Konu: [06.11.2023] Dienekes_Milos | @dienekes  (Okunma sayısı 374 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.11.2023 00:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dienekes_Milos | @dienekes
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.11.2023, 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26.10.2019 tarihi, saat 11.20 civarında Idlewood bölgesine rol esnasında uçarak giren Vice_Roleplay karakteri, ölümsüzlük hilesi açıp silahıyla roldeki herkesi öldürdü. Işınlanarak da ortadan kayboldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videonun saniye 0.5 içerisinde bir anda bana dönüp hit atmaya başlaması oldukça şüpheli, hem godmode hem renko kullanıyor.
« Son Düzenleme: 07.11.2023 00:04 idontknow »

#1 - 07.11.2023 00:16
İlk olarak burada atladığınız şeyler çok fazla. Birincisi benim karakterimin HP durumu, Karakterimin dayanıklılık seviyesi epey yüksektir, bunun üstüne uyuşturucu türü hp takviyesi olan şeyler ile daha yüksek rakamlara çıkabiliyor HP..  Bunlar bilindik şeyler fakat şikayeti açan arkadaş bu durumdan habersiz sanırım. Durum böyleyken video da gözüktüğü gibi 4-5 kurşuna karakterimin düşmemesi gayet normal. Ayrıca god dediği gibi ışınlanarak kaçtığım hakkında da aslı astarı olmayan bir iddia da bulunmuş arakdaş. Kendilerinin yaptıkları hatalardan buradan bahsetmeyeceğim şikayetimi açarak göstereceğim işin gerçeğini.

#2 - 07.11.2023 00:29
Alıntı
İlk olarak burada atladığınız şeyler çok fazla. Birincisi benim karakterimin HP durumu, Karakterimin dayanıklılık seviyesi epey yüksektir, bunun üstüne uyuşturucu türü hp takviyesi olan şeyler ile daha yüksek rakamlara çıkabiliyor HP..  Bunlar bilindik şeyler fakat şikayeti açan arkadaş bu durumdan habersiz sanırım.
Selam, sunucu sistemleri hakkında oldukça yüksek derecede bilgi sahibiyim. Sana olayı ilk okul terk birine anlatır gibi anlatıp özetleyeceğim, umarım anlarsın ve savunmanı düzeltirsin. Çünkü bu şikayetten yok onu içtim yok bunu içtim diyerek kurtulabileceğini sanmıyorum, detaylı şekil de oku kaçırma hiçbir yerini.

Dayanıklılık seviyen %75, canın maksimum 138 olabilir. Videoyu izlersen sana toplam 6 hit atıyorum, attığım hitleri 46 bazında hesaplarsak sana vurduğum hasar "276" en kral uyuşturucuyu da kullansan 276 can üstüne çıkabileceğini sanmıyorum. Üstelik öyle bir dönüş yok dostum, kaç yıllık samp geçmişim var.

Spoiler: GösterGizle
Üstelik dün için maske takmayı unuttuğun bir video daha bırakayım kendi ekranımdan, maske seni görünmez yapmıyor yok olmuyorsun.
https://streamable.com/vlu989
« Son Düzenleme: 07.11.2023 00:31 idontknow »

#3 - 07.11.2023 00:32
Yanlış hesaplama deagle mermisi 46 can götürmüyor. Can hesabında yanlış  :)

#4 - 07.11.2023 00:35
300 can oldugunu kanitla kardes

#5 - 07.11.2023 00:38
Karakterin HP durumu 100 den aşağı düşmediği zaman o can zaten full gözükür. İkinci video da iki mermi atıyorsun ve HP 100 altına inmiyor. Gayet normal bir durum bu.

#6 - 07.11.2023 00:41
flame yorum atmamak için kendimi zor tutuyorum iyi günler, başka ileti gelmeyecek tarafımca.
« Son Düzenleme: 07.11.2023 00:50 idontknow »

#7 - 07.11.2023 01:31
Hesaplamalar ve tanı yanlış. Mermilerin karakterime doğru düzgün isabet bile etmemişti. Işınlanma dediğin şey ping oluyor, gayet açık hile kullanmadığım gözüküyor. Benimde söyleyecek bir şeyim yok. Yetkili kişi konuyu sonuçlandıracaktır.

#8 - 08.11.2023 01:29
flame yorum atmamak için kendimi zor tutuyorum iyi günler, başka ileti gelmeyecek tarafımca.
Hadi ama adamım, bu kadar aciz olamazsın. :D :D
s*beit kullanan arkadaşını gelip burada savunma 2v1 fight'a yeniliyorsunuz 8) 8)
3 Saniye içerisinde arkadaşının can doldurması sıkıntı değil fakat benim birlik arkadaşım sizin kolsuzluğunuza maruz kalıp hile diye şikayet ediliyor. change my mind adamım samp alemindeyiz, düşler aleminde değiliz. O:-) O:-) O:-)
« Son Düzenleme: 08.11.2023 01:31 wehrmacht22 »

#9 - 08.11.2023 15:53
Sobeit yazısını sansürlemene gerek yok, bahsettiğin kişi zaten banlandı. Cezasını çekti yani, arkadaşının god açmadığını değiştirmez. Zaten olayın sobeit ile ne alakası var anlayamadım. Düzgün bir savunma yapmayacaksan sonuçlansın.
change my mind adamım samp alemindeyiz
« Son Düzenleme: 08.11.2023 15:56 eneskral002 »