Konu: Sam Benedetto - Avtandil_Chavchavadze, META + MİX  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2023 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Benedetto - Avtandil_Chavchavadze

Olaya dahil olan şahit karakter adı: X

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagame, Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş PM üzerinden, "BANA GEL" yazarak arkadaşına haber veriyor ve IC'yı OOC'ye karıştırarak mixing yapıyor.
Sistemsel quit mesajını görüp, IC'ye dökerek, "Q" "evet" yazıyorlar. Tek karede hem meta, hem mix yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalı.

#1 - 09.11.2023 20:23
**GEL BANA** Lafı, senin god olmandan kaynaklıydı arkadaşla konuştum adam god, videoya çık şikayet açacağım senide şahit olarak eklemek için yanıma çağırdım dedi ve pm'in öncesindede bana adam god bi yanıma gel video al dedi. Ki, öyleydi goddun ve hileydin. Videoyu kırptın ve kestin biçtin her şeyi yaptın.

IC chatte yazılanlar ise, anlık gelişti ortada rol yapan hiç kimse yoktu, anlık olarak gelişti her şey q attı chatede yansıdı. Çok sinirliydim ve sen q attıktan sonra q yazdım, zaten gizlimiz saklımız olsaydı bu ssi şikayet için kullanmazdık. Senin ceza yemen için kullanıyoruz. Senin ise ssi oradan alıp senin açman ucubelik ihlali yapan sensin, biz de senin q atmana tepki olarak öyle şeyler yazdık. Yani burada hatalı olabilir belki orada insan olabilirdi fakat sen ihlal yapınca anlık olarak yazdık.

Ek olarak belirteceğim sste gözüküyor chaos q atıyor, oluşum tanıtımınada şikayeti açtık. Bizim sslerimiz ile bize şikayet açıyor, bence bizim bir hatamız olmadığını düşünüyorum. Bilgilendirmek için o yazıyı attım, rol yapıyorduk ve rolümüzü baltaladın bence normal bir şey.

#2 - 09.11.2023 20:23
**GEL BANA** Lafı, senin god olmandan kaynaklıydı arkadaşla konuştum adam god, videoya çık şikayet açacağım senide şahit olarak eklemek için yanıma çağırdım dedi ve pm'in öncesindede bana adam god bi yanıma gel video al dedi. Ki, öyleydi goddun ve hileydin. Videoyu kırptın ve kestin biçtin her şeyi yaptın.

IC chatte yazılanlar ise, anlık gelişti ortada rol yapan hiç kimse yoktu, anlık olarak gelişti her şey q attı chatede yansıdı. Çok sinirliydim ve sen q attıktan sonra q yazdım, zaten gizlimiz saklımız olsaydı bu ssi şikayet için kullanmazdık. Senin ceza yemen için kullanıyoruz. Senin ise ssi oradan alıp senin açman ucubelik ihlali yapan sensin, biz de senin q atmana tepki olarak öyle şeyler yazdık. Yani burada hatalı olabilir belki orada insan olabilirdi fakat sen ihlal yapınca anlık olarak yazdık.

Ek olarak belirteceğim sste gözüküyor chaos q atıyor, oluşum tanıtımınada şikayeti açtık. Bizim sslerimiz ile bize şikayet açıyor, bence bizim bir hatamız olmadığını düşünüyorum. Bilgilendirmek için o yazıyı attım, rol yapıyorduk ve rolümüzü baltaladın bence normal bir şey.
tamam ben godsam video at knk

#3 - 09.11.2023 20:24
Alıntı
anlık olarak gelişti her şey q attı chatede yansıdı. Çok sinirliydim

Oyun için mi sinirleniyorsun dostum?

#4 - 09.11.2023 20:33
Evet çok sinirliydim, kalbim patladı. Resmen bayılacaktım kanka, ölecektim yani o derece bir heyecandı. God olduğunu kanıtlayamam ama kendi videon var ve ben hileci bugger bildirime şikayet açtım, admin arkadaşlar oradan feyz alabilir, iyi forumlar dilerim. Daha benden bir yanıt gelmeyecek.

#5 - 11.11.2023 13:15
Şikayeti açan kullanıcı yasaklı, arşiv.