Konu: [12.11.2023] - İzinsiz rellenen modellerim.  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.11.2023 04:47
Beni toxicleyip, zorbalamayı denedin. Bunu başaramayıp kendin tilt oldun, sonra da modellerimi relledin kanzimanzo. "Onaylı skin yapımcısı" olup bu şekilde bir oyuncunun modelini rellemen tamamen senin iş ahlakını ortaya koyuyor, yani bu olayın araba modunla, onunla, bununla ilgisi yok. Şikayete ilettiğin savunmalar bile senin nasıl biri olduğunu açıklar nitelikte, ikili polemiğe girmeyeceğim kanzimanzo bekleme ilgi

Kendini önemli biri sanıyorsun sanırım, bunu senin için ekleyeyim. Forum sslerinden, karakterine. Karakterinden araba modlarına, araba modlarından kullandığım hudun kısayoluna kadar benden özenen birinden ilgi duymaya ihtiyacım olduğunu mu sanıyorsun? Ağzımdan A çıksa ona da özeneceksin, yukarıda yaptığım öneriyi dikkate al canım benim. Kendi zevklerini yarat. Benim için bir şey ifade etmiyorsun.
bunu yeni gördüm... Gerçekten davranışlar kaliteyi temsil eder. Hala kışkırtmaya çalışıyorsun beni, hala squad'da yaptıklarını sürdürüyorsun.
(bu gercekten son iletiydi)

Yukarıda yazdığın "bekleme ilgi" üzerine o yorumu yaptım, seni kışkırtmadım. Öyle algılaman inan gram da umrumda değil açıkcası. Daha ne yazdığı hatırlamayıp, yazdığım şeyleri farklı taraflara çekmezsen sevinirim. Kanzimanzo gibi bir taraflarından uydurduğun kelimelerle şikayeti boş doldurmanın ve dalga geçer gibi savunma yapmanın yeri burası değil. Arkadaş ortamında değilsin.

Olayın mod ile ilgisi, bana yaptığın ayıp ve zarardan kaynaklanıyor. Buna yeltenmesen paşa paşa skinlerin ile oynuyor olurdun. Skinini rellemem için illa dolandırıcı veya x bir şey olman gerekmiyor. Senden aldığım skin parasından daha çok (para verdiğim modlarımı(kaç tane modum elinizde dolanıyor allah bilir) çevrenle en başından (Yukarda yazdığımı yineleyeyim, "skinini şu saatte attım" diyerek bir ss atman hiçbir şey ifade etmiyor. Bahsettiğin "modum için seni darlayan" arkadaşlarına başka kanallardan/yerlerden atarak da daha önceden vermiş olabilirsin) paylaşarak.) zarar verdin, ben de bunun üzerine skinini relledim. Sonuçlanabilir.

#11 - 12.11.2023 04:51
Senin araba modun ile alakam yok Eren, ne arabanı ben yaptım, ne arabanı bana yaptırdın. Benim elimde olan bir modu arkadaşlarım ile paylaşmam gayet normal. Senin araba modunun benim elime geçmesi senin ve arabayı yaptırdığın arkadaşın ile aranda geçmesi gereken sorun. Fakat şöyle bir gerçek var ki Eren, benim modellerimi sen yaptın, ve sen (bana) sattın. Bu yüzden relleme hakkın yok, ve üzerine onaylı bir skin yapımcısısın.
Savunma yapması gereken kişi sensin, alakasız olaylar ile şikayeti dolduran da sensin.

#12 - 12.11.2023 05:16
Eline geçmesi için yalvardığın(?) sonrasında ise eline geçen modumu arkadaşlarınla paylaştığın için bunları yaşadın. Denklemi kurmak çok da zor olmamalı, materyalimi rellersen eğer. Materyalini rellerim. Fifty fifty.

#13 - 12.11.2023 05:19
Eline geçmesi için yalvardığın(?) sonrasında ise eline geçen modumu arkadaşlarınla paylaştığın için bunları yaşadın. Denklemi kurmak çok da zor olmamalı, materyalimi rellersen eğer. Materyalini rellerim. Fifty fifty.

Senin araba modun ile alakam yok Eren, ne arabanı ben yaptım, ne arabanı bana yaptırdın. Benim elimde olan bir modu arkadaşlarım ile paylaşmam gayet normal. Senin araba modunun benim elime geçmesi senin ve arabayı yaptırdığın arkadaşın ile aranda geçmesi gereken sorun.

#14 - 12.11.2023 05:20
Okuduğunu anlamama problemin olduğunu tespit ettim, daha fazla ileti atma da sonuçlansın.

#15 - 12.11.2023 15:30
Yaptırdığım/satın aldığım (birden fazla) modları modu yapan kişiden, benim iznim olmadan ondan (vermesi için yalvarman veya) alman, elinde bekletmen.
Spoiler: GösterGizle

#16 - 12.11.2023 15:45
3 - Nispet yapar gibi oyun içi görüntülerde paylaşıyorsun. Tarih 11 ayın 12si. Saat 00:55.

Burada da şikayeti inceleyecek adminleri kandırmaya çaba yoruyorsun Eren.

Saatleri kontrol edersen görebilirsin, @ByRevenge ile aramızda oyun içerisinde komiğime giden bir diyalog gerçekleşti. Bunun chat ssini ve Revenge'nin skinini kadraja çıkartacak şekilde ekran görüntüsü alıyorum ve paylaşıyorum. Sonrasında eğer kontrol edilirse görülecektir ki; beni "skinlerimi çaldığın yetmedi arabalarımı da mı çalıyorsun" gibi bir yazı ile toxiclemeye çalışıyorsun. (squad'a ilettiği toxic içerikli mesajları arkadaşları tarafından silindi. (?) kendimi ifade etmeye çalışıp, herhangi bir şekilde ona iğneliyici konuşmamama rağmen ben squad üzerinden mutelendim. Squad'da silinen mesajların arşivi gibi bir durum varsa eğer kontrol edilirse her şey görülebilir.)

squad discordu kontrol edilirse görülecektir ki; bugün öğle saatlerinde beni toxiclemeye başladın. Sonrasında ise oyun içinden görüntülere ilettiğim ssi toxicledin. Ben de bunun üzerine araba modunu estetik bir şekilde ss alıp oyun içinden görüntülere attım. Beni toxicleyip, zorbalamayı denedin. Bunu başaramayıp kendin tilt oldun, sonra da modellerimi relledin kanzimanzo.

Burada da anlattığım gibi, squad'da yaptığın gereksiz dalaşma sonucunda bunlar başımıza geldi. Ve savunalacak bir tarafın maalesef yok, benimle uğraşmaya başlayan kişi sensin, mantıklı bir sebep olmadan "onaylı bir skin yapımcısı" olarak senden satın aldığım modellerimi public bir şekilde yayan da sensin.
« Son Düzenleme: 12.11.2023 15:59 idontgiveafuck »

#17 - 12.11.2023 19:41
Olayın kronolojik sırasına gelecek olursam:
Arkadaş yaptırdığım (kaç tane modumu aldıkları hakkında fikrim yok, vereceği sayılara da güvenmiyorum. Alıp da sonradan almadım, sadece bir tane aldım diyebilecek potansiyele sahipler.) modları yapımcıdan bir şekilde (?) temin ederek kendi kullanıyor, çevresine dağıtıyor ve bu benim kulağıma olayda olmayan başka bir arkadaşımdan (emirun) geliyor.

Modumla nispet yapmaya kalktığın için relledim,  kavgalı olsak da en başta rellemedim. Sınırı aştın, palavra olarak "modunu paylaştığım saat bu" diyerek random bir saat atman da bir şey ifade etmiyor. Arkaplanda nerede, kime, ne attığını veya ne aldığını kanıtlayamaz ya da yalanlayamazsın. Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanabilir.

Okuduğunu anlamama problemin olduğunu tespit ettim, daha fazla ileti atma da sonuçlansın.

Belirttiğim gibi, kaç tane modum elinizde veya kaç tanesini yalvarıp da istediniz bilmiyorum. Benim olan bir şeyi alıp kafana göre çevrene atarak, sonrada onların rellemesine el ayak olarak bunlara sebep oldun.

Seni istediğim yerde toksikleyebilirim, sen de beni toksikleyebilirsin fakat modumla fotoğrarlar atarak, arkadaşların arasında rellemekle başlayarak rell dalgasının startını veren sensin.

Tekrar edeyim:

#18 - 12.11.2023 21:04
hayranın abisi napsın

#19 - 12.11.2023 22:17
Tekrar edeyim:
Şunu anlamamakta ısrarcısın Eren, modunun benim elimde olması senin modcun ve kendi aranda olması gereken bir konu. Ve ayrıca bunun savunalacak hiçbir tarafı yok Eren, hala tekrar ediyorum sana bunu.

Parasıyla satın aldığım özel modellerimi rellediğini fark ettiğim anda, beni sürekli darlayan arkadaşlarıma modu paylaşıyorum. Evet, her şey karşılıklı Eren.
Daha önceki iletimde de şundan bahsetmişim Eren; benim modellerimi rellemen üzere senin modunu arkadaşlarıma verdim.

Ve görüyorum ki, aranın açıldığı herkesin modellerini relliyorsun. Bunu da yeni farkettim, araba modunu yaptırdığın arkadaşının da modellerini public bir şekilde paylaşmışsın Eren. Ben sadece benim modellerimi rellediğini sanıyordum.

Bunun bir kaç tane örneğini daha hatırlıyorum. "provokasyon" sebebi ile banlanmadan önce @n0thingV 'nin de senden satın aldığı skinleri, sana yaptırdığı modelleri discordun üzerinden public bir şekilde rellemiştin. Anladığım kadarıyla banlanman pek bir şeyi değiştirmemiş Eren.

Zamanında ysia'ya da yaptığın gibi... Önce kafasını relledin, şimdi de showroom'unda satılığa mı çıkardın Eren? Merak ediyorum, üzerinden biraz ara geçtikten sonra benim parasıyla satın aldığım modellerimi de satılığa çıkaracak mısın?

Bu bir değil, iki değil, üç değil. Bunu sürdürmen tam olarak iş ahlakını ortaya koyuyor...
Davranışlar kaliteyi temsil eder, sevdiğim bir sözdür.