Konu: Eva Rosenfeld // İhlaller silsilesi Laila_Jughashvili DM  (Okunma sayısı 565 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.11.2023 13:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eva_Rosenfeld @senseyt Laila_Jughashvili @NapoXL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mothership Ramirez_Dzhabrailov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2023 19.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
NON RP
Emotesiz ateş
Ortak nezaket
daha bir çok sayamadığım ihlal

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar öncelikle, @Mothership dostumun yerine açıyorum. Eva Rosenfeld karakterini bir kaç gün önce hoodumuzda yaptığı saçma hareketlerinden ve saçma konuşmalarından dolayı dövmüştük, daha sonra dün gece hooda geldiğimde emotesiz bir şekilde silahını çıkartıyor ve brawl sebepli saçma bir dm atıyor. Daha sonrasında bu olaydan tam iki dakika sonra karaktere nc atıyor, hatırladığım kadarıyla bu olay yasak. Gecenin ilerleyen saatlerinde Sebastian_Hernandez karakterine pmden sanki askerlik arkadaşıymış gibi pmler atıyor kişiyi rahatsız ediyor ve son cümlesiyle toxiclemeye çalışıyor. Laila_Jughashvili karakterine gelirsek ise brawl sebebiyle arkadaşının yanında gelmiş ve dm arayışında olduğu çok belli. Eva sivil fakat Laila karakteri bir oluşuma üye. Eva NC attıktan sonra kişiyle aynı birliğe geçiyor zaten.  Artı olarak onaylı hood olmasak bile iki kişi bir hood bölgesini basmaları yasak mı tam bilemiyorum, kuralını bulamadım. Üstelik biri sivilken.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

yerdeki kan görünüyor, fakat evanın emotesi ortada yok.

sslerde görünüyor, 23.11.2023 19.11

nc attığı saat, tam iki dakika sonra

hayatım vesaire yazıyor, son cümlede de toxiclemeye çalıştığı ortada.  :)
Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsınlar, savunmalarını lütfen sohbet şekilde yapmasınlar. Çok fazla karışıyor şikayet ondan sonra.

#1 - 24.11.2023 15:08
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu tarz davranışlar hoş değil karşıdaki insana da rol fırsatı bırakmak gerek.

#2 - 24.11.2023 19:39
DM söz konusu değil. Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında Eva'nın dayak yemesi üzerine, intikam rolü. SS yok fakat chatlog bırakabilirim bulduğumda.

Birliğinizden çıkmanıza gerek yoktu, bir brawl sonrası silahların patlaması ne kadar mantıklı sence? Gerçek hayatta biri gelip seni dövse silah mı çekersin bir kaç gün sonra?

#3 - 24.11.2023 19:50
Ayrıca bir mantıksızlık daha fark ettim,
Bu karakterinden Laila karakterine geçişinin üstünden 7 saat sonra eva karakteriyle öyle bir yakınlık kuruyorsun ki intikam almaya onunla beraber gidiyor, birine silahla ateş ediyorsun. Bu da saçma bana sorarsan ooc dostluk sezdim, admin kararı tabii.
« Son Düzenleme: 24.11.2023 19:53 cosmopolitan »

#4 - 24.11.2023 19:55
Öncelikle selamlar. Şu konuya açıklık getireyim, emotem bulunuyor. Bir diğer hususa gelecek olursak orası boş ve onaylı bir hoodunuz bulunmuyor. Jail geçmişine baktığımızda ise kimin huzur bozan insanlar olduğunu görebiliyoruz. Siz her önünüze gelene brawl ile saldırırsanız pown pown nerden geldiğini anlamazsınız. Dm için birlik kurup da silahla düşünce böyle şikayetlere kosarsaniz çok kaybedersiniz. Siciliniz ve rol bilginiz düzeldiği zaman görüşmek isterim. Ek olarak, karakterlerimiz önceden de yakın olabilir buna siz değil, biz karar veririz arkadaşlar. İtirazı olan varsa gelsin açıklama yapayım.

#5 - 24.11.2023 19:58
Bir de şunu söylemek isterim, size sıktığım zaman da aynı birlikteydik. Fakat rutbem yoktu teşekkür ederim.

#6 - 24.11.2023 19:59
Öncelikle selamlar. Şu konuya açıklık getireyim, emotem bulunuyor. Bir diğer hususa gelecek olursak orası boş ve onaylı bir hoodunuz bulunmuyor. Jail geçmişine baktığımızda ise kimin huzur bozan insanlar olduğunu görebiliyoruz. Siz her önünüze gelene brawl ile saldırırsanız pown pown nerden geldiğini anlamazsınız. Dm için birlik kurup da silahla düşünce böyle şikayetlere kosarsaniz çok kaybedersiniz. Siciliniz ve rol bilginiz düzeldiği zaman görüşmek isterim. Ek olarak, karakterlerimiz önceden de yakın olabilir buna siz değil, biz karar veririz arkadaşlar. İtirazı olan varsa gelsin açıklama yapayım.

1)Emoten Ramirez karakterine görünmüyor bu bir ihlal 2)jail geçmişimde 3 senede 6 jail varken senin bu yıl içinde 7 ayda 4 sicilin var bunu tartışmayalım istersen. 3)Dm için birlik açsak şuanda tüm birliğini vurmuş videolarımızı yapmıştık 4)şikayet açıp açmayacağımı sana sormayacağım 5) Rol bilgimi sorgulayacak kademede biri değilsin 6) önceden yakın olduğunun bir ssini atarsan eyvallah der geçerim. Bekliyorum açıklamalarını.
« Son Düzenleme: 24.11.2023 20:04 cosmopolitan »

#7 - 24.11.2023 19:59
Bir de şunu söylemek isterim, size sıktığım zaman da aynı birlikteydik. Fakat rutbem yoktu teşekkür ederim.

Bunun bir kanıtını atmalısın, savunma yapmak böyle bir şey değil maalesef.

#8 - 24.11.2023 20:01
Sen o esnada benim sivil oldugumun kanıtını atabilecek misin?

#9 - 24.11.2023 20:02
Sen o esnada benim sivil oldugumun kanıtını atabilecek misin?

Bak ben sadece gördüğüm şeyleri yazdım şikayete, bir kanıt atarsan bu ithamım boşa düşer. Diğer türlü admin kararına kalır. Savunma yap efendi gibi ondan sonrada sonuçlanmasını bekleyelim, toksiklemeye çalışma beni.