Konu: Suarez Hayashi ve Klaus Hoffman | 18.11.2023 17.20 Metagaming  (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2023 03:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Suarez Hayashi ve Klaus Hoffman @Wickeds @sehmuscan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.11.2023 17.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar, her 30 dakikada bir onaylı birlik bölgemizi basıyorlar, arka mahallede baskına hazırlanırken, Mixing yaptıklarını
ic bi şekilde söylüyorlar.  :)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 20.11.2023 03:53
Selamlar, buna da yazmam gerektiğini düşünerek yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Klaus ve Suarez karakterinin savaş ile bir alakası yok ve her 30 dakika da bir hoodunuzu bastığımızı söylemişsiniz, bu garip. Neyse, mixing olayını Suarez kendisi açıklar, bu kadardı.

#2 - 20.11.2023 07:15
Ss'te kendimi kural ihlalı yaparken göremiyorum benim bunun ile ne alakam var? chatte bile yokum.

#3 - 20.11.2023 16:49
@Wickeds 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#4 - 20.11.2023 18:22
Selamlar, buna da yazmam gerektiğini düşünerek yazıyorum, yanlış anlaşılmasın. Klaus ve Suarez karakterinin savaş ile bir alakası yok ve her 30 dakika da bir hoodunuzu bastığımızı söylemişsiniz, bu garip. Neyse, mixing olayını Suarez kendisi açıklar, bu kadardı.
Şikayete bakıyorum, ismin geçmiyor. Baskın ile alakaları yok demişsin, 50 tane şikayette adamların saldırdığı var.  :D

#5 - 20.11.2023 18:28
Şikaeyet ile bir alakam yok ama asıl kural ihlalini sen yapmışsın dostum. PM'den İC konuşmak. 8)

#6 - 20.11.2023 18:33
Şikaeyet ile bir alakam yok ama asıl kural ihlalini sen yapmışsın dostum. PM'den İC konuşmak. 8)
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=151504.0

#7 - 20.11.2023 18:37
İC'den de ulaşıp verebilirdin ama her neyse şikayetle ilgim olmadığı için daha fazla ileti atmayacağım. İyi forumlar. :sampanya:

#8 - 20.11.2023 18:40
İC'den de ulaşıp verebilirdin ama her neyse şikayetle ilgim olmadığı için daha fazla ileti atmayacağım. İyi forumlar. :sampanya:

Hatalı bir rol olduğunu düşüyorsan, şikayet aç. Şahısın alt karakteri oyuna 1 2 saat giriyor, oyunda ic bir şekilde 24 saat içinde bulmak, çok zor. Anlaşmalı bir rol çevirdik, bir hata olduğunu düşünmüyorum.

#9 - 20.11.2023 20:08
Şikayete bakıyorum, ismin geçmiyor. Baskın ile alakaları yok demişsin, 50 tane şikayette adamların saldırdığı var.  :D
allah allah, o dediğin 50 şikayeti atsana bakayım buraya