Konu: [15.11.2023] Copbait  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 15.11.2023 23:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luigi Yarone - @Ege55 | Maskeli_46049 @?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Douglas Kane - @Maylourci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Polise karşı yapılmaması gereken eylemleri yapmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla normal bir şekilde saha devriyesindeyken arkadaşlar bize sataşıyor, birkaç dakika bekliyoruz fakat gitmiyorlar. Ekran görüntülerinde görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Birkaç gündür böyle tiplerle karşılaşıyoruz, cezalarını çeksinler. İnsanların oyun keyiflerini bozuyorlar.

#1 - 15.11.2023 23:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.11.2023 00:30
Ayrıca şahıs yan karakteri ile troll yapıyor, ceza yemesini umursamaz gibime geliyor.

#3 - 16.11.2023 00:42
Dostum ana karakterim OOC jaildeydi ve akşama doğru bitti, yan karakterim yani alt karakterim ile rol yapmak için girmiştimki. Luigi_Yarone arkadaşla rolde tanıştık ve bugün sanırsam PD ekibiyle bir kaç olay yaşamış, banada şunun gibisinden laflar söyledi; "Dostum bugün PD ekibiyle bir sorun yaşadım ve bu sorunu halletmem lazım bana katılır mısın?" gibisinden soru aldım. Ana karakterim OOC jailde olduğundan dolayı alt karakterle role girmeyi tercih ettim, arkadaş PD'lerin dikiz aynasını kırmaya başlayınca bende kırdım olay bu şekilde. Dediğim gibi Troll gibi davranışlar burada sergilemedim ve aslada sergilememde. Bu olay yani copbait dediğinize hak veriyorum ama Luigi_Yarone arkadaş Copbait yapmayı tercih etti. Benide buna teşvik gibi birşey etti, zaten bugün ardından bu olaydan dolayı yakalandım ve şuanda alt karakterim yani Vasili_Vetrov 300DK IC jailde ve bunu bitireceğim dediğim ana karakterim OOC jail gibisinden jailler yiyince mecburen alt karaktere giriş sağlıyorum. Bugünde aynısını yaptım ve anlayışlı olmasını tercih ediyorum bu şikayet bakacak admin arkadaşın. Dediğim gibi Luigi_Yarone denen arkadaşı OOC gibisinden tanımam rol yani IC icabında tanıştım arkadaşla ve dediğim gibi beni buna teşvik gibi birşey etti.Söyleyeceklerim bu kadardı iyi forumlar dilerim...

#4 - 16.11.2023 00:45
Birde SS'lere bakarsak ben maskeli kişiyim ve bir kere aynasına tekme atıyorum ve ardından başka yerde karşılaşınca kahkaha atıyorum. Olay benlik bir durum değil cidden dediğim gibi sadece bir kere dikiz aynasına tekme atıyorum ve bu davranışı yaptıktan sonra başka yerde karşılaşıyoruz ve bende kahkaha atıyorum. Olay bundan ibaret yani Luigi_Yarone arkadaşa bakarsak eğerki yaklaşık en az 3 defa aynı yere tekme savurmuş, ben ise 1 kere aynasını kırmışım ve bir kerede kahkaha atmışım.
Dediğim gibi Luigi_Yarone denen arkadaşın suçu ben gidipte 3-4 defa tekme atmıyorum kırmıyorum bir yeri

#5 - 16.11.2023 00:48
Birde SS'leri yakından incledim şimdi, burada iki üç defa atmışım o da yanlışlıkla oldu yukarı tuşuyla bir kelimeyi ararken onu yanlışlıkla attım. Bunuda göz önüne bulundurulmasını isterim.

#6 - 16.11.2023 01:05
Dostum ana karakterim OOC jaildeydi ve akşama doğru bitti, yan karakterim yani alt karakterim ile rol yapmak için girmiştimki. Luigi_Yarone arkadaşla rolde tanıştık ve bugün sanırsam PD ekibiyle bir kaç olay yaşamış, banada şunun gibisinden laflar söyledi; "Dostum bugün PD ekibiyle bir sorun yaşadım ve bu sorunu halletmem lazım bana katılır mısın?" gibisinden soru aldım. Ana karakterim OOC jailde olduğundan dolayı alt karakterle role girmeyi tercih ettim, arkadaş PD'lerin dikiz aynasını kırmaya başlayınca bende kırdım olay bu şekilde. Dediğim gibi Troll gibi davranışlar burada sergilemedim ve aslada sergilememde. Bu olay yani copbait dediğinize hak veriyorum ama Luigi_Yarone arkadaş Copbait yapmayı tercih etti. Benide buna teşvik gibi birşey etti, zaten bugün ardından bu olaydan dolayı yakalandım ve şuanda alt karakterim yani Vasili_Vetrov 300DK IC jailde ve bunu bitireceğim dediğim ana karakterim OOC jail gibisinden jailler yiyince mecburen alt karaktere giriş sağlıyorum. Bugünde aynısını yaptım ve anlayışlı olmasını tercih ediyorum bu şikayet bakacak admin arkadaşın. Dediğim gibi Luigi_Yarone denen arkadaşı OOC gibisinden tanımam rol yani IC icabında tanıştım arkadaşla ve dediğim gibi beni buna teşvik gibi birşey etti.Söyleyeceklerim bu kadardı iyi forumlar dilerim...
Yaptığınız şeyin bana göre bir affı olmamalı, sizce yaptığınız şey mantıklı mı? Teşvik etti gibi bir savunma garibime gidiyor. Ve ayrıca yaptığınız rol (?) maalesef ki gerçekçi değil. Neden gerçekçi değil? İlk olarak polisin aynasını kırıyorsun, hadi diyelim kırdın. Üstelik tekrar karşılaşıyoruz ve dalga geçiyorsun. Gerçekçilik burada bozuluyor. ABD polisine karşı böyle hareketler sergilemek biraz yürek ister.
« Son Düzenleme: 17.11.2023 18:49 Glitchrain »

#7 - 16.11.2023 10:24
Dostum dediğim gibi aynanı kırıyorum evet bu doğru ama daha sonrasında seninle karşılaşınca bu durum herkesin komiğine gider ve onun içinde kahkaha attım bir sakınca göremiyorum bu iki yaptığım rol için. Tabikide admin ne derse o diyiceklerim bu kadardı....................................

#8 - 17.11.2023 18:47
Benden daha fazla ileti gelmeyecek. Arkadaşlar gereken cezayı alırsa çok sevinirim. Sonuçlanabilir.

#9 - 18.11.2023 15:27
Luigi Yarone Hatalı Alt Karakter Kullanımı gerekçesiyle yasaklanacak. @Fr_55 tekrarında sizin de alt karakteriniz yasaklanabilir, alt karakterinizle illegal rol yapmamaya dikkat edin.