Tekrar edeyim:
Eline geçmesi için yalvardığın(?) sonrasında ise eline geçen modumu arkadaşlarınla paylaştığın için bunları yaşadın. Denklemi kurmak çok da zor olmamalı, materyalimi rellersen eğer. Materyalini rellerim. Fifty fifty.
Şunu anlamamakta ısrarcısın Eren, modunun benim elimde olması senin modcun ve kendi aranda olması gereken bir konu. Ve ayrıca bunun savunalacak hiçbir tarafı yok Eren, hala tekrar ediyorum sana bunu.
Parasıyla satın aldığım özel modellerimi rellediğini fark ettiğim anda, beni sürekli darlayan arkadaşlarıma modu paylaşıyorum. Evet, her şey karşılıklı Eren.
Daha önceki iletimde de şundan bahsetmişim Eren; benim modellerimi rellemen üzere senin modunu arkadaşlarıma verdim.
Ve görüyorum ki, aranın açıldığı herkesin modellerini relliyorsun. Bunu da yeni farkettim, araba modunu yaptırdığın arkadaşının da modellerini public bir şekilde paylaşmışsın Eren. Ben sadece benim modellerimi rellediğini sanıyordum.
Bunun bir kaç tane örneğini daha hatırlıyorum. "provokasyon" sebebi ile banlanmadan önce
@n0thingV 'nin de senden satın aldığı skinleri, sana yaptırdığı modelleri discordun üzerinden public bir şekilde rellemiştin. Anladığım kadarıyla banlanman pek bir şeyi değiştirmemiş Eren.
Zamanında ysia'ya da yaptığın gibi... Önce kafasını relledin, şimdi de showroom'unda satılığa mı çıkardın Eren? Merak ediyorum, üzerinden biraz ara geçtikten sonra benim parasıyla satın aldığım modellerimi de satılığa çıkaracak mısın?
Bu bir değil, iki değil, üç değil. Bunu sürdürmen tam olarak iş ahlakını ortaya koyuyor...
Davranışlar kaliteyi temsil eder, sevdiğim bir sözdür.