Selamlar, biraz komik açıklama olmuş. Saldırdığıma dair kanıt beklemem iyi olur, çileği mekan içerisinde değil mekan dışında arkadaşımın yanındayken yedim. Yani zaten bunu görmediniz. Ha diyelim bunu gördün, ic ye dökemezsin. Saldırdı kelimesi biraz komik olmuş, saldırdığıma dair gerekli kanıtı sunarsanız çok sevinirim, adminlerede kolaylık olur. Attığım sslere bakılırsa emir vererek konuşuyorsunuz gibi kelimeler ile gayet tatlı bir dil ile konuşuyoruz, şımarmayın diyorum ve içkinizi servis ediyorum. Şımarmayın deme sebebim içki ver diyerek emir etmen değil, karakterlerinizin hem rica etmeyip, hem ben emote atmaya çalışırken rolümü yapmaya çalışırken "Hadi hızlı ol. Versene" gibi emir kipleri ile rolünüze devam etmeniz. Tabi herkes tatlı dilli olmamalı dediğiniz gibi, karakterim Leoda tatlı dilli bir çar değil, zaten barmende değil. Mekanda yeterince barmen olmadığı için arkadaşlarıma yardım ediyorum, üzerine birde emir kipi ile konuşulunca benim karakterimde pek tatlı dilli olmayarak açık sözlü davranıyor ve şımarmayın diyor. Ardından kişiler agresif bir tutum sergileyerek, işin bu dğeil mi? Temizle o zaman vs demeye başlıyor. Koşarak dışarı çıkıyorum, dışarıdaki arkadaşımı "Mekan sahibini" bilgilendiyorum, olay çıkaracağınıız anlamam pek zor olmadığı için olay çıkacağını söylüyorum. Zaten yaralıyım, hastahaneye gidip tedavi olmamışım sistemsel olarak çünkü önceki gün polisler beni vurup jaile atmış, zaten jaile girene kadar illa rolü dönmüştür diyerek rol çevirme gereği duymuyorum ve karakterimi sistemsel tedavi ettirmiyorum. Denemek için çileğimi yiyorum fakat hala sistemsel yaralı gözüküyorum. İçeri giriyorum, kişilere doğru gidip karakterimi çeviriyorum ve gittiklerini görüyorum, hiç role girmeden desk'e yürürken saldırma emotesini görüyorum söylediğinize göre ben saldırmışım tabi

. Arkadaşlar bir ithamda bulunurken lütfen yeterli kanıt ile gelin, emoteyi ilk atan sizsiniz, ss'e bakınca görüyorum ki ikinizde full canlısınız nasıl vurduysam hit bile yememişsiniz

iyi saldırmışım baya hasar yemiş olmalısınız.