Konu: Lucas_Bertone - @yakisiklicagri , John_Holos - @Ali_Öztürk GBİ'de illegal rol  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 20.11.2023 00:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas_Bertone - @yakisiklicagri , John_Holos - @Ali_Öztürk
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tykheim_Nelson - @argentby

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.11.2023 23.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
GBİ'de illegal rol
GBİ'de agresif rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım Tykheim_Nelson ile beraber Ocean Bar'a geldik. Etrafta dolanırken, Lucas_Bertone bize seslendi. Sabahki aracımı denize atmasından dolayı muhabbet açıldı. Ardından, bir teklifi olduğunu söyledi. Güvenli bölge'de illegal rol olarak kastettiğim beyaz toz olan uyuşturucuyu satıp satmadığımı sordu. Ben ise güvenli bölgede böyle bir rol dönmeyeceği için dışarıda halledelim diyerek cevap verdim. Lucas_Bertone'nin yanındaki John_Holos isimli şahıs /me saldırı pozisyonuna karşı ellerini beline götürür. şeklinde bir emote verdi. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(kalite biraz düşük, dikkatli bakılırsa görülebilir.)

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını diliyorum.

#1 - 20.11.2023 00:26
Kanka sen iyi misin?
Yanindaki adam bana disariya gel konusucaz araya ben giricem bi sey olursa diyo beni tehdit ediyonuz. Benim arkadas elini beline goturur emotesini normal dikilirken ellerini beline koyabilen insanlar var ya onlardan. Ayriyeten rolsel olarak toz konusuyoruz. Seni yanima cagirip tehdit mi ettim kavga mi ettik temas temasa sohbet ediyoruz. Toz sohbeti yasak falan mi savunmam budur iyi geceler.

#2 - 20.11.2023 00:28
Güvenli bölgede illegal rol döndürmek yasaktır, kuralları inceleyebilirsin. Ayriyeten, biz illegal rol izni falan istemedik, arkadaşın saldırı pozisyonuna karşı diyerek bir detay belirtmiş. Güvenli bölgede senin kafana sıkacak değilim kankam.

#3 - 20.11.2023 00:37
Seni tehdit ettiğimiz falan da yok, Tykheim ile aramızda konuşuyoruz. Senin duyman imkansız.

#4 - 20.11.2023 00:44
Kanka sen iyi misin?
Yanindaki adam bana disariya gel konusucaz araya ben giricem bi sey olursa diyo beni tehdit ediyonuz. Benim arkadas elini beline goturur emotesini normal dikilirken ellerini beline koyabilen insanlar var ya onlardan. Ayriyeten rolsel olarak toz konusuyoruz. Seni yanima cagirip tehdit mi ettim kavga mi ettik temas temasa sohbet ediyoruz. Toz sohbeti yasak falan mi savunmam budur iyi geceler.
Ortada bir tehdit bulunmuyor, " Kanka sen iyi misin? " Demek yerine savunmanı yazabilirsin, gbi de arkadaşının /me saldırı pozisyonuna karşı elini beline götürür emotesi zaten beni patlattı, her hangi bir saldırı pozisyonumuzu göremiyorum :D Üstüne üstlük tehdit etmiyorum, sadece konuşmak için dışarıya çağırıyorum, sana bir şey olmaz manasında araya girerim diyorum ortalık kızışırsa, tehdit anlayışını sorgulamak lazım, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.11.2023 01:00 argentby »

#5 - 20.11.2023 13:49
İyi günler, dostum bana seyi aciklar misin sizin olusumda bir grup genc kulaktan kulaga toz ile ilgili konusunca gbi ihlali olmuyo. Sonucta bu bi sohbet ve kulakfan kulaga konusuyoruz. Bi ticaret soz konusu bile değil arkadasimla olan problemi bana taşıman yanlis. Yanimdaki arkadasim eger elini beline atfi oyle oldu nolye oldu diyosan ona sikayet acmalisin. Bana degil sonrasinda sizin beni disariya cagirmaniz konusunda kesinlikle legal bi rol soz konusu degil. İyi forumlar

#6 - 20.11.2023 16:57
Sorun bulunmuyor.