Konu: [25.11.2023 - Kordell_Morris] GBI - CR  (Okunma sayısı 77 defa)

#0 - 25.11.2023 16:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kordell Morris - @Johnathan_James

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.11.2023 - 16.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Görüntülerde de görüldüğü gibi bugtaydım ve talep attım, admin beni VCPD önüne spawnladı. Aktif taksi olmadığı için kaldırımdan ilerledim. Kordell_Morris karakteri boş yolu bırakıp kaldırımdan gelerek sebepsizce eziyor. Karakterim sorduğunda ise küfür ederek ters cevap veriyor, minimap üzerinden de görüldüğü gibi Commerce bölgesindeki belediye binasının tam köşesi ve güvenli bir bölge. Kişi hem Car Ramming kuralını ihlal ediyor hem de güvenli bölgede küfür ediyor. İkinci görüntüde de görüleceği gibi dönüp tekrar eziyor ve ilk görüntüde canım 130, ikinci görüntüde kişi bilerek ve isteyerek ezdiği için 120'ye düşüyor. Üçüncü görüntüde görüleceği üzere yanımdan tekrar geçip ezdiğini kabul ediyor ve gülüp "Eziyordum yine." diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 38 seviye bir oyuncunun rol perdesi adı altında huzur bozması hoş değil.

#1 - 26.11.2023 01:51
yine boş bir şikayet ile karşı karşıyayız. İlk öncelikle, oyunum iyi olmadığı için ilk başta kasma yaşayıp sana çarpıyorum. Çarptığımı inkar etmiyorum zaten, sen orada neden çarptın falan demeden direkt sıkıntılı mısın dediğin için küfür ediyorum. Yani yazacak bir şey düşünüyorum ama bulamıyorum, başka işin gücün yok boş olaylara şikayet açıyorsun. Allah akıl fikir versin  :)

#2 - 26.11.2023 11:42
İlk ssde hadi oyunun iyi değil, ikinci ssde çarptığın canımın azalmasından ve animasyona girmemden belli oluyor. Oyunun iyi değil diye her önüne gelene çarpıyor musun? Ek olarak niye çarpıyorsun demedin diyorsun, görüntülerde niye çarpıyorsun diye sorduğum ortada.
« Son Düzenleme: 26.11.2023 11:44 fieL »

#3 - 26.11.2023 14:15
Kordell Morris karakteri Car Ramming gerekçesiyle ceza alacak.