Konu: [14.11.2023 - Sia_Hartley] NON-RP CAR-DM YASAKLI ROLLER  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2023 18:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sia_Hartley @ogunnx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward_Phillips

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.11.2023 16:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-rp Car-dm Yasaklı roller.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Edward Phillips karakterini departmana yetiştirmeye çalışıyordum, hiçbir şekilde non-rp driving yapmadan kendisini getirdim.  Sia_Hartley karakteri durduk yere arabamı çekmemi söyledi, kenardan geç dediğimde agresif bir tavır sergileyerek arabama arkadan çarptı. Her şey rol çerçevesinde olduğu için kendisinden ic/ooc şikayetçi olmayacak, o konuyu orada kapatacaktım. Açık aramak gibi olmaması için uzatmak istemiyordum lakin, kişi non-rp driving yaparak karaterimi ezdi, yasaklı rollere girişti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Car-dm, Non-rp

Yasaklı rol (Burada emote ve yazılarımda imla hatası olabilir, ss almaya çalışıyordum.)

Helperin bahsi geçen rol ile ilgili cevabı (Plaka gizleme rolü)

Ek açıklamalar(varsa): Bazı ic rollerimi mecburen sansürlüyorum, diğer oyuncular orada yazanları okuyup bunu icye dökebiliyor, başıma da geldi bu. Eğer admin isterse kendisine özelden sansürsüz şekilde iletebilirim.

ogunnx isimli kullanıcının benzer olaylardan yasaklanma kaydı var, eklemek istedim.

#1 - 15.11.2023 05:57
Karakter Non-RP kapsamında cezalandırılacak.