Konu: Clark_Mantias- Tyrese_Rodrigo  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2023 03:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clark_Mantias @Jadekk13 - Tyrese_Rodrigo @overlnf

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James_Camberell @Arranger

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DeatMach

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım James karakterini yolda görüyorum bir sorun mu var diye kendisine soruyorum. Daha sonra anlamadığımız bir şekilde hiçbir sebep yokken bize saldırmaya başlıyorlar. Zaten olay örgüsü ss'de de mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Fazla mafya dizileri izlemenin zararları :/

#1 - 19.11.2023 13:27
Güzel kardeşim arabayla ezermiş gibi geliyorsun rol senden önce gayet iyiydi sen agresif geliyorsun “Sorun mu var!?” agresif gelen sensin zaten düşen taraf biziz ekstra DM nerde göremedim boş şikayet. Mafia dizileri vesaire alakası yok senden önce rol gayet iyiyken senin geliş tarzın ve tutumuna göre ilerledi dediğim gibi düşen taraf biziz DM yok ortada.
Olur ya bazı tiplemeler hemen /B bölüp şikayet açıcam diyip kendini sunucunun saygını gibi görüp rollerin katledecisi olan tiplemeler işte sende o rollerin içine eden /B bölüp hemen şikayet açan tiplemelerdensin. Arkadaşlarına sabır versin.
Sonuçlanabilir. “ /me solundaki tipe bakınır” demesi bile küçümseyici bir tavır’ın göstergesi. Böyle bir emote mi var sevgili yetkililer :)
« Son Düzenleme: 19.11.2023 17:17 Jadekk13 »

#2 - 19.11.2023 13:45
Fazla mafya dizileri izlemenin zararları falan yazmışsın da, herhangi bir ihlal yaptığımızı sanmıyorum. Ayrıca ./b komutu ile Kusura bakmayın, role ayak durdurdum yazmışım. Kavga çıkınca rol bozulmasın diye devam ettirdim ve zaten yaralıya düşen taraf biziz. Rolün başında bir tartışma olmadı James Camberell adlı oyuncu, "Neyse tamam abi, sorun yok. Sizde birşey var mı?" dedi. Clark ise "Yok Canım" dedi agresif rol sergileyerek  birşey başlamadı. Owen karakteri kazadan sonra bir anda geldi oraya Bir sorun mu var James falan dedi işte ss'lerde görünüyor zaten, orda hafif tartışmalar oldu. Sonra tamam hadi yolunuza gidin falan yazınca, Clark karakteride küfür etmişti ve orda kavga başladı. Ayrıca emote kullanmadan yumrukladınız ikinizde, ben chate herhangi birşey yazıp agresif rolde bulunmadım. Kavga çıkınca rol devam etsin diye yumrukladım ve zaten yere düşen taraf biziz. Gereksiz bir şikayet olduğunu düşünüyorum, yere düştüğümüzde zaten yaralı rolünede uydum, herhangi bir agresiflik sergilemedim.

#3 - 19.11.2023 18:40
Güzel kardeşim arabayla ezermiş gibi geliyorsun rol senden önce gayet iyiydi sen agresif geliyorsun “Sorun mu var!?” agresif gelen sensin zaten düşen taraf biziz ekstra DM nerde göremedim boş şikayet. Mafia dizileri vesaire alakası yok senden önce rol gayet iyiyken senin geliş tarzın ve tutumuna göre ilerledi dediğim gibi düşen taraf biziz DM yok ortada.
Olur ya bazı tiplemeler hemen /B bölüp şikayet açıcam diyip kendini sunucunun saygını gibi görüp rollerin katledecisi olan tiplemeler işte sende o rollerin içine eden /B bölüp hemen şikayet açan tiplemelerdensin. Arkadaşlarına sabır versin.
Sonuçlanabilir. “ /me solundaki tipe bakınır” demesi bile küçümseyici bir tavır’ın göstergesi. Böyle bir emote mi var sevgili yetkililer :)

Arabayla ezermiş gibi nasıl geliyorum? Bu nasıl bir cümle? Jefferson'da ki garajıma giderken, garajımda ki arkadaşımı yolda rastlıyorum, James bir sorun mu var? diye insiyatifli bir şekilde  "arkadaşıma" soru soruyorum.
 Daha sonra sebebsiz yere agresif tutumunu ic bir şekilde anlayamadığımı dile getiriyorum ardından fuck you mother fucker diyip saldırmaya başlıyorsunuz.

2. Yetkiliyi arkana alıp masummuş rolüne bürünme yaptığınız rolü zaten saymarak devam etmedim /b den yazana kadar James karakteri sizi zaten düşürmüştü, sebebsiz yere hiç birşey yokken  fuck you mother fucker diyerek dalman basbaya Gangsta/mafya dizilerine/oyunlarına kendini kaptırdığının bir gerçeği. "Bir sorun mu var?" sorusunun neyini agresif buldun'da saldırdın?

3. Solunda'ki tipe bakınır cümlesinde küçümseyici birşey yok.Tip kelimesinin ne anlama geldiğini bakabilirsin.
/b Bölüp şikayet açan tiplerdesin diye de bir cümle kullanmışsın anlaşılan yaptığın hatalı rolerrden çok muzdaripsin bur'da farklı bir bakış açısı.

Seni birkaç oyuncu şikayetlerinde'de gördüm her savunman'da aynı taktiği kullanıyorsun, yetkilileri arkana alacağını sanıp oyuncuları eleştiriyorsun, Arkadaşın ilk vukaatı değil Trolling'den defalarca ooc işlem yapılmış, tekrardan gereği yapılmasını istiyorum.

:D Ayrıca /b den ve pm'den şikayet açmamak için bin takla atıyorsun, ss'de gözüktüğü gibi yere düşünce mahcup olmuş gibi b den kusura bakmayın, yaptık bir hata, yeniyiz diyip geçiştiriyorsunuz. Pm'den iki günde biri şikayet açılıyor valla kusura bakma bir daha olmaz yazarak pm'den rahatsız etmeye devam ediyorsun. Loglar'da herşey kayıtlı, yanlış bir şeyim varsa gereken yapılır :D

#4 - 19.11.2023 18:44
Fazla mafya dizileri izlemenin zararları falan yazmışsın da, herhangi bir ihlal yaptığımızı sanmıyorum. Ayrıca ./b komutu ile Kusura bakmayın, role ayak durdurdum yazmışım. Kavga çıkınca rol bozulmasın diye devam ettirdim ve zaten yaralıya düşen taraf biziz. Rolün başında bir tartışma olmadı James Camberell adlı oyuncu, "Neyse tamam abi, sorun yok. Sizde birşey var mı?" dedi. Clark ise "Yok Canım" dedi agresif rol sergileyerek  birşey başlamadı. Owen karakteri kazadan sonra bir anda geldi oraya Bir sorun mu var James falan dedi işte ss'lerde görünüyor zaten, orda hafif tartışmalar oldu. Sonra tamam hadi yolunuza gidin falan yazınca, Clark karakteride küfür etmişti ve orda kavga başladı. Ayrıca emote kullanmadan yumrukladınız ikinizde, ben chate herhangi birşey yazıp agresif rolde bulunmadım. Kavga çıkınca rol devam etsin diye yumrukladım ve zaten yere düşen taraf biziz. Gereksiz bir şikayet olduğunu düşünüyorum, yere düştüğümüzde zaten yaralı rolünede uydum, herhangi bir agresiflik sergilemedim.

Kanıtın varsa paylaşabilirsin, hatalı bir rolün neyine ayak uyduruyorsun onu da anlamış değilim.

#5 - 19.11.2023 19:48
Kanıt olarak birşey atmama gerek yok ki, attığın iki ekran görüntüsünde chatlog zaten gözüküyor. Tek söylediğim şey "Kusura Bakmayın, role ayak uydurdum." Bir tek bunu yazdım. Olayı gereksiz uzatıyorsunuz.

#6 - 19.11.2023 20:51
Kanıt olarak birşey atmama gerek yok ki, attığın iki ekran görüntüsünde chatlog zaten gözüküyor. Tek söylediğim şey "Kusura Bakmayın, role ayak uydurdum." Bir tek bunu yazdım. Olayı gereksiz uzatıyorsunuz.

Gereksiz uzatılan bir şey yok, ortada bir yanlış var ve bu yanlışın cezalandırılmasını istiyorum.

#7 - 19.11.2023 20:58

Gereksiz uzatılan bir şey yok, ortada bir yanlış var ve bu yanlışın cezalandırılmasını istiyorum.

Tamam kardeşim ya ne kadar çok uzattın aaaa.

#8 - 19.11.2023 21:19

Kanka "Fazla mafya dizileri izlemenin zararları :/" Ekstra olarak böyle bir açıklama yapmışsın. OOC olarak şahsen kışkırtıldığımızı düşünüyorum, Sana diyorum ki uzatmaya gerek yok, adminler baktığında zaten ilgileniceklerdir. Haksız taraf ceza alır veya uyarıyla kapanır, ondan dolayı uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü gereksiz tartışma dönüyor.

#9 - 19.11.2023 22:15
Yazmaya devam ederek uzatmaya siz devam ediyorsunuz , daha fazla düşmeyin. Yetkiliyi bekleyelim