Konu: Car-Jack / Troll  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 21.11.2023 21:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack_Monton @HasanReiz25  - Dmitri_Kozlov @bertug12213

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nicholas_Richmond @FBIjonathan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:58 21.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız benzin alırken rolsüz, emote'suz şekilde motorunu çalıp güvenli bölgelere, Market Caddesi gibi yerlere gidiyorlar. GPS üzerinden buluyoruz pm'den de kendilerini uyarıyoruz. Ona rağmen IC'den kahkaha atarak motoru yarım saat kadar salmıyorlar. Hem rolümüz yarım kaldı, hem zaman kaybettik hem de motor sağlığı azaldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.11.2023 23:08
Dostum kanıt var mı boşa şikayet acmıs birde admin savunmamız bu kadar kanıtsız boşa şikayet acmış.

#2 - 21.11.2023 23:50
ben kanıt sunamıyorsam sen kanıt sun, motoru çalarken rol yaptık bu da ispatı de. Sana pm atıyorum aynı şeyi söylüyosun, şikayet açıyorum aynı şeyi söylüyosun. SS'de altınızdaki motor sizin bile değil. Neyin kanıtını sunayım ben sana?

#3 - 22.11.2023 21:03
Dostum kafan falan mı güzel bana bu rolü yaptığımın kanıtını yap hata olan yeri at savunmamı atayım hâla bana yazı yazmakla meşgulsün.

#4 - 23.11.2023 17:41
Burada göründüğü gibi benlik bir durum yok ben sadece motorun arkasında oturuyorum ve rolümü yapıyorum. Burada gelişen ve olan olaylardan haberim yok. Ekstra olarak burada arkadaş cj troll diyor burada troll veya cj olan bir durum göremiyorum.

#5 - 26.11.2023 13:04
@HasanReiz25 bir daha adınız benzer bir şikayette geçerse ve kanıt sunamazsanız mevcut ihlalinize ek olarak yönetimi kandırmaya teşebbüsten de işlem görürsünüz. Motorun çalındığına dair kanıt sunulmadığı için şikayet kapatıldı.