Konu: Berra_Jackowska [09.11.2023]  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2023 20:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Berra Jackowska

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @muptazelle

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.11.2023    19:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
HATALI EMOTE KULLANIMI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi önce market caddesinde yanlayarak bir giriş sağladı daha sonrasında ters şeritte durarak aracını park etmiş bulundu, BECKETT ekipleri olarak kişiye müdahale etmek istedik. İlk başta bizleri görmezden ve duymamazlıktan gelerek toxiclemeye başladı. Daha sonrasında aracına geçti ve normal bir şekilde daha sakin ve müsait bir alana aracı çekmesini dile getirdik. Kişi hem kurduğu cümlelerle hemde OOC olarak fazlasıyla bizleri Toxicleyerek rol zevkimizi kırmış bulundu. DO kullanımlarında OOC chat gibi yazışarak bir nevi chating ortamı kurmuş bulundu kendince.

Sistemsel olarak gösterilmediğini bizde biliyoruz, fakat rolsel olarak ruhsatı iletmesini istediğimde, DO emoteleriyle bizzat bizleri toxiclemiş bulundu.
Daha sonrasında kişiye Memur arkadaş bir söz kullandı ve camların kapalı olmasını dile getirdik, durum emotu ile kişi bu seferde do kanalından ./AW yazarak do kanalını farklı amaçlarla kullanmış bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyle hiç bir İC ve OOC bir tanışıklığımız olmamasına veyahut bir geçmişimizin olmamasına karşı bizlere bu denli niye böyle bir rol yaptığını bilemiyorum, gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 09.11.2023 20:40 Skybuilder »

#1 - 09.11.2023 23:24
Merhaba.

Beni IC ve OOC tanımıyorsunuz bu doğru ancak megafon üzerinden Caps Lock açıp sürekli olarak bağırdınız. Memur bir karakteriniz var ve sizin sivile karşı sakin olmanız lazım ki sivil de size olsun. Rolün başından beri Berra karakterine megafondan bağırıp durdunuz. Doğal olarakta karakterim size karşı sinirlendi.

Megafondan bağırıp ikili baskı yapma:

Emote kısmına gelirsek; ruhsat sordunuz bana. Sistemsel olarak bir şey yok, olmayan bir şeyi vermem ve bende sizin bunu bilmediğinizi düşünerekten stajyer olduğunuz için OOC uyardım. /pm durumunuzu açık olsaydı oradan yazacaktım ama kapalıydı. Ayrıca araç içinden konuşacaksanız da /aw konuşmalısınız. Normal chat üzerinden yazıyorsanız ve bu benim chatloguma düşüyor ise ben buna göre rolümü yaparım.

Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#2 - 10.11.2023 00:15
PM durumum hiç bir zaman kapalı olmadı, yalan bir savunma yapmışsınız üzgünüm. Ayrıca ruhsat istediğimde rolsel olarak verebilirsiniz, ama siz OOC olarak toxiclemeyi tercih ediyorsunuz. Stajyer Memur diye karşı taraf küçük görüp aşalıyorsunuz.

Savunma için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#3 - 10.11.2023 00:48
Jamie adlı karakterin yöneticisinin anlattıkları doğrudur. Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 10.11.2023 12:48
PM durumum hiç bir zaman kapalı olmadı, yalan bir savunma yapmışsınız üzgünüm. Ayrıca ruhsat istediğimde rolsel olarak verebilirsiniz, ama siz OOC olarak toxiclemeyi tercih ediyorsunuz. Stajyer Memur diye karşı taraf küçük görüp aşalıyorsunuz.

Savunma için teşekkürler, sonuçlanabilir.

Kişisel düşünceniz, sürekli bir sivile bağırırsanız ters tepebilir. Zaten megafon rahat duyulsun diye yapıldı, birde üstüne bağırıp karşıda ki insanı tedirgin edip geriyorsunuz. Size karşı OOC bir kinim yok, düşmanlığım da. Rol gereği yaptım gerignliği ve haklıyım da. Memur-sivil iletişiminizi düzeltirseniz IC'de olumlu dönüt alırsınız. İyi roller, iyi eğlenceler.

#5 - 11.11.2023 13:05
@Özlem /do kanalı kullanımınıza dikkat etmelisiniz, tekrarında ceza alabilirsiniz. Diğer hususta bir sorun bulunmuyor.