Konu: Charley Keyston - Hızlı koşma, Chicken run.  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.11.2023 15:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charley Keyston @cssbcq

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yajeel Arron @Benjamin_Alex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss-video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek
-
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile kavga ettiğimiz videoyu izlerken şunu farkettim, Charley Keyston, normal birisinin space'e defalarca basıp koşabildiği hızdan çok daha hızlı koşuyor, ve Chicken Run yaparak onu vurmamı engelliyor, videoyu izleyebilirsiniz, arkadaş çok hızlı koşuyor yüksek ihtimal Run Sprint Asi'si var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/0an5vo (kendi videosu, istenirse bende benim görüşümden video yükleyebilirim.)

Ek açıklamalar(varsa): Cezalarını çeksinler.

#1 - 06.11.2023 16:07
Şahitliğimi onaylıyor, gereken cezayı almalarını talep ediyorum.

#2 - 07.11.2023 14:04
@cssbcq 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#3 - 10.11.2023 15:13
Şimdi gördüm, savunma geciktiği için kusura bakmayın.
Herhangi bir asi veya cleo kullanmıyorum. Bildiğiniz gibi space tuşuna hızlı hızlı basarsanız zaten olduğundan daha hızlı koşuyorsunuz. Bu oyunun bir özelliği, bunu yapmakta bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Klavye ayarlarından koşma tuşunu hem space, hem whl down olarak ayarladım. İkisini de aynı anda kaydırarak hızlı koşabiliyorum, space tuşunu kırmak yerine bu daha rahatıma gidiyor. Deneyerek farkı görebilirsiniz  :sampanya:

Arkadaş bunny hop yaptığımı iddia etmiş, fakat videoyu izlerseniz zaten hiç zıplamadığımı, aksine arkadaşın bana yetişmek için zıpladığını görürsünüz. Kendi ihlalini neden benim adıma yapıştırdığını anlayabilmiş değilim.

#4 - 11.11.2023 11:50
Şimdi gördüm, savunma geciktiği için kusura bakmayın.
Herhangi bir asi veya cleo kullanmıyorum. Bildiğiniz gibi space tuşuna hızlı hızlı basarsanız zaten olduğundan daha hızlı koşuyorsunuz. Bu oyunun bir özelliği, bunu yapmakta bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Klavye ayarlarından koşma tuşunu hem space, hem whl down olarak ayarladım. İkisini de aynı anda kaydırarak hızlı koşabiliyorum, space tuşunu kırmak yerine bu daha rahatıma gidiyor. Deneyerek farkı görebilirsiniz  :sampanya:

Arkadaş bunny hop yaptığımı iddia etmiş, fakat videoyu izlerseniz zaten hiç zıplamadığımı, aksine arkadaşın bana yetişmek için zıpladığını görürsünüz. Kendi ihlalini neden benim adıma yapıştırdığını anlayabilmiş değilim.

Bunny hop yaptığını iddia etmedim, kural maddesini yazdim. Keşke okusaydın oyun kurallarını  :(

#5 - 11.11.2023 13:12
Vurulmaktan kaçmaya çalışmanızda hiçbir sakınca yok ancak bunu yapmak için zikzaklar çizmeniz mantıklı değil. İhlalin tekrarında ağır bir yaptırıma maruz kalacaksınız. @cssbcq Şikayet kapatıldı.