Konu: Yetersiz oyuncu profili, sunucuyu kötülemek, oyuncuları küçümsemek, ooc uslüp  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2023 15:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivkin Vasily / @Wazz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te yeterince belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz oyuncu profili, sunucuyu kötülemek, oyuncuları küçümsemek, ooc uslüp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yetersiz oyuncu profili, sunucuyu kötülemek, oyuncuları küçümsemek, ooc uslüp

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/pum88gw

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılması en doğru seçim olacaktır.

#1 - 12.11.2023 15:42
@Wazz 24 saat içerisinde savunma yapın.

#2 - 15.11.2023 00:43
PHAHAHAHA  çok komiksiniz. Kusura bakmayın arkadaşı samimi sanmıştım öylesine yazdım ben GTA xx'de roleplay yapıyorum. Bir arkadaşa bakma rolü yaptım fakat ekstra bir taciz vs yok sözlü de yok sadece çok hoş göründüğünü söyledim ve o da birden sen bize taciz ediyosun falan filan hemen garip bir role girdi amacım sunucuyu kötülemek değil ama sunucuda rol yapanları denetlemeniz gerekiyor çok fazla rolden soğutan insan var. Bu konu yüzünden de şikayet açan ilk defa görüyorum insanlar  artık neyle uğraşacağunı şaşırmış saygılar.

#3 - 15.11.2023 04:23
Nerede rol yaptığın bizi ilgilendirmiyor, değil isim verdiğin yer onların ağababası olan LSRP'den hallice adamlara dahi kurallarımıza uymuyorsa ve ortamı bozuyorsa aynı yaptırımı uyguladık, sana niye tolerans gösterelim? Bir sunucuda rol yapıyor olman seni iyi rolcü mü yapıyor? shit. Ben de vendetta'da lsrp'de br'de falan admindim üzerine vice'ı kurdum o zaman hepinizden üstünüm ve herkesi trolleyebilirim. lmao.

Gidip ötedeki farklı samp sunucularında oynayabilirsin, senin kafana uygun yerler var. Burası sana göre değil.

Yasaklandı.