Konu: Dris_Tovell "Yeşil Peri"  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 21.11.2023 00:32
Bölüm 1.

Sert bir dış görünüşe sahip genç bir adam olan Dris, kötü şöhretli bir çetenin üyesi olarak Birmingham'ın kumlu sokaklarında geziniyordu. Hayatı sokakların affetmez gerçekliği tarafından şekillenmişti ve kararları çoğu zaman içinde bulunduğu zorlu ortamı yansıtıyordu.

Bir gün Dris loş dairesinde otururken bir mektup geldi. Zarf yıpranmıştı ve posta sistemindeki bir yolculuğun izlerini taşıyordu. Merakı arttı ve onu bir zamanlar oğlu olarak tanıyan bir kadının zarif el yazısını ortaya çıkarmak için kağıdı yırttı.

"Sevgili Dris'im,

Sana ağır bir yürekle yazıyorum. Büyükannenin vefat haberi bana ulaştı ve onun gidişinin acısı aramızdaki mesafeyle daha da artıyor. Bizi farklı yollara sürükleyen seçimlere rağmen kan bağı kopmadı.

Annen geçen hafta vefat etti. Kendisini bir zamanlar olduğu gibi enerjik bir kadın olarak hatırlayanların sevgisiyle çevrelenmiş olarak hastalığa karşı yiğit bir savaş verdi. Son anlarında senden oğlumdan, ayrılığımızın acısını aşan bir sevgiyle bahsetti.

Hayat bize zor eller verdi Dris ve yaptığımız seçimler nesiller boyunca dalga dalga yayılıyor. Seçtiğiniz yolu, uyduğunuz kuralları ve dünyanızda gizlenen tehlikeleri anlıyorum. Ama durup düşünmenizi rica ediyorum.

Anneniz, içinizdeki iyiliğin hayatınızı kaplayan gölgeleri aşabileceğine inanarak son nefesine kadar umudunu korudu. Ben de bu umuda tutunuyorum. Değişmek, sizi bağlayan zincirlerden kurtulmak ve yeni bir yol çizmek için hiçbir zaman geç değildir.

Şu anda yaşadığınız hayata değil, uzlaşma olasılığına davet ediyorum. Cenaze töreni bir hafta sonra ve bize katılmanızı, saygılarınızı sunmanızı ve belki de çok uzun süredir iltihaplı olan yaraları iyileştirmenin bir yolunu bulmanızı diliyorum.

Sevgiler,

Anne"

Dris bu sözleri okurken uzun süredir gömdüğü duygular yüzeye çıktı. Annesinin vefat haberi onu bir kayıp duygusuyla ve beklenmedik bir bağlantı kurma arzusuyla boğuşmaya bıraktı. Cenazeye davet, ya geçmişinin gölgesinde kalmak ya da potansiyel kurtuluşun ışığına adım atmak arasında bir seçim sunuyordu.

İlerleyen günlerde Dris, kendisini çetesine duyduğu sadakat ile ailesiyle bağ kurma özlemi arasında kalmış buldu. Mektup kendini düşünmek için bir katalizör haline gelmişti ve cenaze tarihi yaklaşırken Dris bir yol ayrımında durup önünde uzanan yolu düşünüyordu.

"Kağıdın Arkasındaki Tarih '12.04.2017' Dris Asla O Cenazeye Gidemedi,Brimingham Kavşağında Annesinin Cenazesine Giderken Dris'i polisler yakaladı ve cezaevine sevketti"

"YEŞİL CİN"

YENİ YASA:A Sınıfı uyuşturucu ticaretinin azami cezası ömür boyu hapis cezasına yükseltildi. Şüphelilerin suç sayılan bir soruşturma hakkında bilgilendirilmesi. Polis gizliliğin ihlaline neden olabilir ve arama yapıp el koyabilir. Denetimli serbestlik kararına uyuşturucu tedavisine devam etme şartı da eklenmiş olabilir.

Dris Denetimli Serbestlik Alıp Hayatına Devam Etti.

SON

« Son Düzenleme: 21.11.2023 00:46 mkv1 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok