Konu: Maske_45146 gs god  (Okunma sayısı 278 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.11.2023 21:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 45146
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @cosmopolitan @dossx
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.11.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trafik çevirmesi yapıyoduk, arkadaş bir anda bindirme yapıp (ne alaka anlamadık) bize ateş açmaya başladı mermilere yön veriyordu, daha sonrasında bizde ona sıkmaya başladık, o kadar sıktık ama nafile kısa süre sonra arkadaş defansı tek düşürmüş gareth bale gibi koşmaya başladı ve bölgeden kaçtı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/pu5nxb https://streamable.com/2v34jy

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 08.11.2023 22:02 hoon1gan242 »

#1 - 08.11.2023 21:21
Şahitliğimi onaylıyorum, şu godu kullanmayı artık bırakın sıkmadı mı

#2 - 08.11.2023 22:50
tarafımdan video gelicek.
« Son Düzenleme: 08.11.2023 23:55 Lawarence »

#3 - 09.11.2023 00:38

Arkadaş bende böyle gözüküyordu afk olarak o sırada hiç bir hasarı yemedim, sunucuda sabahtan beri lag kaynaklı bir sorun var. Videoyuda en kısa sürede atacağım.

Hasar yediğime dair ss.

#4 - 09.11.2023 01:22
Merhabalar benimde bir videom var ve şahitliğimi doğruluyorum.

İlk öncelikle bir Deagle size (47) hasar verir, arkadaşımın videosunda çok bariz bir şekilde görüyorum ki siz sadece arkadaşımdan (7) hit yemişsiniz ve bu 329 hasar yapmakta. Zırhınız ve Dayanıklılığınız full olsa bile sadece tabancaya düşüyorsunuz, onu da geçtim sizi M4 ile taramaktayım, M4 (10) hasar vermekte ve sayamayacağım kadar hasar yiyorsunuz yani siz ortalama o çatışmadan (+500) hasar yiyerek kurtuluyorsunuz. Siz çok bariz bir şekilde hile kullanıyorsunuz, gerekli işlemin görmesini bekliyoruz.

https://streamable.com/nbew4l

#5 - 09.11.2023 01:27
tarafımdan video gelicek.

Skygfx'den kaynaklanan bir bug ki sunucuda lag var diyorsun madem böyle şeylerin olabilmesi normal olmalı değil mi? Sana vurduğum tüm hitlerde hitmarker çalışıyor ama burada herhangi bir oynama yok bug olduğu bariz belli, ağaç vs.den kan çıkması skygfx bugu.

Arkadaş bende böyle gözüküyordu afk olarak o sırada hiç bir hasarı yemedim, sunucuda sabahtan beri lag kaynaklı bir sorun var. Videoyuda en kısa sürede atacağım.

Hasar yediğime dair ss.

Godu kapat aç yapmak 2 tuşa bakıyor, videoyu atmadan damage cidden yiyor musun yemiyor musun bilemeyeceğiz. Ayrıca afk durumundan çıkıp sana sıkıyorum zaten, sunucuda bir lag olsa yanımdaki karakterde de öyle görünürdü. Videonu bekliyorum.

#6 - 09.11.2023 01:48
Arkadaş yasaklandı, K&A