Konu: Quan Delan | Aktif rolde bağlantı koparmak/rolü sürdürmemek.  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 22.11.2023 14:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quan Delan - @TestereXd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.11.2023-22.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Bağlantı Koparmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlara bağlantı koparmalarıyla ilgili bir şikayet açmıştık ve yetkili tarafından rolü devam ettirmeleri söylenip şikayet kapatıldı. Arkadaş oyuna girip hiçbir şekilde bizim tarafımıza ulaşmaya çalışmıyor, biz ulaşınca da cevap vermiyor. Kendisi bilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Selam veriyoruz alıyor, rolü sürdürelim diyince görüldü atıyor  :D

sXe

*

#2 - 22.11.2023 14:10
@TestereXd 24 saat içerisinde savunmayı gerçekleştirin.

#3 - 22.11.2023 18:20
düzenlencek.
« Son Düzenleme: 22.11.2023 18:35 TestereXd »

#4 - 22.11.2023 19:31

@TestereXd mutesi olduğu için adına savunma yapıyorum.
Rolden kaçmak gibi bir durum olmadığı kanıtlanmış, ve bağlantım tam kaçarken koptuğu için neyin rolünü yapacağım anlamadım? :garip: bana 6 kere ateş ettiniz sadece bir tanesi tuttu tekrardan mı sıkılcak, :D eğer beni düşürdüğünüzün ss'ni atarsanız ben rehin rolümü yapacağım, @behzatc4530
Arka tarafta He Cai gibi arkadaşlarımız yayan olarak kaçmıştı, yani internetim gitmese benimde rahatlıkla kaçabilirdim belli olmayacak şeyler bunlar kasıtlıymış gibi yansıtılması dün sevkiyatdan silah aldığım için selamını aldığım yazdığı rolünde şu anlık @behzatc4530  rolü yap derse yapacağım aksi taktirde rol gerçekleşmeyecek.

Spoiler: GösterGizle

sXe

*
#5 - 22.11.2023 20:00

@TestereXd mutesi olduğu için adına savunma yapıyorum.
Rolden kaçmak gibi bir durum olmadığı kanıtlanmış, ve bağlantım tam kaçarken koptuğu için neyin rolünü yapacağım anlamadım? :garip: bana 6 kere ateş ettiniz sadece bir tanesi tuttu tekrardan mı sıkılcak, :D eğer beni düşürdüğünüzün ss'ni atarsanız ben rehin rolümü yapacağım, @behzatc4530
Arka tarafta He Cai gibi arkadaşlarımız yayan olarak kaçmıştı, yani internetim gitmese benimde rahatlıkla kaçabilirdim belli olmayacak şeyler bunlar kasıtlıymış gibi yansıtılması dün sevkiyatdan silah aldığım için selamını aldığım yazdığı rolünde şu anlık @behzatc4530  rolü yap derse yapacağım aksi taktirde rol gerçekleşmeyecek.

Kaçamazdı dostum, burada yetkili kandırmayın boşa. Arkadaşın yanında ben, arkasından ise Zacarias karakteri ateş ediyordu. Can barında bunu anlayabilirsin .
Ayrıca inceleyek yetkili şu videoya izleyerek Quan karakterinin can barına bakarak da bunu anlayabilir. Düşürdüğünüz SS diyorsun, bağlantın koptu ya arkadaşım sözde :D hani vuramadık ya seni :D

Umarım admin kandırmaya çalışıtğınız da göz önünde bulundurulur.

Buna ek olarak PM'den geri dönüş yaptın, bağlantı kopmasına gelince cevap vermedin dostum. Behzatç adlı yetkili, rolün devam ettirilmesini yukarda attığım şikayet sonucuna yazdı zaten, daha neyi zorluyorsun? Selamımı almanla yazdığın şeyin alakayı kavrayamadım, klavyeye rastgele basarak savunma yapmaya mı çalışıyorsun?

İyi akşamlar dostlar, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 22.11.2023 20:03 sXe »

#6 - 22.11.2023 20:14
@TestereXd muteli olduğu için yanıtını ben gönderiyorum.

kaliteli videondan aldığım ss ile karakterim 108 can bro 6 hitden bir tanesi tutuyor videoda zaten köprüden kaçıyorum sonrasında bağlantım kopuyor neyi kandırıyorum anlamadım?

behzat ç'nin rol olacak dediği halde rol gerçekleşcek demediği halde rolü kabul etmiyorum

sXe

*
#7 - 22.11.2023 20:31

kaliteli videondan aldığım ss ile karakterim 108 can bro 6 hitden bir tanesi tutuyor videoda zaten köprüden kaçıyorum sonrasında bağlantım kopuyor neyi kandırıyorum anlamadım?

behzat ç'nin rol olacak dediği halde rol gerçekleşcek demediği halde rolü kabul etmiyorum

Kalitesi yeter zaten orası ayrı  ;)

Burada canı full, geçelim.

Zacarias karakteri, arkadaşını vurduktan sonra Quan'ın peşinden koşuyor hemen arkasında zaten, yanında da ben gidiyorum.(sağdaki Quan)

Burda da bağlantın koptuğu için Zacarias karakteri geri dönüyor, ben hala başında bekliyorum.

Her şey net, zorlamanın mantığı yok. Sana bir şeyi on kere söylenmesini beklersen hayatta çok sıkıntı çekersin. Behzatç, rolün tekrar yapılmasını istedi ve sen kendi kafana buyruk hareket ediyosun. Gereken yapılır umarım, sonuçlanabilir.

#8 - 22.11.2023 20:54

Zacarias karakteri, arkadaşını vurduktan sonra Quan'ın peşinden koşuyor hemen arkasında zaten, yanında da ben gidiyorum.(sağdaki Quan)

Burda da bağlantın koptuğu için Zacarias karakteri geri dönüyor, ben hala başında bekliyorum.

Her şey net, zorlamanın mantığı yok. Sana bir şeyi on kere söylenmesini beklersen hayatta çok sıkıntı çekersin. Behzatç, rolün tekrar yapılmasını istedi ve sen kendi kafana buyruk hareket ediyosun. Gereken yapılır umarım, sonuçlanabilir.
@TestereXd mutesi olduğu için onun adına savunma yapıyorum.
canım benim anlamadığın şey diyorumki rk'ya düşmedim kaçma şansım var bu rolün Tao arkadaşımız rk düştü rehin rolünü tamamladı, eğer rol gerçekleşcek olsa otuz dakikadan çekinmem emin ol.Anlamadığın şey ben rk'ya düşmedim He Cai gibi arkadaşlarım ic şekilde kaçtı canımız ful sadece bir hit yiyorum fotoğrafta tam kaçarken internetim gidiyor, şimdi bu rolün bize sıkarken mi gerçekleştireceksin anlamadım yada nasıl yapmayı planlıyorsun?Tarafımızca başka savunma gelmeyecek.

sXe

*
#9 - 22.11.2023 20:57

@TestereXd mutesi olduğu için onun adına savunma yapıyorum.
canım benim anlamadığın şey diyorumki rk'ya düşmedim kaçma şansım var bu rolün Tao arkadaşımız rk düştü rehin rolünü tamamladı, eğer rol gerçekleşcek olsa otuz dakikadan çekinmem emin ol.Anlamadığın şey ben rk'ya düşmedim He Cai gibi arkadaşlarım ic şekilde kaçtı canımız ful sadece bir hit yiyorum fotoğrafta tam kaçarken internetim gidiyor, şimdi bu rolün bize sıkarken mi gerçekleştireceksin anlamadım yada nasıl yapmayı planlıyorsun?Tarafımızca başka savunma gelmeyecek.

RK'ya bağlantın koptuğu için düşmedin güzel kardeşim, beni anlamak mı istemiyorsun? Nerde bağlantın koptuysa rol ordan devam eder,  Bak arkadaşın bize dc yoluyla ulaştı rolümüzü yaptık ve bitirdik. Sen inatla yönetimin sana verdiği insiyatifi elinin tersiyle geri çeviriyosun. Bağlantın koptuğu için RK'ya düşmedin ve bağlantın koptuğu için yetkili rolün tekrarlanmasını istedi. Bu kadar basit, türkçe konuşuyoruz kanka, neyi zorluyorsun?

Arkadaşların kaçtı çünkü biz sizin peşinize düştük, arkadaşını düşürdük sıra sendeydi ama hooop bağlantı kopması  ::)

Bekleyelim.