Dostum ana karakterim OOC jaildeydi ve akşama doğru bitti, yan karakterim yani alt karakterim ile rol yapmak için girmiştimki. Luigi_Yarone arkadaşla rolde tanıştık ve bugün sanırsam PD ekibiyle bir kaç olay yaşamış, banada şunun gibisinden laflar söyledi; "Dostum bugün PD ekibiyle bir sorun yaşadım ve bu sorunu halletmem lazım bana katılır mısın?" gibisinden soru aldım. Ana karakterim OOC jailde olduğundan dolayı alt karakterle role girmeyi tercih ettim, arkadaş PD'lerin dikiz aynasını kırmaya başlayınca bende kırdım olay bu şekilde. Dediğim gibi Troll gibi davranışlar burada sergilemedim ve aslada sergilememde. Bu olay yani copbait dediğinize hak veriyorum ama Luigi_Yarone arkadaş Copbait yapmayı tercih etti. Benide buna teşvik gibi birşey etti, zaten bugün ardından bu olaydan dolayı yakalandım ve şuanda alt karakterim yani Vasili_Vetrov 300DK IC jailde ve bunu bitireceğim dediğim ana karakterim OOC jail gibisinden jailler yiyince mecburen alt karaktere giriş sağlıyorum. Bugünde aynısını yaptım ve anlayışlı olmasını tercih ediyorum bu şikayet bakacak admin arkadaşın. Dediğim gibi Luigi_Yarone denen arkadaşı OOC gibisinden tanımam rol yani IC icabında tanıştım arkadaşla ve dediğim gibi beni buna teşvik gibi birşey etti.Söyleyeceklerim bu kadardı iyi forumlar dilerim...