Pekala, bağlantım kopmadan önce savunmayı yapayım. Birlik üyelerim ve kendi adıma savunma:
1. İddia Fear RP kuralının ihlal edildiğine dair sunulan iddiaya savunma:
- Karakterimi dövmüşsünüz ve peşinizde silahlı adamlarım var, üstüne üstülük sizin silahsızlığınız hakkında bilgi sahibiyim. Bana arabada ne yapabilirsin? Hem de arkanda silahlı adamlarım varken. Hadi bu detayı atlıyorum. İkinci bir konu sizi tehdit etmiyorum, ters cevap vermiyorum, yaşanan durumun bilincinde sorduğunuz her soruya cevap veriyorum. Adamınız balık tutarken küfürler savurdu ben de dövdüm. Yaşanan dışında tehditvari ya da cürretkar bir konuşma yaptığımı düşünmüyorum.
2. İddia defalarca geçen ESP iddiasına dair savunma:
-East Beach'de yaşanan bulunma iddialarına karşı şunu söyleyeceğim. Kişi sizi ESP üstünden takip ediyor olsa arkanızdan takip eder, ancak kişi önünüzden çıkıyor önü size dönük. Eğer ESP'den görüyor olsa yönünü sizin gideceğiniz yöne çevirir ki vakit kaybetmesin. Hızı daha yüksek bir araba sürüyorsunuz neden bir saat u çekip sizi kaybetme riskini göze alsın ki?
-LV üstünde yaşanan bulunma iddialarına karşı da şunu söyleyeceğim. Dümdüz yolda gidiyorsunuz, arkanızda aracımız var telsizden info veriyor. Aşağıda vereceğim eklerde telsizdeki infolar görülecek.
Telsiz konuşmalarına dair ekran görüntüsü:
Daha bunun gibi çok ekran görüntüsü mevcut ancak şikayete kalabalık yapmaya gerek yok chatteki konuşmalar infolara yeterli.
-Samuel Valderas için olan car ramming iddialarına karşı savunma:
Samuel isimli oyuncunun eski pdliği vs öne sürülmüş ancak bunun pdliklike pek alakası yok. İki araç yan yana giderken ufak bir dokunma ile aracınızı durdurabilir, üstüne üstlük yapılan şey ram değil, ram olabilmesi için size ağır şekilde çarpması gerekirdi, ufak bir dokunuşla aranıcınız dengesini bozuyor ve spin atmasını sağlıyor. Aşağıda bırakacağım kendi videonuzdan bir karede aracınıza çarpmak yerine dokunduğunu net şekilde göreceksiniz.
Kiralık aracınızın sonsuz benzini ile sabaha kadar kovalamalarını beklemiyordunuz umarım. Sadece pdler araçlara spin attıramıyor masum dostum.
-Zacarias Cespedes gişe kuralı ihlali için sunulan iddialara karşı savunma:
Videoda da görüleceği üzere uzun bir süre gişenin kapanmasını bekliyor ancak gişe kapanmıyor, bir saniye daha beklese kapanacakmış ancak yaşanan şeyler ortada giden 50 dolar paranıza üzüldüyseniz vereyim kendi cebimden kusura bakmayın gördüğüm elle tutulur ihlal tek bu var. Gişeye verdiğiniz 50 doları kullandığımız için özür dileriz size ic şekilde 50 doları ileteceğiz, tekrardan kusura bakmayın.
Yönetim ek bir savunma istemediği sürece başka ileti gelmeyecek herkese iyi forumlar, iyi roller dilerim.