Konu: [21.11.2023] Trolling - Hatalı Alt Karakter Kullanımı  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2023 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sakura Kalashnikov - @xqsxmih

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jamie Anderson - @Skybuilder

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll - Hatalı Alt Karakter Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Partnerimle birlikte çevirme durumuna girdik ve Sanchezli bir şahıs bizi oyalamaya başladı, birkaç kere ihtar verildi ve sonunda kelepçelendi. Kelepçelendiği sırada trolleyerek rolümüzü baltalamaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Son zamanlarda birçok şahıs alt karakterler ile troll yapıyor ve tüm karakterleri banlanıyor ya da büyük jailler alıyor. Umarım bu da aynı şekilde sonuç alır. Yetkili arkadaşlar inisiyatif uygulamazsa çok sevinirim, teşekkürler. :manifdog

« Son Düzenleme: 22.11.2023 08:37 Glitchrain »

#1 - 21.11.2023 21:54
Selamlar dostum, ilk öncelikle iyi forumlar.

Tüm karakterim banlanıyo falan demişsin?   ::)  ::) ::) Esp'yi açık unutmamışsın afferin sana kaancığım,
Bir tane karakterim bile banlamadığı halde. Senmi karar vereceksin benim karakterimin banlanıp banlamayacağına,  ilk başta sizi görüp role girecektim ama siz hakaret savurup burada ayımı oynuyor gibi laflar ettiniz. Araçtan iner inmez /beanbeag yazıp sıkıyorsunuz kalkıp size saldırıyorum, /dene atıp başaralı oluyorum Kaancığım varsa azcık ss'ide oraya atarsın
Sonrasında, size karşı agresif roller sergiliyorum dostum, Kodeslere geldiğimizde avukat talep ediyorum sonrasında, /avukat yazdığında avukat göremeyip yok hayır redediyorum ama hayla göz altının orada beni bekleyip direk jaile atıyorsunuz sslerde mevcut arkadaşım zaten. Karakterim kız üstümü ararken /me'lere adam yazıyorsunuz vesayre bunu /dodan belirttiğim halde gene aynı olayı yapıyorsunuz Adamı tilt ediyorsunuz ooc sinirlenmedim değil arkadaşım. Kısaca rolde karakterimi ve ooc beni tilt ediyorsunuz. Birde C.R.A.S.H üyesi değilsin, kafana göre badcop rolü yapamazsın realist bakarsan hatta direk ic bakarsan orada bir kişi var dostum.

Tekrardan iyi forumlar. :sampanya: ;)
« Son Düzenleme: 22.11.2023 23:00 xqsxmih »

#2 - 21.11.2023 21:55
Selamlar dostum, ilk öncelikle iyi forumlar.

Tüm karakterim banlanıyo falan demişsin?   ::)  ::) ::) Esp'yi açık unutmamışsın afferin sana kaancığım,
Bir tane karakterim bile banlamadığı halde. Senmi karar vereceksin benim karakterimin banlanıp banlamayacağına,  ilk başta sizi görüp role girecektim ama siz hakaret savurup burada ayımı oynuyor gibi laflar ettiniz. Araçtan iner inmez /beanbeag yazıp sıkıyorsunuz kalkıp size saldırıyorum, /dene atıp başaralı oluyorum Kaancığım varsa azcık ss'ide oraya atarsın
Sonrasında, size karşı agresif roller sergiliyorum dostum, Kodeslere geldiğimizde avukat talep ediyorum sonrasında, /avukat yazdığında avukat göremeyip yok hayır redediyorum ama hayla göz altının orada beni bekleyip direk jaile atıyorsunuz sslerde mevcut arkadaşım zaten. Karakterim kız üstümü ararken /me'lere adam yazıyorsunuz vesayre bunu /dodan belirttiğim halde gene aynı olayı yapıyorsunuz adamı tilt ediyorsunuz ooc sinirlenmedim değil arkadaşım. Kısaca rolde karakterimi ve ooc beni tilt ediyorsunuz.

Tekrardan iyi forumlar. :sampanya: ;)
"Ayı mı oynuyor?" gibi laflar söylemedim, aksine "Sinema mı çekiyoruz?" dedim. ESP konusuna gelecek olursak, o karakterimi Lia banlamıştı. Şimdi buraya bu ekran görüntüsünü yollamak saçmalık. Tüm karakterlerin banlanmasından da kastım; alt karakterleriyle troll yapanların yarısı veya tamamının ana karakterleri banlanıyor. İnsanların hatalarını (eğer gerçekten hatasını anladıysa) yüzüne vurmak kadar aşağılayıcı bir şey yok, sen de bu yolu deniyorsun sanırsam. Ortak nezaket kuralları... Hileden ban yediğim sırada bile hatamı kabullendim ve edit falan diyerek yetkilileri uğraştırmadım, evet. Uğraştırmadım.
« Son Düzenleme: 21.11.2023 22:09 Glitchrain »

#3 - 21.11.2023 22:20
Şu zamana kadar hileyle suçlanmadım ama şu an yasaklanma ile suçlandığımı görünce nedense komiğime geldi dostum daha fazla ileti gelmeyecek. Hatanı kabullenip kabullenmemen umrum dışı. İyi forumlar. ::) :sampanya:

#4 - 21.11.2023 22:22
Şu zamana kadar hileyle suçlanmadım ama şu an yasaklanma ile suçlandığımı görünce nedense komiğime geldi dostum daha fazla ileti gelmeyecek. Hatanı kabullenip kabullenmemen umrum dışı. İyi forumlar. ::) :sampanya:
Şu anki konu trolling, eskide olan ve sonuçlanmış bir olay değil. Neden konudan alakasız görseller atıp konuyu çevirmeye çalışıyorsun? Eskide yaşandı, ban yedim ve pişman oldum. O zamandan sonra da hile kullanmadım, kullanmam da. Bu kadar. Sence böyle bir şeyi tekrar ortaya çıkartmak hoş mu? Daha fazla hile konusunu konuşmak istemiyorum, hile kullanmamda ki hatamı kabul ediyorum. Hile açmak çocukluktu ve daha fazla bu hatayı devam ettirmedim, ettirmiyorum da. Şu anda halen hile kullanıyormuşum gibi bir algı yaratma, o günden sonra asla hile kullanmadım. Kendini bu şikâyet için savun. Ayrıca ALT KARAKTER ile illegal yapıyorsun.
« Son Düzenleme: 22.11.2023 23:39 Glitchrain »

#5 - 22.11.2023 04:14
Öncelikle selamlar, iki kişiylede OOC hiç bir alakam yoktur ikisinide tanımam etmem. Muhabbetlerinede dahil dahi olmuyacağım.

Söylüyeceklerime geçmem gerekirse kişi fazlasıyla trolling hareketlerde bulunarak bütün rol zevkimizi alt üst etmiştir. Bir PD oyuncusu olarak kasıtlı yapıyorlar evet, ama bu arkadaşın uğraşları fazlasıyla can sıkıcı 47 seviye ana karakteriyle bu hareketi yapabilir mi hayır? Ama alt karakter açarak bu hareketleri kendisinde yapma rahatlığını buluyor nasıl olsa en fazla alt karakterim yasaklanır diyerek sunucunun huzurunu kaçırıyorlar ve rol zevkimizi alıyorlar.

Ceza verileceği taktirde, kasıtlı yapıldığını düşündüğüm için ana karakterine gereken cezayı verilmesi taraftarıyım, takdir yönetimin.

En çok oyundan soğuttu ve kasıtlı yaptığını düşündüğüm toxicleştiği kısım burasıdır;

#6 - 22.11.2023 18:32
Sonuçlanabilir, teşekkürler.

#7 - 22.11.2023 22:50
Ha birde, sabahın sekiz buçuğunda iletini düzenlemekle olmuyor bu işler, eski iletine bakmasını istiyorum adminlerin.
İyi forumlar tekrardan  :sampanya:

#8 - 22.11.2023 23:22
Ha birde, sabahın sekiz buçuğunda iletini düzenlemekle olmuyor bu işler, eski iletine bakmasını istiyorum adminlerin.
İyi forumlar tekrardan  :sampanya:
Bakabilirler, bir sorun yok. Sadece eklemek istediğim birkaç şey vardı.

#9 - 26.11.2023 12:46
Alt karakteriniz, karakterinizle tekrardan tutuklanmaya kadar gidecek bir role dahil olursanız yasaklanacak. Alt karakterlerle illegal rol yapmıyoruz. Bunun dışında /do emote'unu kullanımınıza dikkat edin. @aka grand mafia