Konu: [19.11.2023] He Cai, Tao Wei, Chen Bai, Quan Delan, Xian Huajing  (Okunma sayısı 407 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2023 11:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: He Cai ( @Segat0n ), Tao Wei ( @dandtestefhard ), Chen Bai ( @hamerq ) , Quan Delan ( @TestereXd ), Xian Huajing ( @hardaman1 )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.11.2023 / 00.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Quit
Car Ramming
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah saatlerinde birlikçe balık tuttuğumuz esnada Xian Huajing isimli arkadaş gelip küfür edip kaçıyor daha sonrasında birlik üyemle hırsızlık yapıp eşyaları satmak için pawnshopa geldiğimde kişiyle karşılaşıyoruz. Neden küfür ettiğini soruyoruz inkar ediyor biz de haliyle dövmeye başlıyoruz. Dövmeye başlamamızla ekip arkadaşlarına vahiy inmiş gibi kavga bölgesine spawn oluyorlar. Birisi motorla birisi zıplaya zıplaya geliyor videda dikkatli bakıldığında görülecektir. Daha sonrasında arkadaşı dövüyorum ve kalabalıklaşmaya başladıkları için kaçmaya çalışıyorum. Ardından He Cai isimli arkadaş arabayla yolunu keser emote u atıyor ancak karakterimi ezerek durmasını sağlıyor ve arkadaşları da vurmaya devam ediyor. Daha sonrasında staminam bittiği için koşamıyorum ve düşüyorum. Çin uyruklu karakterler karakterimi arabaya bindiriyor ve kaçırmaya başlıyorlar. O sırada kavgayı gören birlik üyem diğer birlik üyelerimi çağırıyor ve kovalama başlıyor. Kısa bir kovalama ardından LV üstünde kaza gerçekleşiyor ve araçları bozuluyor. Daha sonrasında birlik üyelerim Çavuş (R18) rütbesinde biri kaçırıldığı için ateş açıyor ve içlerinden biri düşüyor biri de bağlantı koparıyor. Daha sonrasında düşen arkadaş Tao Wei'yi kaçırıyoruz ve kendi işkence alanımıza alıyoruz. Önce ic olarak kanamalarına müdahele ediyoruz ardından da bekliyoruz. Ancak arkadaş oyundan ayrılarak tekrar giriş sağlamıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Chan Bai ve He Cai'nin, Xian Huajing'den aldığı metayla bir anda kavga bölgesine gelme anı.
Spoiler: GösterGizle

He Cai'nin araçla karakterimi ezip hareketini önlemesi.

Quan Delan aktif rolde bağlantı koparmak.

Tao Wei aktif rolde bağlantı koparmak.

Ek açıklamalar(varsa): Q atıp da rol hevesi öldürmeye gerek yok, en başta ben de düştüm role uyum sağladım. Hoş değil. Gereken yapılsın.  :sampanya:

#1 - 19.11.2023 11:28
Şahitliğimi onaylıyorum
« Son Düzenleme: 19.11.2023 11:35 cosmopolitan »

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 19.11.2023 12:00
Şahitliğimi onaylıyorum. Kafalarına göre bağlantı koparıyorlar, gereken yapılır.

Admin birliğinde böyle profiller görmek trajikomik.

#3 - 19.11.2023 21:15
Chan Bai ve He Cai'nin, Xian Huajing'den aldığı metayla bir anda kavga bölgesine gelme anı.

Bizim hood bölgemizdesiniz. Bizim hoodumuza araçla giriş yaptınız, Xin Huajing önden koşup gitmeye kontrol etmeye başladı. Kontrol sırasında biz de biraz bekleyip arkasından gittik. O süreç boyunca Xin'den bir haber gelmediği için (herhangi bir x kişisi oraya girip normal satış yapan birisi olsaydı Xin geri dönerdi ve "yine sıradan bir hırsız" der goygoyunu yapardı) daha sonra gelmeyince biz gidip bakalım dedik zaten daha köşeyi döndüğümüz an kapıştığınız için depar atarak geldik ve arkadaşımızı kurtarmaya çalıştık

Görüldüğü gibi aracımla önünü kesmeye çalıştığımın emoteunu vermişim. Sende bilirsin ki oynadığımız oyun 2004 oyun ve ön kesmeye çalışınca çarpabiliyor. Oyunun rig yapısı oldukça ilkel. Sizi aracın altına alıp ezerek öldürmemişim, art arda 5-6 defa çarpıp yere düşürmeye çalışmamışım. Burada ben bir ihlal göremiyorum. Ayrıca Tao Wei konusunda 01.06'da size PM attım, arkadaşım kendisi savunmasını videosuyla yapacaktır zaten. O sıra interneti gitti videosunda da gözüküyor.

#4 - 19.11.2023 21:47

Bizim hood bölgemizdesiniz. Bizim hoodumuza araçla giriş yaptınız, Xin Huajing önden koşup gitmeye kontrol etmeye başladı. Kontrol sırasında biz de biraz bekleyip arkasından gittik. O süreç boyunca Xin'den bir haber gelmediği için (herhangi bir x kişisi oraya girip normal satış yapan birisi olsaydı Xin geri dönerdi ve "yine sıradan bir hırsız" der goygoyunu yapardı) daha sonra gelmeyince biz gidip bakalım dedik zaten daha köşeyi döndüğümüz an kapıştığınız için depar atarak geldik ve arkadaşımızı kurtarmaya çalıştık

Görüldüğü gibi aracımla önünü kesmeye çalıştığımın emoteunu vermişim. Sende bilirsin ki oynadığımız oyun 2004 oyun ve ön kesmeye çalışınca çarpabiliyor. Oyunun rig yapısı oldukça ilkel. Sizi aracın altına alıp ezerek öldürmemişim, art arda 5-6 defa çarpıp yere düşürmeye çalışmamışım. Burada ben bir ihlal göremiyorum. Ayrıca Tao Wei konusunda 01.06'da size PM attım, arkadaşım kendisi savunmasını videosuyla yapacaktır zaten. O sıra interneti gitti videosunda da gözüküyor.

Bu internetler kavgada gitmiyor kaçırırken gitmiyor maşallah işkenceye gelince gidiyor. xD videolu savunma yapmak kolay laptopsa uçak modu tuşuna basarak interneti kesebilir, masaüstüyse internet kablosunu çekebilir bunlar basit şeyler.

Hood bölgeni günlük 50 kişinin girip çıktığı bir bölge seçmişsin. Araçla giriş yaptık çuval satıyoruz, ön tarafta takılıyorsanız neden biriniz motorla biriniz bunny ata ata geliyor? Çok mantıklı değil sanki be dostum bır tık zortlamış gibi savunma.

Bir diğer konu da araçla ezme konusu. 2004 yapımı falan bunlar güzel savunmalar da bu konuyla pek alakası yok. Dümdüz gelip ezdikten sonra sağa kırıyorsunuz. xD. 2004 yapımı aynen kardeşim. Videoda her şey açık ve net gözüküyor ne kendinizi ne de yönetimi kandırmaya çalışmayın. Sıkarken q atan arkadaşın hakkında savunma yapmamışsın bilgin olsun. Yoksa onun da mı interneti gitti?

#5 - 20.11.2023 01:23
Öncelikle;

Kanıtlardan gördüğünüz üzere zaten role giriyorum herhangi bir rol aksatma veya engelleme yapmıyorum, eğer quit atmak istesem 2 dakika boyunca başımda kimse yoktu o sırada atardım. internet kesintisi yaşadığımda arkadaşlara ulaşıp haber vermeye çalıştım yarın rolün devamını yaparız kimsenin içinde kalmaz.

#6 - 20.11.2023 01:28
Quan Delan @TestereXd  forum mutesi olduğundan arkadaş adına savunma yapacağım.
Saat 12.33'de pawn shop Chinatown yani mahallemizde bizim adam ve arkadaşların Çavuşu ile bir fight dönüyor biz mahallede olduğumuzdan direk geliyoruz ve adama saldırıyoruz ve rehin düşünüyoruz.
  Kavganın başlangıcı şahısı bir süre kaçırıyoruz Tao ile aynı yerde oturduğumuz için semtimizde internet alt yapı çalışması başlıyor saat 1 sularında benim internetim yavaşlıyor ve kovalamaca sırasında internetim gidip geliyor.(Tamamen kesilmiyor yavaşlıyor hızını düşürüyorlar)Tamamen kestiklerinde oyundan düşüyorum.
gördüğünüz gibi videoda gitti geliyor sonrasında role devam ediyoruz rolün sonrasında aracımız ateş açılıyor brawl rolü gerçekleşmeden çatışmaya giriliyor o sırada tao ve benim internetim kopuyor. Tao'nun internet kopması videosu 
ve direk discord'a girip yazışmalarımız
kasıtlı q gibir derdimiz yok, iyi günler dileriz tarafımızca başka savunma gelmeyecek.  Sonuçlanabilir.

#7 - 20.11.2023 02:05
Öncelikle;

Kanıtlardan gördüğünüz üzere zaten role giriyorum herhangi bir rol aksatma veya engelleme yapmıyorum, eğer quit atmak istesem 2 dakika boyunca başımda kimse yoktu o sırada atardım. internet kesintisi yaşadığımda arkadaşlara ulaşıp haber vermeye çalıştım yarın rolün devamını yaparız kimsenin içinde kalmaz.

İyi hoş güzel savunma yapmışsın da. İnternetim koptu diyorsun telefonun wifiye bağlı????

Düştüğün yerle ilgili kanıt atmışsın ancak oraya bir lafımız yok orda seninle ilgili bir quit olayı yok.  İnternet gitti diyorsun telefon wifiye bağlı kanıt atıyorsun ama oyuna girmiyorsun.
« Son Düzenleme: 20.11.2023 13:36 Mothership »

#8 - 20.11.2023 02:08
Quan Delan @TestereXd  forum mutesi olduğundan arkadaş adına savunma yapacağım.
Saat 12.33'de pawn shop Chinatown yani mahallemizde bizim adam ve arkadaşların Çavuşu ile bir fight dönüyor biz mahallede olduğumuzdan direk geliyoruz ve adama saldırıyoruz ve rehin düşünüyoruz.
  Kavganın başlangıcı şahısı bir süre kaçırıyoruz Tao ile aynı yerde oturduğumuz için semtimizde internet alt yapı çalışması başlıyor saat 1 sularında benim internetim yavaşlıyor ve kovalamaca sırasında internetim gidip geliyor.(Tamamen kesilmiyor yavaşlıyor hızını düşürüyorlar)Tamamen kestiklerinde oyundan düşüyorum.
gördüğünüz gibi videoda gitti geliyor sonrasında role devam ediyoruz rolün sonrasında aracımız ateş açılıyor brawl rolü gerçekleşmeden çatışmaya giriliyor o sırada tao ve benim internetim kopuyor. Tao'nun internet kopması videosu 
ve direk discord'a girip yazışmalarımız
kasıtlı q gibir derdimiz yok, iyi günler dileriz tarafımızca başka savunma gelmeyecek.  Sonuçlanabilir.

Gayet hoş savunma ancak internet koptu iddiasına rağmen telefonlarınız wifiye bağlı. Bir diğer konu madem mahalledesin niye motora atlayıp geliyorsun? Arkadaşlar kendini kandıramayan hiç kimseyi kandıramaz. Siz daha kendinizi bile kandıramıyorsunuz yapmayın allah aşkına ne bu? Açık ve net bir şekilde bağlantınızı pcnizin ya uçak modunu açarak ya da ethernet kablosunu çekerek koparmışsınız. Telefon wifiye bağlı internet gitti savunması yapıyorsunuz. Savunmanız bu kadarsa sonuçlanabilir.

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#9 - 20.11.2023 02:11
“Benim de interneti kestiler” tüh be bak sen şu işe yav. Koskoca Türkiye’de sen gel, bizim rollediğimizin arkadaşların internetini kes, ne talihsizlik be kanka gerçekten unlucky.

Ya arkadaşlar hadi senaryoyu yuttuk diyelim, kalıbına uydurdunuz. Siz bugün oyuna girdiniz, bizden birine pm attınız mı “netim gitti kusura bakma rolü devam ettirelim” diye? Hayır. Her şey açık net, savunmalar bu kadarsa sonuçlanabilir.