Konu: Jesus North - Retarted RP  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.11.2023 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @xismetBK  - Jesus_North

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aşırı Agresif Rol, Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek kasıyordum, gişenin az ilerisinde çarpıştık, kaza rolü olabilecek bir şey. Gişeden çıktığım için çok yavaştım ve abartılı bir çarpışma olmadı. Arkadaş birden küfürler saydırmaya, laflar etmeye başladı. Gerçek hayat algısı sönmüş birisi sanırım, SAMP oynamaktan hayatı unutmuş. Tek bir çarpışma ile ettiği agresif rol ortada. Gerçekçi dışı roller sergiliyor, en son bu rolleri 2015'de MTA da yapardık. Birde birlik yetkilisi R19.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim.

#1 - 03.11.2023 20:30
Evet benim birliğimin yetkilisi bende orada yazı yazdım kafadan dümdüz bizim şeride girip bize iki kere çarparsan bizde sert yaparız. Kaza dediğin bir kere olur iki kere değil.

:sampanya:

#2 - 03.11.2023 20:42
aldığın sslerin kalanını da atsaydın, esp ile beni gördüğün gibi ters şeritten aracı üstüme sürüp inatla 3 defa çarpıp sonra da sırf kuduracağımı düşündüğün için açtığın şikayet lisede hocalarının sana kendini yırta yırta anlatmaya çalıştıkları derslerin sol kulağından girip sağ kulağından çıkması kadar komik. Alt karakterle illegal birliğe girmişsin meslek kasıyorsun bu ap ayrı durum zaten. Ters şeritten gelip aracıma 3 defa çarpıyosun bir chatlog ssi alıp şikayet açmışsın eskiden daha akıllıydın soldier. Beni bu kadar özlediysen gel hasbihal edelim, hem muzda ısmarlarım sana.
- özel not
Olm ben bu platformda senle uğraşmaktan yoruldum soldier, sal la beni artık bak dalgana biraz büyü yaptığın komikte değil küçük düşürüyosun kendini ooc hayatta abi diyeceğin insanlara samp oynamaktan unutmuş tarzı laflar ediyorsun, yapma canım ciğerim git okuluna oku işine gücüne bak, sinirlenmiyorum bile yani son iki üç gündür keyfim yoktu iyi bile geldi akşam akşam gülüyorum.

#3 - 03.11.2023 22:16
Evet benim birliğimin yetkilisi bende orada yazı yazdım kafadan dümdüz bizim şeride girip bize iki kere çarparsan bizde sert yaparız. Kaza dediğin bir kere olur iki kere değil.

:sampanya:

İki kere senin şeridine girip çarptığımın kanıtını at hükümsüz.

#4 - 03.11.2023 22:30
aldığın sslerin kalanını da atsaydın, esp ile beni gördüğün gibi ters şeritten aracı üstüme sürüp inatla 3 defa çarpıp sonra da sırf kuduracağımı düşündüğün için açtığın şikayet lisede hocalarının sana kendini yırta yırta anlatmaya çalıştıkları derslerin sol kulağından girip sağ kulağından çıkması kadar komik. Alt karakterle illegal birliğe girmişsin meslek kasıyorsun bu ap ayrı durum zaten. Ters şeritten gelip aracıma 3 defa çarpıyosun bir chatlog ssi alıp şikayet açmışsın eskiden daha akıllıydın soldier. Beni bu kadar özlediysen gel hasbihal edelim, hem muzda ısmarlarım sana.

ESP kullandığım yok, bu tür hileler log tutan hilelerdir. Açsaydım admin chatına düşer, ban yerdim.

Ters şeritten 3 defa mı? Hükümsüz abin 2 defa diyor? Kendinle çelişmeye devam et  ::)

#5 - 03.11.2023 22:34
Olm ben bu platformda senle uğraşmaktan yoruldum soldier, sal la beni artık bak dalgana biraz büyü yaptığın komikte değil küçük düşürüyosun kendini ooc hayatta abi diyeceğin insanlara samp oynamaktan unutmuş tarzı laflar ediyorsun, yapma canım ciğerim git okuluna oku işine gücüne bak, sinirlenmiyorum bile yani son iki üç gündür keyfim yoktu iyi bile geldi akşam akşam gülüyorum.
"OOC hayatta abi diyeceğin insanlara" Sen kimsin de sana abi diyeyim kanka? Yaşın 2-3 yaş büyük olunca abi mi oluyorsun?  ::) ::)

karşımda böyle konuşaman kanka  :D ::) ::)

#6 - 04.11.2023 08:14
Hayatsız gibi cümleler kurup alt karakterinde mafya mesleği kasmana gülmeli miyim yoksa tepki mi vermemeliyim bilemedim, ki alt karakterle illegal birliğe de girmen yasak zaten. /sq yaza yaza bunları düşünemez hale gelmişsin.

#7 - 04.11.2023 14:26
Sorun bulunmuyor.