.11.2023 18:44
Öncelikle iyi forumlar dilerim, Guiliano Chadwick karakteri social üzerinden @guxway'in Bekhan karakteri  ile atışıyor ve Bekhan karakterini tehdit ediyor, tehdit üzerine Bekhan vuracağını açık açık söylüyor sonra bunu gördüğüm için rolde Bekhan ile konuşuyorum, gün içinde arkadaşı ararken. Eski Poschevo hoodunda görüyoruz ve emote vererek ateş açıyorum. Bunun rolü dün gece döndü, oyunda dostum olan Farid Lauroi @IceSexe ilede rol gelimşesinde bu konuyu konuşmuştum. Şikayet açmak işin şikayet açılmış. Sonuçlanabilir.

#2 - 25.11.2023 18:53
Öncelikle iyi forumlar dilerim, Guiliano Chadwick karakteri social üzerinden @guxway'in Bekhan karakteri  ile atışıyor ve Bekhan karakterini tehdit ediyor, tehdit üzerine Bekhan vuracağını açık açık söylüyor sonra bunu gördüğüm için rolde Bekhan ile konuşuyorum, gün içinde arkadaşı ararken. Eski Poschevo hoodunda görüyoruz ve emote vererek ateş açıyorum. Bunun rolü dün gece döndü, oyunda dostum olan Farid Lauroi @IceSexe ilede rol gelimşesinde bu konuyu konuşmuştum. Şikayet açmak işin şikayet açılmış. Sonuçlanabilir.
@Spectra1 Arkadaşı onaylıyorum, çeteci bir birlik olduğumuzdan dolayı, takım elbiseli arkadaşlarımız ile arayı iyi tutmak adına onlara dün gece yardımcı olduk. Ki senin karakterin Social'da olsun, şarkılarında olsun her şeye diss atan bir karakter yönetiyorsun, neden DM yedin diye çok sorgulamamak lazım. İyi forumlar.

#4 - 25.11.2023 19:32
zenci ceteci rolü ne zamandir agresif rol yapmak oldu, "çeteci olduğumuzdan dolayı" ??

#5 - 25.11.2023 19:34
https://cdn.discordapp.com/attachments/1130625993590186064/1177998463670173787/image.png?ex=65748b8f&is=6562168f&hm=905082abfc1e30c599c14e7681bf4059ab605b7ee547632bc110a3082d673c25&

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak

kırmızı yere dikkat, saygılar iyi forumlar.

#6 - 25.11.2023 22:56
https://cdn.discordapp.com/attachments/1130625993590186064/1177998463670173787/image.png?ex=65748b8f&is=6562168f&hm=905082abfc1e30c599c14e7681bf4059ab605b7ee547632bc110a3082d673c25&

5. Deathmatching

Örnekler

kırmızı yere dikkat, saygılar iyi forumlar.

Sonuna da dikkat et :=)

#7 - 27.11.2023 18:49
Savunma yeterli görüldü, K&A