Konu: /q + fear rp  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.11.2023 03:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @olmaziste Jan_Jishkarvilli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: E/S ZOO RIDERS birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste yazıyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear rp - /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla karşılıklı çatıştık, bir tanesi fear rp yapmadı yerdeyken bize agresif yapmaya devam etti ve /q attı daha girmedi, birlik r20lerine yazdık fakat nc atıp birlikten çıktığını söyledi. Daha da uzatmadım, diğer arkadaşı vurduk fakat kaçırmak için yanına gittiğim de /q attığını fark ettim,. cezalarını çekmelerini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): arkadaş  nc attıysa size zahmet aşağı da etiketlermisiniz, bulamadım çünkü.  Cezalarını çekmelerini istiyorum.

]

#1 - 19.11.2023 03:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.11.2023 12:39
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 19.11.2023 14:18
şahitliğimi onayliyorum

#4 - 19.11.2023 18:32
diğer arkadaşın forum hesabını buldum @Jadekk13

#5 - 19.11.2023 18:36
Şahitliğimi onaylıyorum

#6 - 19.11.2023 18:39
Bakın dmci kardeşlerim anlatayım size toplanın samp'ta veya sunucuda herkesin başına geliyordur silah sıkıldığında anlık crash yedim sonra sürekli crash yemeye devam ettim oyuna girdiğimde sizden bir kaç kişiye yazdımda hatta boşa ortalığı karıştırmayın. Karakteri ck ettim zaten  Kasıtlı bir /q atsam zaten karakteri ck etmezdim. Yapabileceğim bir şey yok.Sistemsel sorunlarda adminler roleback atma yetkisine sahip roleback atarlarsa tekrar Jan'a geçerim istediğinizi yaparsınız kanka ben kaçırılma rollerini severim , bana farketmez.Size bakın miss gibi çözüm yüzünüz gülsün biraz.
« Son Düzenleme: 19.11.2023 18:47 Jadekk13 »

#7 - 19.11.2023 20:21
oyuna döndüğün falan yok kardeşim, yalan atmana gerek yok oyuna 5 dakika içinde geri döndüğüne dair ss atsana bir bakalım. Yaklaşık orada 10 15 dakika bekledik çünkü, birlik r20si ile pmden konuştuk. Senin çıktığını ve nc attığını söyledi daha da gelmez gibi şeyler söyledi. Dediğim gibi, varsa kanıtın atabilirsin, DM ci? demen çok komik, mekanda rol yaparken arkadaşımıza soru sorup yazı yazarken emote atıp düşüren sen değil misin? xd sonra düşünce DM ci birliği olalım, garip. Demek ki savaşa girdiğimiz zaman kazanmayalım, düşmeye oynayalım siz kazanın ki kazanıp DM ci birlik olarak anılmayalım, Ak lerle tam takır dağa gelin çatışalım, düşünce /q atalım rollere uymayalım, r20 harici kimse role bile uymadı kanıtlarını sırayla atarım buraya. Arkadaşınızı vuruyoruz adam işim gücüm var diyo yürüyerek gidip /q atıyor.. Hemde imla kurallarına bile uymadan, her neyse diyeceklerim bu kadar sonuçlanabilir. Duruma göre arkadaşın savunmasına yanıt verebilirim, iyi günler. Kolay gelsin.

#8 - 19.11.2023 20:24
diğer birlik üyesinin yaptığı rol, cezasını çekti fakat yukarda belirttiğim için atmak istedim. O gece orada kimse role uymadı, r20leri hariç. İyi günler.
https://streamable.com/q8ssoy

#9 - 20.11.2023 00:37
şahitliğimi onaylıyorum.