Slav isimli karakter, zamanında Sovyetler Birliği ve Birleşik Devletler'in satranç masası olan Afganistan'da Amerikan ordusuna mensup. Biraz sırıtıyor. Amerikan askerî istihbaratı tarafından değil de Afgan mücahitleri tarafından ele geçirilmesi biraz enteresan olmuş. Mücahitleri zaten Carter doktrini ile Sovyetlere karşı Birleşik Devletler desteklemişti, hikayenin bu kısmında ''Taliban'' veya basitçe ''militanlar'' tabiri kullanılsaydı daha doğru ifade edilmiş olurdu.
Ek olarak mason olmak kolay bir şey değil .d Genelde birbirine iş paslayan yaşlı amcalardan mürekkep oluyor loca mensupları. Burada biraz teolojiyle ilişkilendirilmiş. Felsefî olarak farmasonluk bir tanrı inancının gerekliliğini şart koşsa da, mason biraderliğinin umumen dogmatik düşünce akımlarına karşı mesafeli bir tavrı vardır. Bu bakımdan ruhban sınıfı ile güzel bir geçmişleri yok, bilhassa Katolik kilisesi ve Papalık ile çoğunlukla tatsız denilebilecek bir mâziye sahipler. Bu bağlamda rahip bir karakter ile mason biraderi rolü gerçekleştirmek, üstüne üstlük aynı karakterin Birleşik Devletler ordusunda askerî geçmişe sahip olması birazcık absürt kaçmış. Bu zikrettiğim meslek gruplarından aynı zamanda locaya da üye olan biraderler var fakat locanın mistik-ezoterik öğretilerine ve uyulmasını nasihatlediği yaşam biçimine çoook ters meslekler seçilmiş.
Bütün bunlara ek olarak yaratıcılığını beğendim, lütfen cesaretin kırılmasın. Sadece karakter biraz, nasıl söylenir, ortaya karışık pide gibi .d
> Slav karakter ismi
> Afganistan'da Amerikan ordusunda
> Rahip
> Mason biraderi
> Yasadışı işler çevirdiğine delâlet eden roller
Bunlardan birinde karar kılıp spesifik olarak yoğunlaşırsan iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Tanıtım hoş, başarılar.
Düzenleme: İsa Mesih'ten de peygamber olarak bahsedilmiş. Teslise göre İsa, bizzat tanrıdır. Ufak bir hata daha.