Selamlar ilk öncelikle, iyi forumlar.
Orada attığın ss'te geyiği sürüklediğimi görüyorsun bu bir orda geyiğe ateş edip geyiğimi çalıyorsun. Ardından geyik bir bana pm atıyor vurdular beni diye, Ss'i bulamadım loglardan aldım.

orada sana
karşı nasıl bir tutum sergileyebilirim? Açıklarmısın cidden soruyorum. Madem bu kadar bilgin var geyiği neden çalmaya kalkışıyorsun. Ha birde geyiğin /ado'sunda bile benim vurduğum gözükmekte neden çalıyorsun amaç nedir? Vuramadıysan bu senin sorunun.
Tekrardan iyi forumlar. 
Yönetimi kandırmaya çalışmayalım.
https://cdn.discordapp.com/attachments/705136396050104392/1172991803323056250/image.png?ex=656254bf&is=654fdfbf&hm=06f38d8624de63a18e76b778c8d0e283bdd1e3c6bf7dec34d77520772b639ed0&Ben 18. saniye yaralıya düşmüşüm, emoteyi 28. saniye de vermişsin. Yani beni vurduktan sonra verdiğin emote. Yalan söylemeyelim.
Geyiğe ateşi uzaktan ettim, geyiğin adını yakınına gidince gördüm, gittiğimde de geyikte ado yoktu. Ve emote bile vermedim geyiğe, taşır tarzında. Koşan bir geyik olduğu için uzaktan vurdum. Geyiğin yakınında değildin zaten vurduğunda, x,y,z konumlarına vurulma anımızın ve sıktığın anın loglarına bakılabilir. Geyik sana PM attığına göre geyikle zaten bağlantın bile yok geyiğin uzağındasın, bunny hop yaparak uzaklamışsın. Geyik bana da bir PM atmadı, yanına gidene kadar geçen süre de, bana PM atsa Samuel beni vurdu diye, yanına bile gitmezdim geyiğin.
Beni düşürmendeki amaç hala ortada yok. Geyik hareket halinde uzaktan vurdum. Sonra geyiğie emote
vermedim, bir şey
yapmadım. Beni durduk yere vurup düşürdün. Geyini çalmaya falan
çalışmadım, attığım bir emote yok. Uzaktan adosu gözükmediği için de uzaktan vurdum geyiği, riffle uzaktan vurabilen bir silah zaten. Geyik bana ilk vurulduğunda pm'den ben vuruldum diyebilirdi, hasarlarına bakıp adımı görüp, onu da demedi. Geyiğin yanına gittiğimde de direkt sıkmaya başladın zaten. Sana karşı da saldırı yapmadım.
Olayı saptırmaya da çalıyorsun olay şu, geyiği sen vurmuş ve sürüklemiş olabilirsin. Ancak geyiği ben gördüğümde ado'su yoktu gözükmüyordu ve koşan geyik olduğu için uzaktan vurdum. Geyik beni uyarmadı. Yanına gittiğim anda sen bana sıkmaya başladın ve düşürdün. PM'den uyarabilirdin, uyarmadın. Orada beni vurman tamamen yanlış. Zaten geyiğe bir şey yapmadım, emote dahi vermedim. Geyiğini çalan yok.